Помічено! Розпочалися зйомки нового сезону Американскої історії жахів!

Вже всі чекають на новий сезон AHS!? Особисто я - так. Очікується, що новий сезон вийде восени 2023 року. Наразі ми маємо лише маленький тизер, який сповіщає нас про новинку, тому нам залишається лише чекати на повноцінний трейлер. Хоча достеменно не відомо про що саме буде новий 12 сезон, глядачам дали поласувати маленьким шматочком інформації. А саме, відомо що він отримує назву «Delicate» (делікатний\тонкий\ніжний) і частково базуватиметься на романі Даніель Валентайн «Delicate Condition» («Делікатний стан»), який вийде лише в серпні 2023 року. Майбутній роман описується як захоплюючий трилер про жінку, яка переконана, що якась потойбічна сила докладає всіх зусиль, щоб її вагітність зазнала нищівної поразки і ніколи не відбулася. Never ever! Його також описують як феміністичне оновлення «Дитини Розмарі» Айра Левіна.

Тепер перейдемо до найцікавішого - касту нової чатини антології. Метт Зукрі, Емма Робертс, повернення зірки цього проєкту, та Кім Кардаш'ян!

American Horror Story' Season 12 Cast, 'AHS' 2023 Actors, Release Date |  StyleCaster
Акторський склад майбутнього 12-го сезону.

Фанати в шоці. «Американська історія жахів», безумовно, стане для Кімусіка найпомітнішою роллю в її кар'єрі на сьогоднішній день. Хоча подробиць про її героїню немає, зірка реаліті-шоу з’явиться в ролі, спеціально написаній для неї та під неї, тому очукуванні доволі високі.

«Ми з Еммою раді співпраці з такою справжньою силою культури як Кім Кардаш'ян. Хеллі Фейффер - сценаристка та шоуранерка, написала веселу, стильну та, зрештою, лякаючу роль спеціально для Кім. Цей сезон буде амбітним і не схожим ні на що, що ми коли-небудь робили». - Раян Мерфі, продюсер та режисер «Американської історії жаху»

Сьгодні папараці засняли процес зймоки нового сезону, з фото зрозуміло що на екранах нас також буде чекати і Кара Делевін в потрясному образі, яку ми звами давно вже не бачили на зірковому олімпі. Відчуваю підмихами що сезон буде адовим!

Тут є фанати AHS? Відгукніться!

Кара Делевінь на зймомках AHS.
Емма Робертс на зймомках AHS.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ідеологічна повèденція
ідеологічна повèденція@Zhamo

58Прочитань
2Автори
3Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ооо, я дуже люблю AHS, і вам за цю новину велика подяка!

Вам також сподобається