Огляд WWE NXT за 14.11.2023

Вітаю всіх на огляді щотижневика NXT. Сьогодні жовтий бренд продовжує підготовку до Дедлайну! Що ж нас чекає? Чейз Ю будуть захищати командне чемпіонство NXT проти колишніх чемпіонів Тоні Д'Анджело і Стекса, а також пройдуть відбіркові матчі для Iron Survivor, де Трік Вільямс зійдеться з Джо Коффі, а Роксана Перез проти Леш Ледженд. Ми також побачимо, як Вес Лі візьметься за Барона Корбіна, Ноам Дар привітає Альфа Академію на Supernova Sessions, і, ймовірно, ще багато драми між Тріком і Кармело Хейсом. Погнали.

Шоу розпочинає повтор перемоги Чейз U та "екстрені новини" про скандал повʼязаний з ними. Чейз U прогулюється, і Андре Чейз каже, що він повністю співпрацює зі слідством, але незважаючи на це, їм потрібно виграти сьогоднішній матч.

Матч за командне чемпіонство NXT: Чейз Ю (с) проти Тоні ДʼАнджело і Стекса

WWE Photo

Хлопці добре попрацювали, але те, що Чейз Ю були освистані у цьому матчі, не спрацювало, і результат для команди, яка щойно виграла титули, виявився нікчемним. Побачимо, як буде далі, але це схоже на титульну зміну заради зміни, а я поки що не в захваті від цього. Що ж сталося під час матчу? Група підтримки Чейз Ю по ходу матчу дізналася про слідство і почали покидати свої місця. Цим скористалися італійці.

Переможці: і НОВІ чемпіони Тоні ДʼАнджело і Стекс (13:54)

Нам показують ролик, в якому Літа оголошує матчі Роксі проти Леш Ледженд та Тріка проти Джо Коффі як відбіркові поєдинки для Iron Survivor матчу.

Домінік Містеріо ходить за лаштунками. Барон Корбін підходить, щоб привітати його. Він каже, що цього тижня має справу з Весом Лі, а минулого тижня той складав список, як дитина для Санта-Клауса, але Корбін збирається його побити.

WWE Photo

Час для Supernova Sessions. Ноам Дар і Мета-четвірка на рингу з повним складом, і Дар каже, що сьогодні особлива ніч, тому що вони стануть свідками того, як Леш Ледженд пройде кваліфікацію до Iron Survivor. Леш каже, що для неї настав час вийти на ринг. Ноам каже, що сьогоднішні гості гідні їхнього ток-шоу - Supernova Sessions, але він замкнув Кубок Спадщини, щоб ніхто не зміг його вкрасти. Ноам запрошує на ринг Академію Альфа.

Ноам каже, що вони багато чого досягли разом, будучи улюбленцями фанатів. Але це, мабуть, найкраще, що вони зробили, будучи так близько до Кубка Спадщини. Чед Гейбл каже "ДЯКУЮ!", і кубок прекрасний, але Дарові пощастило, що він отримав його після минулого тижня. Джакара відповідає, і Дар погоджується, що Тозава був близьким минулого тижня, але недостатньо близьким.

WWE Photo

Тозава каже, що якщо прибрати Мета-четвірку, то Кубок буде його. Леш каже, що Дар тримає Кубок під замком так само, як і вона свою кваліфікацію до Iron Survivor. Отіс каже, що Леш може говорити йому все, що завгодно, крихітко! Леш кличе охорону, а Дар кричить, щоб не відходили від теми: його кубок.

WWE Photo

Ора просить Тозаву просто танцювати свій танець для TikTok, і ситуація швидко розвивається, аж поки Гейбл не шикає на всіх. Він каже, що Ноам має рацію, його ім'я є синонімом Кубка Спадщини. Дар каже, що ніхто не може перемогти його, і NXT довелося провести глобальний турнір, щоб знайти йому суперника, зазначивши, що на вершині важко. Гейбл каже, що для того, щоб полегшити йому життя, він буде мати наступного суперника прямо на цьому ризні.

Дар сміється і каже, що бачить, до чого все йде, і якщо людина не хоче виходити на поєдинок після того, що Шинске зробив з ним, то він поб'є його наступного тижня. Він запитує, хто ж буде його суперник, і Максін каже, що у нього є апетит до руйнування. Він олімпієць і колишній чемпіон командний чемпіон NXT та колишній комадний чемпіон Raw і Smackdown. Дар протестує, і Отіс каже, що жодних реваншів. Чед каже, що наступний претендент - він. Гейбл збиває з ніг Дара, а потім танцює.

Кваліфікаційний матч для Iron Survivor: Леш Ледженд проти Роксани Перез

Матч, відверто, був ніяким. Леш ще не готова, і це дало зрозуміти, що навіть Роксі не змогла показати з нею щось нормальне. Завдяки втручанню Кіани Джеймс, наша Роксоланка не побачила сьогодні тріумфу.

Переможниця: Леш Ледженд (5:04)

Тенк каже, що хоче вийти на новий рівень. Аксіом говорить, що наступного тижня у нас може з'явитися новий володар Кубка Спадщини. Едріс Енофе каже, що їм треба зосередитися на титулах, а Енджел і Умберто відповідають, що нікого не цікавить, що вони думають. Тоні і Стекс приходять зі своїми титулами, і Гарза каже, щоб вони насолоджувалися ними, тому що це не надовго. Тоні каже, що востаннє, коли вони їх бачили, Кріди кидали їх через столи. Тоні і Стекс йдуть, і починається бійка.

Вчора Лайра переглядала записи Ся Лі, коли остання дала запрошення на чайну церемонію воїнів для сьогоднішньому шоу. Ся готується до чайної церемонії, коли заходить Валькірія. Ся вітає її і просить одягнути вбрання за традицією. Лайра дякує і каже, що її ніколи раніше не запрошували на щось подібне. Ся каже, що так її предки вшановували своїх суперників перед боєм. Вони вклоняються, і Ся каже, що глибокий уклін демонструє глибоку повагу, яку Валькірія не очікувала отримати від Лі.

Вони сідають, і Ся каже, що в останні місяці в ній прокинувся дух воїна, і вона хоче, щоб її помітили. Ся каже, що хоче, щоб наступного тижня вони були на рівному полі бою. Вона збирає чайне листя, потім вони заливають його водою, і чайне листя перетворюється. Лі каже, що це символізує те, що відбувається з ними під час матчу. Чай повинен заварюватися при правильній температурі протягом правильного часу, інакше він буде зіпсований. Лайра каже, що листя більш ніжне, ніж здається на перший погляд. Лі каже, що листочки з часом кришаться і ламаються, що і станеться наступного тижня, коли вона споживатиме Валькірію.

Ся наливає чай і просить Лайру випити його. Валькірія шанобливо каже, що не буде. Ся наполягає, що якщо вона цього не зробить, то наступного тижня не покаже жодних докорів сумління. Лайра відповідає, що так і буде, і наступного тижня нехай переможе найсильніший воїн. Ся вклоняється, як і Лайра. Чемпіонка забирає свій титул і йде.

Маккензі Мітчелл розмовляє з Тріком і Мело, який згадує, що Трік вдарив його, а Трік відповідає, що вони вже розмовляли про це і вирішили, що це було ненавмисно. Він каже, що нещасні випадки трапляються, і Мело непереконливо погоджується. Мело додає, що пройшов детектор брехні, який показав, що він не атакував Тріка, декілька тижнів тому. Вільямс не знає, в які ігри розуму грає Лексіс Кінг, але він отримає своє. Кармело додає, що прикриє Тріка сьогодні, а Трік каже, що добре бути на одній хвилі.

Кіана Джеймс у натовпі кричить, що вона коштувала Роксі її відбіркового поєдинку, а інші обливають її лайном. Заходить Кармен Петрович, і Аріанна Грейс затикає їй рота, кажучи, що коли ти йдеш за своїм серцем, ти ніколи не помилишся. Джіджі затикає вже їй рота і каже, що сьогодні їй надеруть дупу. Грейс запитує, чому все має закінчуватися бійкою.

МакКензі, за лаштунками, запитує Брона Брейкера, чи не відчуває він докорів сумління, і той відповідає, що ні, тому що він робив те, що вміє найкраще - завдавав людям болю. Він ламає всіх, і МакКензі запитує, що це означатиме для нього в майбутньому. Заходить Дайжак і каже, що поки Брон витягав скалки зі своєї дупи, він виборов собі місце в Iron Survivor матчі. Брон каже, що Дайжаку краще, щоб він не брав участь у матчі Iron Survivor. На що Дайжак каже, що хоче, бо Брон не може його зламати. Брейккер відповідає, що якщо він візьме участь, то Дайжак буде благати його про реванш.

Кваліфікаційний матч для Iron Survivor: Трік Вілльямс проти Джо Коффі

WWE Photo

Гарна робота. Вони просунули сюжет з непорозумінням між Мело і Тріком, яке поки що здається випадковим, але персонаж Тріка розвивається так, як і повинен розвиватися.

Переможець: Трік Вілльямс (11:54)

Вес Лі проходить за лаштунками і несподівано зустрічає смоктунова, прости Господи, який йде до нього. Вес говорить, що радий його бачити і вітає з чемпіонством. смоктунов, в свою чергу, вітає його з поверненням і запитує про те, чому Лі взяв відпустку після їхнього поєдинку. Лі каже, що йому потрібна була пауза, але він рухається вперед, і почне з Корбіна сьогодні ввечері. смоктунов просить його залишити для нього частинку Корбіна. Вони дружньо розлучаються, і Лі каже, що у нього на думці інші речі.

Барон Корбін готується за лаштунками до свого поєдинку, коли заходить Лексіс Кінг. Корбін каже, що віддає належне Кінгу за те, що він прибрав Тріка Вільямса. Він каже, що те, як Лексіс зробив це, не будучи спійманим, вражає, і хоче знати, як він це провернув, а Лексіс відповідає, що це питання на мільйон доларів. Він бажає Корбіну удачі і каже, що буде спостерігати.

Броулін Брутс проти ОТМ

WWE Photo

Це був важкий матч, який дав ОТМ деякий час для того, щоб блиснути, але в підсумку вони програли в досить швидкому темпі. Це був зовсім не поганий матч, і ці двоє, безумовно, мають потенціал.

Переможці: Броулін Брутс (5:50)

Джо Гейсі безцільно блукає, як людина, що загубилася в пустелі, шукаючи краплю води, якої не існує. Він - привид, що блукає коридорами NXT, намагаючись знайти своє призначення. Він не вписується, і він тут не для того, щоб палити кораблі, бути найбільшим псом, нічого подібного. Божевільний? Можливо. Маніяк? Він тут не для того, щоб стверджувати це. Може, тут він відпустить, а може, й ні.

Джіджі Долін проти Аріани Грейс

WWE Photo

Це був розтягнутий сквош без особливого сенсу.

Переможниця: Джіджі Долін (3:45)

Нам нагадують, як Фон Вагнер минулого тижня пробив Броном стіл, а потім отримуємо кадри з кар’єри та дружби Вагнера і Стоуна. Ми бачимо, як Брон нападає на Фона, а Стоун залишається на його боці, і навіть бореться з Броном за свого друга.

Фон і Стоун дивляться сегмент за лаштунками, і Фон каже, що хотів йому щось сказати, але Стоун каже, що він і так все розуміє. Він запитує, чи все гаразд у Вагнера, бо той потирає голову, і той каже, що все гаразд. Стоун запрошує Фона на сімейну вечерю.

МакКензі поруч з Едді Торпом і запитує, де він пропадав. Той каже, що цей рік був сповнений подорожей, і він переміг Дажака, але це виснажило його, тож йому знадобився час, щоб перезарядитися. Він збирається показати, що готовий до матчу Iron Survivor. Дрю Гулак, Чарлі Демпсі та Майлз Борн підходять і кажуть, що він не готовий. Едді каже, що він ніколи не був зломлений, а Чарлі каже, що це тому, що він ніколи не виходив на ринг з такими людьми, як вони.

Чейза переслідують журналісти, і він каже, що не може нічого прокоментувати. Під'їжджає Джейсі і каже Чейзу сідати в машину. Той сідає, і вони їдуть.

Нам показують ролик, який нагадує, правила Iron Survivor матчу. У нас буде 2 поєдинки: 1 жіночик та 1 чоловічий. 5 суперзірок змагатимуться в цьому унікальному 25-хвилинному матчі, де вони боротимуться один з одним і з годинником. 2 Суперзірки розпочнуть матч. Потім, кожні 5 хвилин, до матчу приєднується ще одна Суперзірка, поки всі 5 не опиняться на рингу. Мета матчу - зробити найбільше фолів, до поки годинник не проб'є відлік в 25 хвилин. Виграти можна в будь-який момент через пінфол, сабмішин або дискваліфікацію. Коли Суперзірка виграє фол, вона заробляє 1 очко. Однак, якщо Суперзірка програє фол, вона повинна заплатити штраф. Їх виганяють з рингу і відправляють у штрафний бокс на 90 секунд. Після закінчення 90 секунд суперзірка може знову вийти на ринг. Суперзірка, яка набере найбільшу кількість фолів, коли годинник проб'є 25 хвилин, буде названа Залізним Вижившим і стане претендентом номер один NXT чемпіонство.

Отже, JBL назначить свої 2 кваліфікаційні поєдинки на наступний тиждень.

Анонси на наступний тиждень:

  • Матч за жіноче чемпіонство NXT: Лайра Валькірія (с) проти Ся Лі

  • Матч за Кубок Спадщини: Ноам Дар (с) проти Чеда Гейбла

Вес Лі проти Барона Корбіна

Як і очікувалося, хлопці показали не поганий матч. Корбін і Лі працювали як Давид проти Голіафа, і тут все пройшло чудово. Корбіну потрібна була перемога, оскільки він наближається до поєдинку зі смоктуновим. З іншої сторони, в цьому поєдинку нам продовжили сюжетну лінію Веса Лі та Домініка Містеріо, який втрутився в цей матч.

Переможець: Барон Корбін (10:27)

WWE Photo

Корбін, після поєдинку став далі атакувати Веса Лі.

WWE Photo

Але тут з'являється смоктунов! Він хапає Корбіна і проводить йому суплекс.

WWE Photo

смоктунов намагається атакувати, але потрапляє під "Кінець світу"! Після чого він піднімає чемпіонство NXT високо над головою.

смоктунов бере мікрофон і каже, що Корбін припустився серйозної помилки, і йому доведеться жити з наслідками. Він кидає виклик Корбіну на Дедлайн в матчі за чемпіонство NXT. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається