Огляд Bosorka

Всім привіт. В цьому першому дописі ви побачите яким буде формат моєї сторінки в Друкарні. В першу чергу я буду писати короткі інформативні повідомлення про контент, який вийшов на моєму сайті або Ютуб-каналі. Назва допису говорить сама за себе, а більше інформації ви зможете дізнатися на вказаних ресурсах.

Спершу слід зазначити, що в мене існує рубрика на Твіч-каналі, де я щосереди граю в якусь українську гру. Потім знімаю про неї огляд і зрештою викладаю також текстову версію огляду в себе на сайті, і на сам кінець перекладаю це все на англійську і публікую на своєму англійському сайті. Так сталося, що вся моя діяльність до лютого 2022 була направлена на англомовний ринок. Але зараз я долучаюся до української спільноти і вважаю за свій обов’язок просувати українські ігри не тільки в українському сегменті, але й в англійському.

Що ж з лірикою і само просуванням завершено, тепер по суті.

Bosorka мене дуже приємно вразила. Зазвичай я нервую і злюсь, коли граю в рогалики, але тут витриманий баланс між складністю і цікавістю, тому дійсно хочеться пройти гру попри невдалі спроби.

Окрім того мені сподобалась графіка і інтуїтивно зрозуміла механіка. Гра має певні недоліки, про які я зазначаю у відео, що ви бачите згори та у текстовому огляді на сайті: Огляд української рогулайк Bosorka.

Якщо ж у вас є бажання подивитися весь ґеймплей повністю, запрошую до перегляду запису-стриму:

Що стосується мого англомовного контенту, то тут я його непросуватиму. Адже, тут робиться контент для українців. Дякую за увагу і сподіваюсь до нових зустрічей.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія
Марія@klioua

Укр ґеймерка, що пише ґайди.

174Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається