Публікація містить рекламні матеріали.

Інфлюенсерський маркетинг: як ефективно просувати свій бізнес в Instagram

Зміст
👉👉ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ👈👈

Ви прагнете розвивати та масштабувати свій онлайн-бізнес?

59% впливових людей вважають Instagram найефективнішою платформою соціальних медіа, коли справа доходить до маркетингу впливу.

У цій публікації ми розглянемо:

  • Що таке маркетинг впливу в Instagram

  • Як створити маркетингову стратегію впливу в Instagram

  • Скільки ви витратите

Давайте розпочнемо!

1. Що таке маркетинг впливу?

Інфлюенсерський маркетинг — це стратегія контент-маркетингу, за якої бізнес або бренд співпрацює з впливовою особою в соціальних мережах для просування своїх продуктів або послуг .

Споживачі віддають перевагу контенту, створеному впливовими особами, а не контенту, створеному брендом, і ми розуміємо чому — просто подивіться на цей захоплюючий знімок від @calsnape !

Інфлюенсерський маркетинг в Instagram

Джерело: Instagram.com

Завдяки своїм чудовим знімкам і помітним підписам люди впливу вже привертають увагу аудиторії, але вони також мають щось інше — довіру споживачів.

Особи впливу можуть використовувати наявну довіру своєї аудиторії до бізнесу, щоб побудувати більш автентичний зв’язок між споживачем і компанією та збільшити довіру споживачів із незрівнянною швидкістю .

Коротше кажучи, інфлюенсери олюднюють бренди .

За словами Ґретти ван Рієл , впливовий маркетинг — це стосунки — відносини, які ви використовуєте між впливовими особами та їхніми підписниками, і відносини, які ви будуєте між своїм брендом і впливовими особами.

Завдяки високому рівню залученості та охопленню в усьому світі Instagram вважається однією з найкращих маркетингових платформ впливу .

Давайте подивимося, що робить Instagram хорошою маркетинговою платформою для впливу.

1.1. Інфлюенсерський маркетинг в Instagram

Наразі Instagram має близько 2 мільярдів активних користувачів щомісяця — це 2 мільярди користувачів, на які потенційно може орієнтуватися ваш бізнес!

Instagram розпочався в 2010 році як платформа соціальних мереж, де користувачі могли ділитися фотографіями та відео зі своїми підписниками.

Сьогодні Instagram обслуговує бізнес, і всі його функції можна використовувати в маркетингових цілях.

Ось список із 4 епічних функцій Instagram, які використовуються для маркетингу:

1. Статистика облікового запису

Статистика облікового запису Instagram – це засіб відстеження аналітики та показників, який допомагає вам зрозуміти, хто ваша аудиторія, коли вона найбільш активна та з яким типом вмісту найбільше взаємодіє.

За допомогою Insights можна відстежувати:

  • Охоплені облікові записи — доступ до інформації про користувачів, які бачили ваш вміст

  • Залучено облікові записи — подивіться, хто та як користувачі взаємодіють із вашим вмістом

  • Загальна кількість підписників — перегляньте загальну кількість нових підписників

  • Вміст, яким ви поділилися — загальна кількість вмісту, яким ви поділилися

Статистика облікового запису дає вам можливість проаналізувати дані вашого бренду та визначити, що працює для вашої аудиторії (а що ні).

systeme.io Статистика облікового запису Instagram

systeme.io Статистика облікового запису Instagram

2. Розповіді

Instagram Stories дозволяє завантажувати зображення чи відео, які залишатимуться видимими лише 24 години — ваші історії відображатимуться у верхній частині стрічок ваших підписників, і вони зможуть переглядати їх необмежену кількість разів.

Крім того, ваші підписники можуть реагувати на ваші історії, надсилати прямі повідомлення у ваш обліковий запис і, залежно від того, наскільки інтерактивним є ваш дизайн, навіть взаємодіяти з ними.

Історії в Instagram корисні для:

  • Створення охоплення

  • Відвідування профілю

  • Збільшення потенційної кількості підписників

Ви можете відстежувати кількість користувачів, які переглянули вашу історію, а також точно бачити, ким був цей користувач.

Історії Instagram systeme.io

Історії Instagram systeme.io

3. Співпраця

Instagram Collabs — це нова функція, яка дозволяє створювати вміст разом з іншими користувачами Instagram .

Таким чином ви зможете ділитися вмістом як у своєму обліковому записі, так і в обліковому записі свого впливового користувача, а також ділитися оцінками «подобається», коментарями в Instagram і переглядами — по суті , залучаючи обидві спільноти та взаємодіючи з ними .

співпраця в Instagram systeme.io

співпраця в Instagram systeme.io

4. Особливості партнерства

Функції партнерства Instagram також відносно нові для платформи, і це допомагає впливовим особам і брендам зв’язуватися в Instagram через партнерство брендів, комерцію тощо.

Ці функції включають:

  • Партнерська папка «Вхідні» — швидко знаходьте повідомлення та керуйте ними в одному місці

  • Пошук впливових людей — шукайте та вибирайте потенційних впливових людей для своєї маркетингової кампанії впливових людей в Instagram

  • Список бренд-партнерів — впливові особи можуть додавати бренди, з якими вони зацікавлені у партнерстві, а бренди можуть бачити, хто з впливових осіб додає свій бренд до списку

Це робить Instagram єдиним магазином для брендів і впливових людей .

Ось деякі переваги маркетингу впливу в Instagram:

  • Створює позитивні асоціації з брендом

  • Створює емоційний зв'язок

  • Викликає довіру

  • Підвищує довіру

  • Будує довгострокові відносини з клієнтами

  • Створює потенційних клієнтів і стимулює конверсії

При правильному виконанні маркетинг впливу в Instagram може стати ефективною маркетинговою стратегією для широкого кола компаній.

Тепер, коли ви знаєте, що таке маркетинг впливу в Instagram, ви готові розпочати планування маркетингової кампанії впливу в Instagram .

2. ​​Типи маркетингових кампаній впливу

Інфлюенсерський маркетинг в Instagram — це не просто впливові особи, які періодично публікують фото, на яких вони позують із рекламованим продуктом — це набагато різноманітніше та креативніше .

У цьому розділі ми склали список найбільш часто використовуваних маркетингових кампаній впливового впливу та приклади того, як їх можна використовувати.

2.2.1. Спонсорований контент

Спонсоровані дописи в Instagram, мабуть, є найпопулярнішою маркетинговою кампанією для впливових людей — зазвичай це те, де бренди звертаються до впливових осіб для просування свого продукту чи послуги.

Кінцевим продуктом зазвичай є фотографія, відео або публікація в блозі, у якій представлено вашу пропозицію та бренд .

Ось стильний приклад маркетингу впливових людей в Instagram від CanadianBros , де чарівний чотирилапий компаньйон власника допомагає йому рекламувати годинник Daniel Wellington Classic Bristol:

Спонсоровані публікації в Instagram

Джерело: Instagram.com

Ці типи кампаній зазвичай починаються з того, що бренд звертається до впливової особи за допомогою опису кампанії — ми обговоримо, як це зробити трохи пізніше.

Коротше кажучи, зведення кампанії включають в себе опис конкретних вказівок, інструкцій і вимог.

Проте слід пам’ятати, що дати своїм впливовим особам відчуття творчої свободи — це , зрештою, їхня аудиторія.

2.2.2. Відгуки про товар

Відгуки про продукт передбачають, що бренд звертається до впливової особи, пропонуючи їй свій продукт або послугу, як правило, безкоштовно, а в обмін на це впливова особа публікує відгук .

Як правило, це вимога, щоб інфлюенсер ніколи раніше не користувався продуктом або послугою — це зазвичай називають «розпаковуванням» відео .

Мета розпакування — протестувати продукт або послугу на камеру та висловити особисту критику щодо них.

Під час цього огляду команда systeme.io звернулась до Аврелія Тжина та запитала, чи стане він співпрацювати з нами та переглянути нашу маркетингову платформу:

Перевірка systeme.io Аврелієм Тжином

Джерело: YouTube.com

У описі кампанії Аврелію було надано творчу свободу щодо того, що саме має бути висвітлено в цьому огляді лише з однією вимогою — чесністю !

Однак, як ви можете собі уявити, існує фактор ризику .

Деякі впливові особи можуть не боятися сказати світу, наскільки вони ненавидять ваш продукт.

Ось 4 поради, як уникнути катастрофи маркетингу впливового фактора:

  • Чітко окресліть цілі вашої кампанії

  • Проведіть ретельне дослідження потенційних впливових осіб

  • Виберіть правильного інфлюенсера

  • Робіть реалістичні пропозиції

З цього ми можемо навчитися: точно знайте, на що ви підписуєтеся!

2.2.3. Конкурси та розіграші

Хто не любить хороші подарунки?

За допомогою цієї кампанії бренди зазвичай пропонують безкоштовний продукт або послугу, яку впливові особи можуть надати своїм підписникам.

Проведення конкурсів або роздач — один із найкращих способів підвищити кількість підписників, впізнаваність бренду та рівень залучення з мінімальними зусиллями.

Instagram надає спеціальні правила та вказівки щодо конкурсів і розіграшів , яких необхідно дотримуватися в описах публікацій:

  • Правила — скажіть підписникам, що саме їм потрібно зробити, щоб увійти, наприклад поставити лайк і поділитися публікацією

  • Вимоги до відповідності — наприклад, укажіть обмеження щодо віку та місця проживання («Для участі вам має бути 18 років», «Недоступно для підписників за межами США»)

  • Приз(и) — переконайтеся, що підписники знають, для чого вони беруть участь

  • Кінцевий термін — установіть дату, коли більше не можна брати участь у конкурсі чи роздачі

  • Оголошення переможця — повідомте підписникам, коли вони можуть очікувати почути, хто виграв

Конкурси та розіграші

Джерело: Instagram.com

У цьому золотому розіграші @grahamsgoldengram співпрацює з 3 малими підприємствами, щоб надіслати 3 подарунки щасливому підписнику, який підписався на згадані облікові записи, поставив лайк до публікації та позначив друзів.

Ці маркетингові кампанії можуть принести користь вашому бренду, впливовим особам і підписникам .

2.2.4. Співпраця щодо продуктів і контенту

Багато брендів, особливо бренди краси та моди, вирішують тісно співпрацювати зі своїми впливовими особами та спільно створювати продукти, пов’язані з брендом.

Наприклад, Lancôme випустив колекцію помад, створених спільно з інфлюенсером Камілою Коельо.

Губні помади, створені інфлюенсером Камілою Коельо.

Джерело: Instagram.com

Співпраця над продуктом — це дуже складна маркетингова стратегія, яка здебільшого використовується брендами, які вже завоювали собі репутацію у своїй галузі.

Співпраця над контентом також обслуговує набагато більшу аудиторію .

Наприклад, як дизайнер воронки Болівар Муніс співпрацює з systeme.io та створює оригінальні та красиві воронки продажів за допомогою нашого програмного забезпечення:

Інфлюенсерський маркетинг, приклад Болівара Муніса

Джерело: Instagram.com

Подібний маркетинг впливу може принести багато користі в довгостроковій перспективі, особливо якщо ваші впливові особи зможуть продемонструвати, на що здатний ваш продукт .

2.2.5. Довгострокові впливові бренди

Довгостроковий посол бренду — це впливова особа, яка співпрацює з вашим брендом протягом тривалого періоду .

Замість того, щоб публікувати лише одне зображення чи відео, амбасадор бренду може рекламувати ваш бренд протягом кількох місяців.

Цей тип маркетингової кампанії може бути корисним кількома способами:

  • Повторення допомагає аудиторії посла запам'ятати ваш бренд

  • Часті акції дозволяють продемонструвати широту продукції вашого бренду

  • В очах їхньої аудиторії тісніші стосунки з впливовою особою дорівнюють більшій довірі, надійності та автентичності

  • Ваш маркетинговий план має нижчий рівень відтоку, що означає менший ризик і більше зручності

Тут інфлюенсер Instagram Далія Бернардіні публікує зображення про подію Red Bull як довгостроковий представник бренду компанії з екстремальних видів спорту та енергетичних напоїв:

Інстаграм-пост Далії Бернардіні

Джерело: Instagram.com

Ви також можете створити програму амбасадора бренду , яка, по суті, залучатиме та навчатиме ваших впливових людей, інформуватиме їх про ваші продукти та винагороджуватиме їх за наполегливу працю.

2.2.6. Гості на ваших платформах

У цій маркетинговій кампанії ваші впливові люди з’являються на платформі вашого бренду або «переймають» її на певний період часу.

Поглинання дозволяють аудиторії бренду отримати іншу точку зору на проблему або зазирнути зсередини з впливовою особою.

Сільвія Гроссі, шеф-кухар Il Salviatino, перейняла історії Travel and Leisure в Instagram, щоб поділитися простою, домашньою вечерею:

публікація в Instagram «один день із життя».

Джерело: Instagram.com

Поглинання дозволяють впливовим особам створювати цікаві дописи та історії «за лаштунками» або «одного дня з життя», щоб підтримувати захоплення та зацікавленість вашої аудиторії .

Користуючись цією кампанією, слід пам’ятати про те, що між вами та вашим інфлюенсером має бути високий рівень довіри — і ви також можете укласти контракт!

Тепер, коли ви маєте чітке уявлення про різні типи маркетингових кампаній, ви зможете розпочати створення власних.

3. Як створити успішну маркетингову стратегію впливу на Instagram

Щоб ви могли максимально використати маркетинг впливу в Instagram і пожинати те, що посієте, вам потрібно мати надійну маркетингову стратегію впливу .

Ось як ви можете його створити.

3.1. Визначте свої цілі

Перш ніж ви зможете створити свою першу маркетингову кампанію впливу, вам потрібно встановити певні очікування або цілі — це вкрай важливо, щоб допомогти вам визначити, наскільки ефективна ваша кампанія.

Деякі цілі, які може мати ваш бренд:

  • Підвищення впізнаваності вашого бренду

  • Збільшення кількості підписників у соціальних мережах

  • Підвищення показників залучення

  • Розширення охоплення

  • Стимулювання продажів

Цілі, які ви ставите для свого бренду, мають бути конкретними, вимірними, досяжними, реалістичними та своєчасними ( SMART ) — це допоможе вам пізніше, коли ви почнете відстежувати та вимірювати ефективність своєї кампанії.

3.2. Визначте свою цільову аудиторію та виберіть відповідних впливових осіб

Наступний крок — знайти відповідних впливових осіб для вашого бренду .

Пам’ятайте, що ваш бренд оцінюватиметься за тим, з ким ви співпрацюєте, тому переконайтеся, що обраний вами впливовий фактор ідеально підходить!

Визначити правильних впливових осіб для досягнення реальних результатів може бути складно, особливо коли є 5 різних типів впливових осіб на вибір:

1. Наноінфлюенсери — від 1000 до 10 000 підписників

2. Мікроінфлюенсери — від 10 000 до 50 000 підписників

3. Впливові особи середнього рівня — від 50 000 до 500 000 підписників

4. Макроінфлюенсери — від 500 000 до 1 мільйона підписників

5. Мега-впливові особи — більше 1 мільйона підписників

Не хвилюйтеся — ось 2 простих кроки, щоб знайти правильних впливових людей для вашого бренду:

1. Визначте свого ідеального клієнта, створивши особистість клієнта

Персоналії клієнта дають детальне пояснення того, хто є вашим ідеальним цільовим ринком, і реальні дані про ваших існуючих клієнтів .

Визначаючи особистість клієнта, враховуйте:

  • Демографія клієнтів

  • Патерни поведінки

  • Мотивації та цілі

  • Больові точки

Чим більше деталей, тим краще!

2. Проведіть аналіз аудиторії щодо ідеального впливового фактора, щоб визначити, чи підходить він (чи ні)

Визначте, чого саме ви хочете від інфлюенсера .

Ви можете використовувати 3 методу «R» (охоплення через релевантність через зв’язок = вплив):

  • Охоплення — обов’язково перевіряйте кількість підписників впливового користувача в соціальних мережах, а також кількість переглядів своїх публікацій. Загальне охоплення є кількісним, тому його легше виміряти

  • Релевантність — релевантність є якісною, тому її надзвичайно важко виміряти. Враховуйте нішу впливового агента, його основні сфери знань, інтереси, навички та хобі, про які вони активно пишуть

  • Відносини . Відносини «інфлюенсер-фолловер» напряму пов’язані зі схожістю, автентичністю та взаємодією з аудиторією. Перевіряйте такі речі, як рівень залученості та якість їхніх коментарів

Після проведення дослідження складіть список усіх впливових людей, з якими ви потенційно хотіли б працювати, перш ніж звертатися до них.

3.3. Пропонуйте свою ідею співпраці

Коли ви звузите список потенційних впливових осіб, вам потрібно буде поговорити з ними про спільну роботу .

Спосіб, яким ви оберете зв’язок із впливовими особами, має вирішальне значення, оскільки це вплине на те, погодяться вони співпрацювати з вами чи ні.

Ось кілька найкращих практик, про які слід пам’ятати, звертаючись до потенційних впливових осіб:

  • Будьте короткими та по суті

  • Спробуйте відразу викликати інтерес у впливових людей

  • Повідомте їм , чому ви звернулися і чому вони похвалять ваш бренд

  • Представте свій бренд і чим він відрізняється від інших брендів

  • Не будь настирливим

  • Не намагайтеся контролювати все, що вони роблять

Важливо налагодити стосунки з інфлюенсером, з яким ви плануєте працювати.

Це не тільки допоможе вам пізнати свого впливового фактора, але й допоможе йому пізнати цінності вашого бренду .

Після того, як ви побудували ваші стосунки, настав час написати свій бриф для інфлюенсера — ось деяка ключова інформація, про яку слід пам’ятати під час написання брифу:

  • Відверто та чітко повідомляйте про результати, необхідні в обмін на ваші продукти або оплату

  • Скажіть їм , що ви хотіли б, щоб вони обговорили або продемонстрували

  • Ваше резюме має містити:

  • Ваш бренд/продукція

  • Тип кампанії

  • Причина співпраці

  • Будь-які інші важливі деталі, як-от творчі вказівки/інструкції (що можна та чого не можна робити) і результати

  • Зосередьтеся на побудові хороших стосунків

  • Будьте креативні з винагородою — виходьте за рамки — пропонуйте сувеніри бренду, організовуйте заходи для впливових людей або даруйте ваучери

  • Краще просто

Нижче наведено електронний лист для інфлюенсера, який використовує наша команда, ініціюючи партнерство з інфлюенсером:

електронна пошта для інфлюенсерів systeme.io

електронна пошта для інфлюенсерів systeme.io

Якщо ви надсилаєте повідомлення, але не отримуєте відповіді, ви хочете майстерно зв’язатися з впливовою особою — все, що для цього потрібно, це м’яке нагадування, що ви як бренд виконали свою частину угоди, і тепер настав час виконати їхню мету угоди.

Остання порада перед тим, як почати писати бриф: не включайте бриф у перший електронний лист лише тоді, коли впливова особа погодилася співпрацювати.

3.4. Розробіть свою маркетингову кампанію для впливових людей

Коли інфлюенсер погодився на співпрацю, настав час розробити маркетингову кампанію для інфлюенсера .

Не забувайте тримати своїх впливових людей в курсі!

Ви не хочете самостійно планувати кампанію та просто доручити впливовим особам створювати свої публікації відповідно.

Якщо ви залучаєте впливову особу на етапі планування , ви також можете отримати її точку зору на це.

Крім того, дайте своїм впливовим особам трохи творчої свободи для створення персоналізованого контенту — зрештою, це підписники впливових осіб, і ніхто не знає своїх підписників так добре, як вони.

Звичайно, прийнятно дати кілька вказівок щодо того, що ви як бренд очікуєте від них побачити.

Це підводить нас до останнього кроку — відстеження й оптимізації!

3.5. Відстежуйте та оптимізуйте

Відстеження та оптимізація вашої кампанії покаже вам, на якому стані ви знаходитесь і що вам потрібно зробити, щоб досягти своїх цілей .

Вам потрібно відслідковувати свої цілі та очікування , які ви поставили на початку, — будь то підвищення впізнаваності бренду, зростання кількості підписників у соціальних мережах або збільшення продажів.

Крім того, ви також можете відстежувати:

  • Повернення інвестицій

  • Рейтинг кліків

  • Показники залучення

І більше.

Тут, у systeme.io, ми використовуємо Google Таблиці для відстеження наших даних про охоплення впливових людей:

Шаблон для соціальних мереж systeme.io

Шаблон для соціальних мереж systeme.io

Після відстеження результатів ви можете оптимізувати та налаштувати за потреби, щоб покращити свою маркетингову кампанію в Instagram.

Завжди пам’ятайте: для результатів потрібен час — будьте терплячі!

4. Топ-3 маркетингових інструментів впливу для пошуку впливових людей Instagram

Ми знаємо, що знайти впливових осіб у соціальних мережах і керувати ними може бути складно, тому ми склали список із 3 найпопулярніших інструментів виявлення впливових осіб і керування ними, щоб трохи полегшити для вас процес.

Давай подивимось.

4.1. Aspire

Логотип Aspire

Логотип Aspire

Aspire — це маркетингова платформа для впливових людей, яка допомагає брендам створювати спільноти представників, впливових осіб і афілійованих осіб, щоб ділитися історіями своїх брендів у великому масштабі.

Нижче наведено ключові особливості маркетингу впливового впливу Aspire:

  • Виявлення впливових людей — це дозволяє вам шукати впливових осіб, шанувальників бренду та експертів галузі та спілкуватися з ними

  • Керування стосунками — організовуйте та керуйте своїми контактами з однієї інформаційної панелі

  • Вимірювання рентабельності інвестицій — відстежуйте продажі, партнерів і промо-коди на панелі аналітики

  • Створення контенту — створюйте, переглядайте, затверджуйте та покращуйте свій контент, створений впливовими особами

  • Інтеграція Shopify — використовуйте інтеграцію Shopify для персоналізованого досвіду

За допомогою Aspire ви можете шукати та вибирати з понад 100 мільйонів впливових людей на всіх популярних платформах соціальних мереж .

Aspire не надає жодної інформації про ціни , все, що вам потрібно зробити, це подати запит на демонстрацію на їх веб-сайті, заповнити свої дані та дочекатися, поки вони зв’яжуться з вами.

4.2. NeoReach

Логотип NeoReach

Логотип NeoReach

NeoReach — маркетингова платформа для впливових людей, яка допомагає брендам керувати аудиторією та впливовими особами за допомогою звітів і аналітики.

З NeoReach ви можете:

  • Розробіть надійну маркетингову стратегію

  • Джерело від понад 5 мільйонів найефективніших впливових людей із певної ніші

  • Керуйте всім процесом кампанії для впливових людей

  • Відстежуйте прогрес і результати ваших поточних кампаній

  • Виявляйте підроблені соціальні облікові дані за допомогою потужних алгоритмів

NeoReach має 2 тарифні плани:

  • Керовані послуги — повний комплекс маркетингових послуг

  • Платформа та API — найкращий у своєму класі впливовий маркетинг

Жоден із тарифних планів не має встановлених цін , тому вам потрібно зв’язатися з командою NeoReach, щоб дізнатися, скільки ви витратите.

4.3. Upfluence

Логотип Upfluence

Логотип Upfluence

Upfluence — це універсальна маркетингова платформа для впливових людей, яка дозволяє брендам ідентифікувати своїх впливових осіб і запускати кампанії для впливових осіб.

Upfluence дозволяє:

  • Знайдіть впливових людей для свого бренду

  • Розвивайте стосунки з впливовими особами

  • Керуйте своєю партнерською мережею

  • Збільште продажі

  • Відстежуйте продажі та вимірюйте ROI

Upfluence пропонує 3 тарифні плани , кожен з яких націлений на окрему цільову групу:

  • Зростання — невеликі перспективні підприємства, які прагнуть розвиватися

  • Масштаб — компанії, які прагнуть до масштабування

  • Підприємство — великі компанії, які прагнуть розкрити весь потенціал амбасадорів бренду

Подібно до NeoReach, Upfluence просить вас зв’язатися з ними, щоб визначити ціну для їхніх представлених планів.

Платформи інфлюенсерів можуть бути ефективним способом оптимізації маркетингових зусиль інфлюенсерів .

Однак чи це економічно ефективний спосіб?

Давайте розглянемо деякі інші витрати, пов’язані з партнерством із впливовими людьми Instagram.

5. Яка вартість партнерства з інфлюенсерами Instagram?

Визначити точні показники впливових осіб майже неможливо, оскільки існує кілька факторів, які потенційно можна враховувати:

  • Підписники інфлюенсерів

  • Залучення постів інфлюенсерів

  • Канали соціальних мереж, які вони використовують

  • Кількість бажаних постів

  • Тип контенту

  • Необхідна кількість зусиль

  • Тривалість кампанії

  • Інші платформи, на яких буде просуватися публікація

  • Гонорари маркетингових агентств впливу

Перший крок до того, щоб визначити, скільки ви витратите на інфлюенсера в Instagram, — це провести дослідження9 факторів та їхні показники!

Після цього ви можете визначити свій власний бюджет і стягувати відповідну плату.

Давайте детальніше розглянемо ці фактори та їхні ставки, щоб ви могли краще зрозуміти, на що та скільки ви плануєте бюджет.

5.1. Дослідіть тарифи впливових людей Instagram і визначте свій маркетинговий бюджет

Тож що таке справедлива ставка, коли потрібно враховувати так багато факторів?

Під час розквіту інфлюенсерського маркетингу склалося загальне правило щодо тарифів — багато цифрових маркетологів дотримуються правила «один цент на підписника» , але лише як відправну точку.

Після цього ви можете взяти до уваги інші фактори, наприклад рівень залучення .

Обчисліть це, додавши кількість коментарів і лайків до публікації, розділивши це на кількість підписників і, нарешті, помноживши це на 100, щоб отримати відсоток.

Інфлюенсер Instagram, Метт Крамп , поділився своїм посібником з тарифами для Later і включив свої тарифи за публікацію:

Інфлюенсери цінового діапазону

Він зазначив, що при визначенні цих ставок були враховані всі інші фактори .

Встановлюючи свій бюджет, ви маєте пам’ятати, що важливо не лише за вміст, за який ви платите, але й те, як він був створений — це включає такі речі, як:

  • Професійні фотосесії — $350+

  • Реквізит для фотосесії — $100+

  • Редакція — $400+

Метт Крамп, наприклад, використовує професійні камери та фоторедактори для створення свого красивого, барвистого контенту:

Вміст Метта Крампа

Джерело: Instagram.com

Ваш бюджет залежатиме від цілей, які ви поставили перед своїм брендом на початку планування кампанії в Instagram.

5.2. Партнерські комісії

Ще один спосіб компенсувати впливовим особам – через афілійований маркетинг.

Інфлюенсери Instagram можуть легко рекламувати афілійований продукт у дописах, підписах, історіях або навіть у своїй біографії Instagram в обмін на комісію.

Systeme.io пропонує партнерську програму, яку важко пропустити !

З понад 2 000 000 доларів США в якості комісійних, наша партнерська програма дає вам:

  • 60% комісійних протягом усього життя кожного разу, коли ваше партнерське посилання використовується для придбання підписки або курсу systeme.io

  • 5% партнерської комісії другого рівня , якщо ваші реферали заробляють у нашій партнерській програмі

  • Відкриті та прості правила — для приєднання до нашої партнерської програми немає умов

Будь-хто може бути афілійованим — вам навіть не потрібно бути клієнтом systeme.io!

6. Поширені запитання про маркетинг впливових людей в Instagram

Нижче ми додали 2 поширених запитання — і відповіді на них!

6.1. Наскільки ефективний впливовий маркетинг в Instagram?

Дуже ефективний! 2/3 користувачів вважають, що ця платформа соціальних медіа дозволяє їм досягти своїх улюблених брендів і зв’язатися з ними.

Мало того, компанії можуть краще задовольняти вимоги та потреби своїх споживачів, якщо вони мають сильну присутність в Instagram — чи то через власний профіль бренду, чи через профіль інфлюенсера.

6.2. Чому Instagram є найкращою платформою для інфлюенсерського маркетингу?

Оскільки 89% маркетологів вважають, що Instagram є найважливішою платформою для їх маркетингу впливу, не можна заперечувати, що вона також найкраща.

Усі функції Instagram тепер спрямовані на маркетинг для вашого бізнесу — він створює позитивні асоціації з брендом, створює емоційний зв’язок із вашою аудиторією та багато іншого.

7. Зробіть крок вперед із systeme.io

Логотип systeme.io

Логотип systeme.io

Systeme.io — це простий, доступний та інтуїтивно зрозумілий універсальний інструмент для побудови бізнесу для тих, хто хоче розвивати свій онлайн-бренд.

За допомогою systeme.io ви можете:

  • Налаштуйте власну партнерську програму та надайте посилання на своїх впливових осіб для просування

  • Створіть спеціальні цільові сторінки для кожного впливового користувача, щоб рекламувати спеціальні пропозиції

  • Створіть коди купонів для спеціальних знижок

  • Відстежуйте та вимірюйте ефективність своїх маркетингових кампаній впливу в Instagram

Крім того, ось деякі з інших основних функцій, які пропонує systeme.io:

основні функції systeme.io

основні функції systeme.io

7.1. Ціни Systeme.io

ціноутворення systeme.io

ціноутворення systeme.io

Ми пропонуємо 4 тарифні плани, і з 2 з них ви можете створити цільову сторінку вебінару:

  • Безкоштовно — $0/міс

  • Стартап — $27/міс

  • Вебінар — $47/міс

  • Безліміт — 97 $/міс

Крім того, всі наші плани включають:

  • Необмежена кількість електронних листів

  • Необмежений простір для зберігання файлів

  • Необмежена кількість студентів

  • Без комісій за транзакції

  • Партнерські програми

  • Онлайн-підтримка, яка відповідає менше ніж за 2 години

Краще цього не буває!

8. Висновок

Instagram є однією з найбільших платформ соціальних медіа на сьогоднішній день, і багато хто вважає його важливою платформою для маркетингу впливу.

Ви можете використовувати його, щоб охопити мільярди потенційних клієнтів, підвищити впізнаваність і довіру до бренду та збільшити продажі.

Перш ніж шукати відповідного впливового фактора для свого бренду, переконайтеся, що ви визначили свої цілі та аудиторію, якій ви хочете продавати.

Дослідіть різних впливових людей і подивіться на їхні показники та те, як вони взаємодіють зі своєю аудиторією, перш ніж вирішити, кого вибрати.

Після того, як презентація буде готова, і ви почнете маркетинг, не забудьте відстежувати й оптимізувати свої кампанії для досягнення максимальної ефективності.

І якщо вам потрібна допомога, щоб розпочати свій онлайн-бізнес, чому б не спробувати systeme.io?

👉👉ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ👈👈
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Dan Norton
Dan Norton@DanNorton

NoCode | Ai | SAAS

882Прочитань
5Автори
5Читачі
На Друкарні з 26 січня

Більше від автора

  • SEO для подкастів

    Як оптимізувати веб-сайт подкастів для пошукових систем. Пошукова оптимізація (SEO) – це більше мистецтво, ніж наука, але за допомогою правильної стратегії ви можете досягти високих результатів SEO та високого рейтингу в Google.

    Теми цього довгочиту:

    Подкасти

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається