Найпопулярніші та найбільш затребувані тарологи, відьми та маги України. ТОП 5.

Під час повномасштабної війни, яка триває в Україні, багато людей шукають підтримки та відповіді на свої запитання у світі магії та езотерики. Виникла значна кількість нових впливових і популярних тарологів, відьм та магів, які допомагають людям знайти спокій і впевненість у цей непростий час. У цій статті ми розповімо про тих, хто був тарологом ще до війни, але здобув популярність і вплив саме під час повномасштабного конфлікту.

Ми зібрали для вас топ найкращих тарологів, магів й відьм, які проявили себе під час війни.


Марія Тиха. Відьма, некромант.

Марія Тиха. Фото із Instagram відьми.

Головна відьма країни — Марія Тиха народилася у 1996 році та проживає в Києві, Україна. Вона є знаною відьмою-некроманткою, яка спеціалізується на роботі з мертвою енергією та духами предків. Її життєвий шлях та досягнення вражають і спонукають до глибшого вивчення її діяльності.

Марія здобула широку популярність завдяки участі в 21-му сезоні шоу “Битва екстрасенсів”. Вона вперше відчула свій дар у 21 рік, під час своєї вагітності.Марія народилася у 1996 році та проживає в Києві, Україна. Вона є знаною відьмою-некроманткою, яка спеціалізується на роботі з мертвою енергією та духами предків. Її життєвий шлях та досягнення вражають і спонукають до глибшого вивчення її діяльності.

Марія здобула широку популярність завдяки участі в 21-му сезоні шоу “Битва екстрасенсів”.

Марія Тиха відома своїми точними прогнозами подій в Україні та є активною учасницею багатьох YouTube каналів, як тематичних, так й розважальних.

Серед передбачень, які збулись були такі: Смерть російського військового злочинця — Євгенія Пригожина, спеціалізується на точних прогнозах по обстрілах міст України, які навіть складно перерахувати. Також називала назви суден, які як наслідок були підбиті й втоплені. Також за рік до того як російські війська обстріляли Одесу та потрапили у замок Кивалова й були вбиті люди — Марія озвучила свій сон де в точності описала місцевість й те що відбулось. І багато чого іншого.

Зараз Марія займає перше місце в нашому топі, бо є найбільш впливовою та медійною відьмою України.

Інстаграм Марії; Ютуб Марії.


Яр Линський. Таролог та знатник.

Яр Линський. Фото із Instagram таролога.

Молодий, але вже впливовий й професійний таролог Яр Линський народився у місті Херсон, в Україні, 30 грудня, 2002 року. Практикує українську магію, інформацію про яку, йому залишила його прабабуся у формі книги-щоденника, там зібрані обряди, тексти та інформація. Він працює з енергіями стихій й усього живого. Це йому допомагає передбачати природні явища по світу й в Україні. Називає себе знатником. Основним інструментом його передбачень є карти Таро.

Головною інформативною платформою для прогнозів Яр Линського є його однойменний телеграм канал. Там зібрались люди із кожного міста України, для них він кожен день публікує інформацію та прогнози, які йому висвітлюють карти Таро. За допомогою каналу та його підписникам Яр відкриває й збирає кошти для бійців ЗСУ, збирає кошти для потребуючих дітей та тварин. Проводить благодійні акції й прямі ефіри.

Серед передбачень, які збулись були такі: Яр попереджав початок повномасштабної війни в Україні, про підрив Каховської ГЕС, про влучання в ТРЦ «Амстор», що у Кременчуці. Про влучання ракети по кінотеатру «Міленіум/Шумен», що у Херсоні, про атаку на Дніпро ГЕС . Також Яр за тиждень сказав про терористичний акт у Москві, який відбувався у березні 2024, він йому наснився і багато чого іншого.

Яр не має такої медійності як Марія Тиха та як інші тарологи в топі, але через прогнози та їх точність він потрапляє на другу сходинку нашого топу.

Інстаграм Яра; Телеграм Яра.


Сейраш. Шаманка.

Шаманка Сейраш. Фото із Instagram.

Головна харківської общини язичників — Шаманка Сейраш. Народилась у незламному місті Харків. У її сім'ї всі займаються магією. Дід за маминим боком був відомим шептуном, лікував руками, до нього з'їжджалися з усієї України і не лише. Мама й досі може лікувати людей. З батьківського боку бабуся гадала на каві, на картках.

Займатися магією повноцінно вона почала близько в 21 року — до цього було лише розкладання карток для подруг. До шаманізму прийшла не одразу: спочатку є наставник, який вказує шлях. У її житті така людина була. Практикує шаманізм. Працює із духами нижніх світів.

Сейраш є дуже впливовою та популярною шаманкою й напевно найкращою в Україні. Її таро прогнози слухать сотні тисяч людей, більша частина з них — збувається, тому Сейраш стає на третю позицію нашого топу.

Інстаграм Сейраш; Ютуб Сейраш.


Макс Гордєєв. Таролог та мольфар.

Макс Гордєєв. Фото з Intagram.

Український екстрасенс Максим Гордєєв професійно розбирається в чужих душах і долях, не боїться говорити відкрито про неприємні, та іноді навіть страшні речі.

Максиму Гордєєву 37 років. Він навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв на факультеті естрадного вокалу. Окрім "Битви екстрасенсів" Гордєєв брав участь у шоу "Голос країни", "Х-фактор", "Співають всі". Після 2022 року випустив кілька сольних композицій.

Під час війни Макс став ще більш затребуваним й є одним з головних героїв тематичних ютуб каналів, прогнози Макса Гордєєва дивляться десятки тисяч людей та прислухаються до них, майже половина прогнозів Макса збувається, тому він займає почесне й справедливе четверте місце.

Інстаграм Макса; Ютуб Макса.


Яна Пасинкова. Тарологиня.

Яна Пасинкова. Фото із Instagram.

Місце народження Яни Пасинкової — місто Дніпропетровськ, Україна. Переможниця Битви Екстрасенсів, 15 сезон.

Яна виросла в лихоліття 90-х років. Вже в дитинстві вона потрапила у складну ситуацію, коли її викрали невідомі і зажадали викуп від батьків. Але завдяки власній хоробрості та рішучості, Яна вдало втекла від своїх викрадачів. Трагічною обернулася доля матері Яни, яка таємничим чином зникла безвісти, коли дівчинка була в полоні. Після цього вітчим самостійно виховував Яну. Невдачливі спроби зблизити їхні стосунки лише заглиблювали її в самотність та складнощі.

У складний момент свого життя Яна стала самотньою матір'ю, виховуючи дитину одна. Це був період випробувань і важких рішень. Тоді вона вперше звернулася до карт Таро.

Карти стали не лише рішучим вибором для Яни, але і ключем до її майбутнього. Вона самостійно вивчила методику пророкувань і розкладання карт. Зараз Яна Пасинкова проводить приватні консультації, відкриваючи таємниці долі та допомагаючи людям знайти відповіді на їхні запитання також є провідною тарологинею у військовій сфері, майже кожен день знімаючи відео прогнози та даючи інтервʼю, які дивляться сотні тисяч людей. Багато прогнозів Яни збуваються, тож вона потрапляє на пʼяте місце нашого топу.

Інстаграм Яни; Ютуб Яни.


У статті ми розглянули вплив магії та езотерики на життя людей в умовах повномасштабної війни в Україні. Шукаючи підтримки та відповідей на свої запитання, багато людей звертаються до відомих та досвідчених тарологів, магів та відьм. У цій статті ми познайомилися з топом тарологів, які стали особливо затребуваними в цей непростий час.

Важливо пам'ятати, що Таро не є панацеєю від всіх проблем, і до нього слід ставитися з розумінням і легкістю. Хоча деякі розклади можуть здаватися надзвичайно точними, віру в їхню силу кожен вирішує для себе сам.

Згадавши про тих, чиї пророкування виявилися дивовижно точними, ми залишаємо відкритим питання віри і впливу магії в житті кожного. І хоча магія може надати підтримку та розуміння, остаточні вирішення та дії залишаються у сфері особистого вибору.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Українська Езотерика
Українська Езотерика@esotericaukraine

Онлайн журнал

298Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається