Огляд серіалу Марі та Джордж / Mary & George

Якщо вам потрібна непогана костюмована історія про отруєння чорносливом, лесбійські зв'язки, вбивства, оргії та жахливі родини. То вам у цей серіал.

"Мері та Джордж" - це історія про першу жінку, яка народилася в небутті 17-го століття, і яка використовує свого від природи вродливого другого сина, щоб убезпечити сімейні статки у найславетніший і найзухваліший спосіб. У картині є строгість оповіді наче це фільм "Фаворитка", дисциплінований пафос "Великої" і достатньо сексу, щоб фанати "Бріджертонів" теж залишилися задоволеними. Це чудове поєднання чорної комедії та серйозної розповіді.

Перша сцена починається з фейкового самогубства головного героя, який не хоче їхати до Франції, де з нього зроблять ідеальну підстилку під короля. Усе це, геніальна героїня у виконанні Джуліан Мур, робить лише для того, аби забезпечити собі та своїм нащадкам безбідне існування та трошки доторкнутися до влади.

Картина сповнена союзами, зрадами, спробами та реальними вбивствами. Між Мері та власницею борделю виникає лесбійський зв'язок, яка впізнає в ній "напівдушу, виснажену часом коханки", а люди полюють за доказами низького походження Мері та можливістю знищити її. Мур у цій ролі блискуча - холодна, розумна і завжди іскрометна - і, схоже, насолоджується життям.

Серіал достатньо цікавий у плані сюжетних поворотів, але цікавість викликає і дещо інше.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається