Огляд WWE NXT за 12.09.2023

На нас чекає черговий випуск NXT. Шоу продовжує набирати обирати по дорозі до свого преміального шоу “Без Жалю“. Сьогодні Беккі Лінч зустрінеться з Тіффані Страттон у мейн-івенті за жіноче чемпіонство NXT, що має стати пекельним поєдинком. Але це ще не все: ми також побачимо бій Веса Лі з смоктуновим і дізнаємося, хто зустрінеться з Кармело Хейсом за титул чемпіона NXT на NXT “Без Жалю“. Також продовжиться Глобальний Турнір за претенденство на Кубок Спадщини: Акіра Тозава зустрінеться з Нейтаном Фрейзером, а Тайлер Бейт проти Аксіоми. Плюс у нас, безумовно, буде продовження інших сюжетних ліній, так що починаємо.

Шоу розпочалося з рекапу минулого тижня, де Брон Брейкер бився проти Фона Вагнера. Жорстка бійка завершилися тим, що Брон розбив голову Вагнеру металевими сходами. Плюс нагадують, що смоктунов та Веа Лі продовжують свою гонитву за чемпіонством NXT. І нарешті, Тіффані Страттон перемагає Кіану Джеймс і захищає своє чемпіонство.

Вес Лі проти смоктунова за #1 претенденство на титул чемпіона NXT

WWE Photo

Без слів. Чисто моя думка, яка може збігатися з іншими, не розумію чому нам так в глотки запихують цей майбутній чорний пакет. В NXT є багато інших лиць, які могли б освіжити мейн івент. А дивитися на цю пику, по правді кажучи, вже надоїло.

Переможець: смоктунов

WWE Photo

Мело появляється на арені після закінчення поєдинку і влаштовує “дивоглядки“ з цим створінням. Лі розчарований покидає ринг.

Нам показують, як раніше на шоу, Тіффані Стратон прибула на арену.

Нам включають запис подій з минулого тижня, а саме як Брон Брейккер сильним ударив загамселив Фона Вагнера і того що відбулося вже після ефіру. На арені появився Шон Майклз і прогнав Брейккера, появились медики і на ношах вивезли Фона з арени до найближчої лікарні. Після ролику коментатори зачитали діагноз Фона Вагнера - перелом черепа і враховуючи перенесені раніше операції на мозку, термін його повернення не відомий.

Далі на ринг вийшов Барон Корбін, щоб сказати нам декілька слів. Він каже, що зазвичай, коли він виходить сюди, фанати не люблять його, а він не любить фанатів. Але сьогодні все по-іншому. Сім днів тому він сидів поряд з коментаторами і бачив щось настільки жорстоке, що шоу мали перервати завчасно. Він бачив, як Брон буквально розчавив череп Фон Вагнера сходами. Йому не подобається Вагнер, і він не буде прикидатися, що коли-небудь подобався. Все, що стосується історії… це все дуже реально. Брон це знав і скористався цим. Він каже, що не являється лікарем, але запевняє нас, що Фон більше ніколи не буде таким, як раніше. Він говорить, що знає, що Брон за лаштунками і слухає його, тому викликає того вийти до нього.

WWE Photo

Звучить музична тема Брейккера, який появився на арені з мікрофоном. Корбін обриває це дійство і каже, що пандус досить далеко. Він каже, те що Брон зробив минулого тижня…натовп починає скандувти "YOU GOT TABLEВ" Барон каже, що не знає, як це передати словами те, що вчинив Брейккер. Корбін каже, те, що той зробив…було до біса КРУТО, ЧУВАК! Брон піднесений духом виходить на ринг, а Барон каже, що ніколи в житті не бачив нічого подібного, і це було приголомшливо.

WWE Photo

Брон запитує, чи це було круто, так? А потім називає Корбіна ідіотом. Він запитує, чи справді той думає, що він зробив це, щоб заслужити схвалення Корбіна? Він зробив це тому, що Фон пробив ним стіл, тож він закінчив кар'єру Фона. Він може заплющити очі і все одно відчуває, як він розбиває голову Вагнера, весь той переполох і страх, який він породив. Йому це не просто подобалося, він любив це.

WWE Photo

Барон каже, що цінує те, що Брон не боїться забруднити руки, і збирається заплатити штраф, але бачить, що Брон цього не хоче. Брон такий злий, зліший за зло. Він закінчив кар'єру Фона - вітаю. Чому б Брону не спробувати завершити кар'єру олімпійця на РеслМанії, а потім завершити кар'єру іншого олімпійця ще до того, як він почне її. Корбін говорить про свої досягнення, а Брон каже, що йому байдуже. Барон каже, що він знаходиться на вищому рівні і Брон повинен хотіти його поваги. Брон не хоче його поваги і не потребує її. Залишається тільки одне - Брон проти Корбіна, без правил, без пощади. Брон пропонує Корбіну провести наступні три тижні, дзвонячи своїй сім'ї, тому що він збирається завершити кар'єру Корбіна.

WWE Photo

Барон каже, що Бронові треба багато чому навчитися - наприклад, що він не Фон. Він дає ляпаса Бронові, той дає йому у відповідь. Вони починають битися, але їх розбороняють.

Ми переносимось за лаштунки. Борн, Бріггс та Дженсен підтягуються і до них підходить Фелон і каже: “Пора, хлопці“. Вони прямують до рингу.

Джош Бріггс, Брукс Дженсен та Майлс Борн проти Чарлі Демпсі, Деймона Кемпа та Дрю Гулака

WWE Photo

Це було надто швидко, щоб сформувати якусь думку. Бій тривав менше 3 хвилин.

Переможці: Чарлі Демпсі, Деймон Кемп та Дрю Гулак

Час "Чейз Ю"! Андре Чейз закінчує заняття і просить Дюка зачекати. Він запитує, чи не бачив він Тею, адже вона прогулює заняття, на що Дюк каже, що їй всього лиш близько 20-ти. Він пробує знайти місцезнаходження її телефону, але він вимкнений.

Нам показують, що Тея тусується з Джейсі, яка каже, що на них дивляться хлопці. Ось і вони. Вони запитують Джейсі, як пройшли її вихідні, і що вони ходили гуляти. Тея каже, що вони гуляли на її день народження, і вони насміхаються з Теї, що вона "маленька дівчинка!". Джейсі каже: "Не розмовляй з нею так" і дає хлопцеві ляпаса. Тея не витримує і б'є іншого хлопця, і вони тікають, плачучи. Тея каже, що більше не може виглядати так як зараз і наступного тижня вони підуть на шопінг.

Дана Брук проти Лайри Валькірії

WWE Photo

Ідеальний сквош, на час, який їм виділили.

Переможець: Лайра Валькірія

WWE Photo

Після поєдинку Валькірія пропонує потиснути руку Брук, на що остання погоджується і тільки но Лайкра обертається, як Дана намагається її атакувати. Проте Келані Джордан не дає цьому статися і стримує Брук.

Анонсують проведення турніру “NXT Breakout“ серед жінок. Це чудово! Більше подібних турнірів.

Ми за лаштунками. Маккензі запитує Едді Торпа про його нарікання на Дайджека і питає, чи він заспокоївся. Той відповідає, що це важко зробити, коли маєш справу із такою змією. Заді, на екрані, появляється Дайджек в медитаційному просторі Едді і знімає свій ремінь, кажучи, що Едді повинен заявити про свою порочність. Дайджек б'є ремнем по дереву, і Едді, розлючений, йде геть.

Брудний Дом прогулюється за лаштунками і підходить до Мело. Він звинувачує Мело у використанні тієї ж тактики, яку він використовував для визначення суперника №1 на своє чемпіонство. Дом підкреслює, що Кармело зустрінеться з людиною, яку той не може перемогти. А Хейс в свою чергу каже, що краще подивитися хто після шоу “Без Жалю“ залишиться чемпіоном. А ще Мело пропонує йому протестити хто з них кращий наступного тижня, а Домінік каже: “Поговорю з матусею“.

Маккензі вітає Беккі Лінч на NXT і “Мужик“ каже, що вона згадувала про свій час в NXT і про те, як вона працювала з усіх сил, щоб вижити, і ніхто не думав, що вона стане чемпіонкою. Тепер, через 10 років, вона тут, і ніхто в ній не сумнівається. Вона ще більш голодна, і вона збирається покинути шоу сьогодні в якості чемпіонки NXT.

Тайлер Бейт проти Аксіома в рамках турніру Глобального турніру

WWE Photo

Чудовий матч, як ніби ми очікували чогось меншого. Контратаки були дійсно хороші, і вони, безумовно, мали реальний імпульс в кінці. В хлопців залишалось трохи менше 2 хвилин до закінчеття відведеного ліміту і це також зіграло свою роль.

Переможець: Тайлер Бейт

Бутча запитують про його матч з Тайлером Бейтом наступного тижня. Бутч каже, що вони давно знайомі, і розповідає історію своїх поєдинків. Він був першим суперником Бейта, коли Бейту було 15 років. Але він тут не для того, щоб згадувати історію, він тут, щоб довести, що він найгірша людина в WWE, і наступного тижня - це буде ніч бійки.

Раніше сьогодні Джо Гейсі та Ава були перед деревом. Він каже, що дерево прогнило і засохло, і тепер вони стоять зовсім одні, більш ізольовані, ніж будь-коли раніше. Вони поклали руки на дерево.

Трік Вільямс в роздягальні дивиться відео, коли до нього підходить Мело. Трік каже, що розуміє, чому Джо каже, що він самотній. Мело каже, що він не самотній і що наступного тижня зустрінеться з Домініком. Трік каже, що він готовий допомогти, якщо Мело це потрібно, а Мело каже, що поважає те, що Трік хоче займатися власними справами. На задньому фоні появляється Вес Лі, який викидає свої речі у сміттєвий бак, а Мело і Трік кажуть, що банда Трік-Мело завжди буде тут. Вони йдуть, а Вес зриває табличку зі своєї шафки і викидає її у смітник. Також поряд з ним стояла валіза.

Брати Крід проти Маліка Блейда та Едріса Енофе

WWE Photo

Ініціатива була в руках Братів Крід. Їм відвели трохи менше 4 хвилин на бійку, яка виглядала більше як сквош.

Переможці: Брати Крід

Беккі перебуває за лаштунками, коли заходить Лайра, і вони обіймаються. Лінч вітає Валькірію з перемогою, а Лайра просить Беккі виграти титул сьогодні.

Роксі за лаштунками розповідає дівчатам, що турнір NXT Breakout - це велика можливість. Вони говорять про те, наскільки сильними є конкуренти, аж тут підходять Електра Лопес і Лола Вайс і кажуть, що вона створює проблеми в роздягальні. Вона каже Лолі, що хаос у роздягальні неминучий, а Електра відповідає, що Роксоланка хотіла неприємностей, і вона їх знайшла. Лола каже, що після того, як вона розправиться з Роксі, вона виграє цей турнір.

Нам анонсують перші матчі на шоу “Без Жалю“:

  • Брон Брейккер проти Барона Корбіна

  • Кармело Хейс (с) проти смоктунова в матчі за чемпіонство NXT

  • Брудний Дом (с) проти Мустафи Алі в матчі за Північноамериканське чемпіонство NXT

  • Ноам Дар (с) проти переможця Глобального Турніру в матчі за Кубок Спадщини

Акіра Тозава проти Натана Фрейзера в рамках турніру Глобального турніру

WWE Photo

Хлопці показали швидкий темп, але все дійство тривали дві з половиною хвилини.

Переможець: Натан Фрейзер

Келлі Кінкейд запитує Джо Коффі про його матч наступного тижня проти Дюка Хадсона. Він каже, що він був фаворитом, і єдина людина, яка стоїть на його шляху - це Дюк, тому він збирається дати йому ляпаса, вийти переможцем з групи B, а потім піти далі і виграти турнір.

Підходить Дюк і каже, що він попросив людину з "Чейз Ю" підрахувати деякі цифри, і якщо він виграє, то отримає три очки. Він придумує собі нове прізвисько: "Спойлер".

МакКензі розмовляє з Мустафою Алі і запитує про його перемогу минулого тижня за "сумнівних обставин". Той каже, що йому не сподобалося, як судив Дом, але це не те, що він може контролювати. Вболівальники освистали не його, а Дома. Він був захоплений моментом, але коли зрозумів, що Дом підняв руку, він її опустив. Він збирається повернути титул додому на NXT. Заходить Дракон Лі і запитує, чи бачив Алі матч. Той бачив, але не визнає швидкого рахунку. Він каже, що коли він виграє титул, Лі отримає першу можливість. Лі каже, що ще не закінчив з ним.

Вес виходить і каже, що пообіцяв собі, якщо його не буде "Без Жалю", то піде. Він цілує дружину, каже, що з нього досить, і йде.

Раптом Джіджі Долін нападає на Блер Девенпорт, і правоохоронці розбороняють їх.

Беккі Лінч проти Тіффані Стратон в матчі за жіноче чемпіонство NXT

WWE Photo

Зірка Тіффані Страттон тільки зросла з цим поєдинком, де вона виступила з великим успіхом проти одного з найвідоміших жіночих імен WWE. Лінч отримує перемогу, що є стратегією, яка працювала у WWE на NXT. Для Лінч приємно отримати титул, який вислизав від неї, це завершує шоу на великому моменті.

Переможець: і НОВА ЧЕМПІОНКА NXT Беккі Лінч

Лінч святкує перемогу, і на цьому ми закінчуємо наш сьогоднішній вечір!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.6KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається