Огляд серіалу Ворожнеча: Капоте проти Лебедів

Райан Мерфі один з найрезультативніших шоураненрів просто зараз. Він випускає буквально десятки проєктів на рік. У цьому році він повернувся до свого проекті-антології Ворожнеча. Перший сезон не був занадто яскравим, однак він мав певний успіх у далекому 2017-ому році. На фоні кризи нових історій, Мерфі вирішив реанімувати старі проєкти. Цього разу йдеться про сварку Трумена Капоте та компанії впливових манхеттенських дружин.

За сюжетом, у середині 1960-х на хвилі тріумфу "Холоднокровного вбивства" американський письменник Трумен Капоте підписує великий контракт на наступний роман під назвою "Почуті молитви". "Молитви", сатира на світський Нью-Йорк, мають стати його тріумфом. Однак роки минають, а книга - ні. Потім письменник все ж таки починає друкувати уривки зі свого роману у журналах і відомі світські левиці бачать на сторінках свої історії, через що вирішують знищити письменника.

Картина вийшла доволі стриманою та пронизана американським шармом минулого сторіччя. На головні ролі тут взяли Демі Мур та Наомі Уотс, але у загальному роботу це не рятує. Сюжет носиться у часовому просторі як навіжений, а головний конфлікт серіалу будується на тому, що Капоте перестали кликати на світські заходи через його новий роман. Ворожнечею тут не дуже пахне.

Серіал, здається, не стає ні на чий бік, а просто пливе за течією, показуючи нам ще одну історію про маловідомих людей з 70-х. У картині присутні прекрасні акторські роботи, отруйні діалоги, вишукані ретроінтер'єри, але найголовніше, що тут немає тієї самої запеклої Ворожнечі, яка була у першій частині антології.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається