Огляд WWE NXT за 26.09.2023

Всім привіт, і ласкаво просимо на черговий огляд щотижневика NXT! Сьогодні ми побачимо завершення турніру NXT Global Heritage Invitational, в якому Джо Коффі та Бутч боротимуться за право зустрітися з Ноамом Даром за його Кубок Спадщини на преміальному шоу “Без Жалю“, яке відбудеться вже цієї неділі в нашому телеграм-каналі о 19:00! Погнали.

Бутч проти Джо Коффі у фіналі турніру за претенденство на Кубок Спадщини

WWE Photo

Гарячий бій для початку шоу. Бутч є кращим вибором в цьому випадку, оскільки матч Коффі проти Дара не дуже схожий на матч, який викликає зацікавленність. Завжди є шанс, що Бутч виграє кубок, і його поразка після перемоги в цьому великому, складному турнірі може бути розчаруванням. Але все одно цікаво спостерігати за тим, як Бутч пробивається до вершини, і це саме те, що ми отримали в досить хорошому фіналі турніру.

Переможець: Бутч

Брудний Дом за лаштунками з Маккензі Мітчелл, і він називає свій поєдинок на Raw миттєвою класикою. Він каже, що покінчив з Драгоном Лі і тепер має вільну суботу, щоб провести її з Мамі, сидячи на дивані з курячими стрипсами. Маккензі запитує чи в курсі Домінік, що захищатиме титул в суботу проти переможця трьохстороннього поєдинку Аксіома проти Тайлера Бейта проти Драгона Лі. Він каже, що не підписаний на Шона Майклза в Твіттері, тож МакКензі показує йому твіт, і він сердито йде геть.

Тоні Д’Анджело і Стекс у своєму ресторані, і Стекс запитує про їхні плани. Тоні каже, що спочатку вони поїдять, а потім приймуть рішення, хто зможе позмагатися за їхні пояси на шоу "Без Жалю". Тут заходять Енджел Гарза та Умберто і їх обшукує охорона на вході. Вони сідають, і кажуть, що вони вдячні за запрошення. Тоні запитує, чи будуть вони щось? Умберто каже, що вони прийшли сюди не битися і не їсти. Вони прийшли сюди з однією метою - отримати тайтл-шот. Стекс пропонує випити і почекати, поки прийдуть інші.

Трік Віллямс проти Джо Гейсі

WWE Photo

Це було дуже швидко, щоб щось оцінювати. Бій тривав 2:26. Схоже, що Скізму остаточно кінець…

Переможець: Трік Віллямс

Келлі вітає Тріка з перемогою. Він каже, що добре отримати перемогу і що він амбідекстр (це люди, у яких добре розвинений відділ мозку пов’язаний з моторикою і вони можуть виконувати різні дії однаково добре обома руками), тому що він надирає дупи обома руками добре. Келлі запитує Тріка про поєдинок Хейса, і він каже, що це чудовий поєдинок, але можливо вона хоче говорити про іншого чоловіка? Він каже, що смоктунов добре смокче. Він каже, що Мело збереже титул - і тепер, коли він задумався про це... у Мело є свій титул, і настав час Тріку завестить своїм чемпіонством.

Маккензі Мітчелл розмовляє з Блер Девенпорт і запитує про сварку Джіджі та Блер. Вона каже, що імітація - найщиріша форма лестощів, але у випадку з Джіджі це жалюгідно. Коли вона виводить людей з рівноваги, вони вже не піднімаються. Вона каже, що Джіджі не може відповідати її порочній поведінці, і вона доведе це сьогодні ввечері.

Андре Чейз розмовляє з Дюком Хадсом, які кажуть що хвилюються за Тею. Дюк каже, що отримав емодзі "великий палець вгору", це мабуть означає що все добре. З'являється Джейсі Джейн, і Андре питає, як там Тея. Джейсі каже: "Спитай її сам!" З'являється Тея в шкіряному одязі, Дюк і Андре виглядають розлюченими, але Андре каже, що вона виглядає чудово. Тея каже, що їй треба готуватися до сьогоднішнього матчу. Джейсі каже: "Зачекай, ти ще побачиш її екіпіровку", і вони йдуть геть.

Барон Корбін проти Джоша Бріггса

WWE Photo

По суті, це був матч сквош, і я вважаю, що те, що встигли показати ці двоє, було досить не поганим.

Переможець: Барон Корбін

Корбін бере мікрофон і каже, що цієї суботи ми дізнаємося, чи Брон гавкає, чи кусається. Він спалив своє минуле і дивиться в майбутнє, а Брон просто побичить “Кінець Днів“.

WWE Photo

Брон виходить на ринг з мікрофоном! Він каже "Погляньте" і валить Корбіна! Офіційні особи швидко розбороняють їх, але вони продовжують діставати один одного, поки їх нарешті не розбороняють.

Трік підходить до кабінету Шона Майклза і стукає, заходячи після того, як йому сказали зайти.

Далі нам показали промо ролик до бою Беккі Лінч і Тіффані Страттон на шоу “Без Жалю“, який відбудеться за екстремальними правилами, а на кону буде стояти жіноче чемпіонство NXT.

Хенк і Тенк проти Бронко Ліма та Люсьєн Прайс

WWE Photo

Черговий сквош…

Переможці: Бронко Німа та Люсьєн Прайс

Джіджі Долін розминається за лаштунками, коли гасне світло. Блер Девенпорт нападає на Джіджі і каже, що вона жалюгідна, а потім йде геть.

Дайджек і Едді Торп окремо йдуть за лаштунки, їхній бій буде наступний

Командні чемпіони та Енджел і Умберто чекають, і Стекс запитує про їхні нові татуювання. Енджел говорить, що це нагадування про їхнього дідуся, як послання для них. Він каже, що це послання включає в себе завоювання командних титулів NXT. Тут заходять брати Крід, і Брут каже, що вмирає з голоду. Джуліус додає, що вони також прийшли сюди вирішити деякі питання, а Стекс каже, що ще нічого не вирішено. Брут запитує, чи це те місце, де люди мали Таємну Вечерю і отруїлися, але Тоні каже, що це місце вище по вулиці. Стекс каже, що ОТМ (Out The Mud) - це ОТW (Out The Winners?). Тоні каже "Д-О-Б-Р-Е”.

Тайлер Бейт і Аксіом обговорюють свій сьогоднішній матч, і тут заходить Трік Віллямс і каже, що хоче повідомити їм, що їхній поєдинок тепер буде не боєм потрійної загрози, а фатальним 4-ьох стороннім поєдинком.

Едді Торп проти Дайджека в матчі з ремнями

WWE Photo

Не поганий бій з ременем. Хлопцям виділили 10 хвилин і вони використали цю можливість. Хоча це не була велика перемога, але вона була необхідна для Едді.

Переможець: Едді Торп

WWE Photo

Після матчу Дайджек нападає на Торпа, збиває його з ніг, кладе на ринг і завдає суперкіку. Дайджек продовжував бити Едді, допоки офіційні особи врешті-решт не відтягли його.

Джіджі Долін не може сьогодні приймати участь в матчах. Блер Девенпорт з'являється за коментаторським столом, насміхається над Джіджі і каже, що наступного разу буде набагато гірше.

Дені Палмер проти Теї Хейл

WWE Photo

Бій, щоб показати оновлений вигляд Теї Хейл, не більше. Для цього їй виділили 2 хвилини.

Переможець: Тея Хейл

Мело дивиться на свій телефон, коли заходить Трік і каже, що він зараз на гребні хвилі, і збирається показати це решті світу - але він помічає, що Мело відволікся. Хейс підбадьорює Тріка, а потім повертається до свого телефону. Трік запитує, чи він слухає його, а той відповідає, що у нього багато справ. Трік каже, що давай, розбирайся з цим сам, а у нього є свої справи.

Барон Корбін за лаштунками, його запитують за Брона Брейкера. Він каже, що не має часу на їхні дурні запитання, а в суботу Бронові надеруть дупу. Тут на нього нападає Брон, і вибігають офіційні представники, щоб їх розборонити.

Дрегон Лі проти Аксіома проти Тріка Віллямса проти Тайлера Бейта в матчі за претенденство на Північно-Американське чемпіонство NXT

WWE Photo

Рідко поєдинки, де приймають 3 і більше людей виходять не цікавими. Так само і тут, хлопці викладались на повну і за дійством було цікаво спостерігати. Поки що мені сумно за лолю Тайлера Бейта, якого не зрозуміло що чекає в подальшому.

Переможець: Трік Віллямс

Ми повертаємось до ресторану, всі їдять, поки не з'являється ОТМ. Стекс каже, що вони вразили їх тим, що перемогли Хенка і Тенка, і заслужили місце за цим столом. Умберто запитує, яка команда буде битися на PLE, а Крід кажуть, що не пам'ятають, коли востаннє Енджел і Умберто вигравали матчі. Починається якась хрінова балаканина, і Скріптс каже, що Тоні Ді і Стекс, мабуть, хочуть піти легким шляхом, якщо вони не виберуть Німу і Прайса. Тоні клацає пальцями, і з'являються важковаговики. Стекс каже, що всі добре підготувалися, а Тоні каже, що вони не хочуть, щоб хтось казав, що вони легковажили, тому кожен отримає титульний бій. Стекс каже, що вони придбали свої улюблені напої, щоб зробити все офіційно. Тоні каже: "За фатальну четвірку". Вони п'ють.

Маккензі запитує Дома що він думає про те, що Трік буде його суперником, і Дом відповідає: "Велика справа". Він не вражений і збирається побити Тріка. Дом каже, що HBK має зрозуміти, що не він керує NXT, а Дом. Він збирається знищити Тріка так само, як знищив Драгона Лі. Тут Лі нападає на нього, але його відтягують убік.

Мело ходить за лаштунками, і тут до нього підходить Трік. Мело каже, що пишається Тріком і що вони обидва покинуть “Без Жалю“ в статусі чемпіонів.

Вмикається телевізор і невідома особа сідає за перегляд... "Суботнього вечіру WCW" і старе відео гри Цинциннаті Бенгалс. Це цікаво, скоро на нас очікує чийсь дебют.

WWE Photo

Час підписання контракту! Першим виходить майбутній чорний пакет, після цього лайна появляється чемпіон NXT - Кармело Хейс. Модератора, вочевидь, не буде. Мело бере мікрофон і каже, що вони обоє знають, що їм нема про що говорити, тому давайте просто підпишемо контракт і побачимося в суботу. Смоктунов каже, що він завжди опиняється не в тому місці і не в той час, і він переконаний, що Мело - не та людина для чемпіонства NXT.

WWE Photo

Мело каже, що не та людина, не той час - це все про смоктунова. Він не хотів, щоб так сталося минулого тижня, але на “Без Жалю“ він може перемогти його і переможе. ригунов каже, що бачить, як Мело бореться за межами своєї зони комфорту, і на “Без Жалю“ він відчує нестерпний біль. Мело каже, що нестерпний біль - це те, що смоктунов вірить власним словам і думає, що він би переміг Мело на Великому Українському Дебоші, хоча це було не так.

Смоктунов каже, що ці люди знають, що він переміг і виконає своє призначення. Він запитує Мело, що той робитеме, коли в нього вистрілять всім, що. Що він зробить, коли стріляєш з усієї сили, але не влучаєш? Чи підготувався Мело до відповіді на ці запитання? Мело каже, що реальність така, що бути чемпіоном NXT - це не про те, скільки болю ти можеш витримати, скільки вен можуть вискочити на твоїй голові. Це про те, щоб бути незаперечним і бути НИМ. Він не схожий на тих людей, яких він перемагав раніше. Він не Оро, він не Вес, і він не Трік - НІ. Мело змінює тактику і продовжує говорити, але смоктунов стоїть і підписує контракт. Він розриває його на очах у Мело і каже, що нічого не зробить, бо нічого не може зробити. смоктунов більше не дозволить долі прослизнути між його пальцями, і коли він буде коронований як новий чемпіон NXT, Мело зрозуміє, що його династія впала.

Мело підписує контракт і дивиться в обличчя цього лайна. Він каже, що тепер, коли він підписав контракт, він хоче, щоб смоктунов зрозумів, що цей титул більше, ніж вони. Це промінь надії для дітей, схожих на нього. Він абсолютно впевнений, що смоктунов може носити цей титул і робити це з гідністю. Але краще за нього? Абсолютно ні.

Наприкінці Вік Джозеф оголосив, що Драгон Лі буде спеціальним запрошеним рефері у матчі за Північно-Американське чемпіонство на “Без Жалю“.

Ми переносимося на парковку, де б'ються Брон і Барон. Брон кидає Корбіна в машину, залишаючи на ній вм'ятини, а потім б'є його. Корбін сідає в машину, Брон хапає його, але його відтягують рефері. Брон нападає, але Корбін ухиляється, і Брон таранить двері авто.

Вони продовжують битися і опиняються в будівлі - і пролітають крізь стіну в офіс HBK! Офіційні особи нарешті розганяють їх.

На цьому на сьогодні все!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається