Огляд Project Wingman

Нішевий піджанр «аркадних літалок-стрілялок» рідко поповнюється хорошими представниками, тому кожна така гра — вже подія. Project Wingman зібрав усе найкраще від більш відомої серії Ace Combat та додав трохи свого. Що з цього вийшло?

Project Wingman - це бойовий авіаційний екшен з акцентом на відшліфованому та витонченому геймплеї, що надихається першоджерелами, та захопливим однокористувацьким ігровим процесом. Ідеально підходить як для тих, хто не шукає собі симулятор, з легкістю встановлюється і грає, так і для тих, хто хоче швидкий і складний авіаційний екшен.Боріться, нападайте і пролітайте через зони бойових дій, засновані на альтернативній історії Землі. Над холодними водами Берингової протоки, атакуючи танки в жорстоких умовах магматичних полів Йеллоустоуна, або пікіруючи через Червоні ліси, щоб вразити цілі на північному заході Тихого океану, через океани, над понівеченими землями світу, ця війна перенесе вас з екзотичного поля бою на екзотичне поле бою, і все це всупереч обставинам, які набагато перевищують ваші можливості.
Трейлер гри

Ця захоплююча військово-авіаційна аркадна гра відразу ж занурить вас у захоплюючий світ пілота винищувача. Ви станете пілотом найновішого винищувача, щоб захистити світ від різноманітних загроз.

Одним з головних елементів гри є реалістичне керування винищувачем. Ви будете керувати різноманітними літаками: від старих F-4 до нових прототипів, зліплених з реальних літаків, і виконувати різноманітні місії, наприклад, відбиття нападу ворожих літаків, знищення наземних цілей, ескортування важливих конвоїв.


Скріншот з гри

Гра відзначається вражаючою графікою, різноманітними місіями, різними локаціями та красиво відтвореними краєвидами. Ви можете насолоджуватися величезним асортиментом озброєння, що дає вам можливість налаштувати свій винищувач для максимальної ефективності в бою.


У Project Wingman був свій доволі тернистий шлях: до релізу розробкою займалися вкраймалими силами і великою мірою навіть волонтерством.
Головний девелопер такий собі Абі Романі взагалі спершу робив собі проєкт для портфоліо у далекому 2015 році.
Через два роки, завдяки програмі фінансування епіків Epic MegaGrants Project Wingman перейшов у статус повноцінної розробки.
Якщо у двох словах, то оці от гранти дають проєктам, що знаходиться у стадії розробки гроші і отримати можна від 5 до 500 тис. доларів.
Окрім цього розробник пішов накікстартер, де зібрав більше 80 тис.зелених.
Загалом гра зірок з неба нехапала у плані хайпу, але деякі користувачі булу зацікавлені при тому настільки, що з'явилося відносно багато людей, якіозвучували репліки та допомагали писатисценарій.
Гра вийшла у реліз у кінці 2020 року на комп'юторах,а трохи пізніше її портували і на консолі.

Окрім захоплюючих повітряних боїв, Project Wingman також пропонує захоплюючий саундтрек, який додає атмосферності до гри.


OST гри

Системні вимоги гри

  • МІНІМАЛЬНІ:

    • ОС: Windows 7/8/10 64-bit

    • Процесор: Intel i5-2300 or AMD FX-6350 equivalent

    • Оперативна пам’ять: 4 GB ОП

    • Відеокарта: GTX 660Ti / R9 270 equivalent

    • DirectX: версії 11

    • Місце на диску: 16 GB доступного місця

    • Підтримка ВР: SteamVR or Oculus PC. Keyboard or gamepad required

  • РЕКОМЕНДОВАНІ:

    • ОС: Windows 7/8/10 64-bit

    • Процесор: Intel i7-8600k equivalent

    • Оперативна пам’ять: 8 GB ОП

    • Відеокарта: GTX 1070 Ti Equivalent

    • DirectX: версії 11

    • Місце на диску: 16 GB доступного місця

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Богдан
Богдан@5ago

225Прочитань
7Автори
3Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається