Огляд додатка Візуалізація організаційної структури: функції, можливості та переваги для користувачів

Компанії з розгалуженою організаційною структурою стикаються з численними викликами, що ускладнюють управління бізнесом. 

Коли кількість підрозділів зростає, з'являються нові відділи, регіональні офіси та численні рівні управління, виникають труднощі в комунікації, розумінні хто до якого відділу/філіалу відноситься та узгодженні процесів. Відсутність єдиного структурованого вигляду організаційної структури компанії може призвести до збільшення часу пошуку співробітника або партнера, втрати даних та зниження продуктивності.

Саме для розв'язання цих проблем ми розробили додаток, який допоможе візуально структурувати всі відділи, співробітників та зовнішніх користувачів компанії в CRM Creatio.

У цій статті ми розглянемо, як новий додаток Візуалізація організаційної структури, який нещодавно вийшов на marketplace Creatio допоможе компаніям з розгалуженою структурою подолати ці виклики та забезпечити ефективну роботу навіть у найбільших організаціях.

додаток в CRM Creatio

Основні функції додатка

Ключові особливості: 

  • Кожен елемент структури містить своїх керівників (якщо створені в системі) і користувачів.

  • Показує коротку корисну інформацію про користувачів (ПІБ, посада, назва компанії, до якої співробітник відноситься, телефон та email, день народження)

  • Додає активні посилання для їхніх контактів і контрагентів, що дає можливість одразу перейти на картку співробітника або компанії клієнта/партнера. 

  • Дозволяє переглядати оргструктуру компанії (відділи та підрозділи) та зовнішніх користувачів (компанії клієнтів та партнерів) зі всіма контактами користувачів, які заведені в систему. 

  • Допомагає прискорити час пошуку потрібної посади/співробітника за допомогою окремих блоків з відділами та попередній перегляд картки співробітників у блоці.

  • Зрозумілий та простий у використанні інтерфейс забезпечує швидке освоєння додатка всіма користувачами.

  • Деревоподібна структура малюється в компактному вигляді, і дозволяє розгорнути детальну інформацію про розділи, що вас цікавлять. 

Зручний та простий спосіб інсталяції. 

Для того, щоб встановити додаток потрібно вставити ваше посилання на сайт та натиснути Install.

Можливості додатка

Додаток доступний на маркетплейс Creatio і призначений для користувачів Creatio. 

Після інсталяції додатка, розділ Візуалізація орг.структури з’явиться в вашій CRM Creatio.

Налаштувати права доступу і надати доступ окремим користувачам за потребою можна за інструкцією за посиланням.

Переваги для користувачів

Додаток розроблений для того, щоб зекономити час на пошуці потрібного відділу або користувача системи.  

Структура малюється у вигляді дерева, що дає можливість візуально легше знайти контакт або контрагента.

Зрозумілий та простий у використанні інтерфейс забезпечує швидке освоєння додатка всіма користувачами.

Висновок

Додаток Візуалізація організаційної структури пропонує комплексне рішення для компаній із розгалуженою організаційною структурою, допомагаючи ефективно управляти підрозділами та покращити і пришвидшити комунікацію між командами та зовнішніми користувачами системи. Завдяки деревоподібній візуальній структурі додаток розв'язує основні проблеми, з якими стикаються великі організації. 

Завантаживши цей додаток, ви зможете значно оптимізувати роботу своєї компанії, зменшити час на прийняття рішень і забезпечити злагоджену роботу кожного підрозділу, незалежно від його розташування.

Не втрачайте можливості вивести вашу організацію на новий рівень! Завантажте додаток Візуалізація організаційної структури прямо зараз за посиланням і почніть користуватись всіма його перевагами вже сьогодні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CRM Genesis
CRM Genesis@crm_genesis

199Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 18 березня

Більше від автора

  • Реліз додатка на marketplace Creatio

    Додаток Візуалізація організаційної структури вже на маркетплейс.  Візуалізація організаційної структури для Creatio надає окрему сторінку в Creatio для перегляду організаційних ролей (усі співробітники та зовнішні користувачі).

    Теми цього довгочиту:

    Додатки
  • Ефективні методи управління віддаленими командами

    В нинішніх реаліях віддалена робота стала нормою для багатьох компаній. Управління віддаленими командами потребує інших підходів, щоб забезпечити продуктивність, мотивацію та координацію.

    Теми цього довгочиту:

    Crm

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається