Огляд WWE RAW за 21.08.2023

Цього тижня на Raw пройде командний матч Нового Дня проти Дрю Макінтайра та Рідла, а також Гюнтер захищатиме Інтерконтинентальний титул проти Чеда Гейбла, і багато іншого. Це епізод RAW #1578, який проходить у Квебеці, Канада.

Послухаємо Семі Зейна

Семі Зейн стояв на рингу з мікрофоном, а фанати постійно скандували "Оле Оле Оле". Минуло десять хвилин шоу, як Зейн нарешті заговорив. Семі привітав фанатів на Raw, розмовляючи французькою мовою.

Судний День перервав промову командного чемпіона, появившись на рампі, а згодом і оточивши ринг. Зейн заговорив французькою, а потім запитав англійською, чи прийшов він сюди один?

На арені появляється Кевін Оуенс! Він повернувся через місяць. Натовп шалено вітав його. Оуенс побив Домініка біля рингу і кинув Балора у барикади. Пріст спробував підняти Зейна, але той відштовхнув його, і Оуенс провів Станер Прісту! Як же це було круто! Публіка шаленіла, скандуючи "Кевін Оуенс". Кевін Оуенс сказав, що вже дуже давно не виступав на Raw, тож як вам така пропозиція: Зейн і Оуенс проти будь-яких двох учасників Судного Дня. Оуенс заговорив французькою, щоб ще більше розпалити натовп.

Тим часом реклама. Нам оголосили, що на Рестлманію 40 вже продано 92 000+ квитків, і вони встановили одноденний рекорд WWE з продажу квитків. Справа в тому, що попередній продаж квитків розпочався минулої п'ятниці. Це все ще вражає.

Новий День перемогли Дрю Макінтайра і Мета Ріддла

Лише у своєму другому матчі, як команда, Дрю Макінтайр та Мет Ріддл протистояли досвідченому Новому Дню. Це був досить хороший командний матч з фіналом, який рідко зустрічається у WWE, тому що хлопець, якого били кілька хвилин, не виходив з-під ударів, а потім його утримали. У цьому випадку це сталося через те, що в рингсайді появилися Вікінги, які стягнули Дрю з апрону, що дозволило Новому Дню скористатися перевагою для перемоги. Хлопці з Нового Дня виглядали справді круто і, як завжди, добре працювали разом.

Після матчу Вікінги напали на Новий День. Дрю повернувся і помішав їм, після чого Макінтайр виніс Івара з рингу. На завершення заграла музика Дрю.

Джей Ді МакДона та Фін Балор розмовляють з Джекі Редмонд. Джей Ді сказав, що знає Фіна все своє життя і він йому як старший брат. Він вважає, що його присутність допомагає Судному Дню. Фін каже, що вони мали такий успіх минулого тижня частково завдяки присутності Джей Ді. Рія Ріплі та Домінік Містеріо появились, щоб сказати Фіну, що їм треба поговорити про те, хто зустрінеться з Семі та Кевіном пізніше. Ріплі сказала Джей Ді, що це тільки внутрішні справи Судного Дня, тому Фін сказав, що поговорить з ним пізніше.

Під час реклами нам нагадують, що завтра пройде NXT Кип’яток. Не пропустіть етер!

Нам показують промо-ролик Шейни Базлер, яка заявила, що вона налаштована на вендетту, оскільки ми бачили, як Базлер побила Ронду Раузі на Літній Баововні. Базлер сказала, що вона тут не для того, щоб бути героєм, вона тут, щоб все підпалити, і ваша єдина надія - вижити. Базлер каже:

"Нехай світ горить".

Чед Гейбл, Отіс і Максін Дюпрі дали інтерв'ю Байрону Сакстону. Отіс добре відгукнувся про Гейбла, сказавши, що вони разом були командними чемпіонами, а тепер Чед може стати інтерконтинентальним чемпіоном. Максін Дюпрі похвалила Чеда за те, що він її тренував, а Чед подякував за добрі слова.

Під час реклами нам повідомили, що Джон Сіна повертається в WWE для участі у випуску Smackdown 1 вересня, а через тиждень Сіна також буде боротися в Індії.

Чед Гейбл переміг Гюнтеру шляхом каунтауту. Титул залишається в Гюнтера

Дуже хороший матч, як завжди. Гейбл піддався побиттю протягом більшої частини матчу, але його камбек був таким чудовим і виглядав правдоподібно. Я припускаю, що вони пішли на таку кінцівку, щоб призначити ще один матч з умовою, що він не буде каунтаутів, або щось інше, щоб запобігти повторенню подібного фіналу. Я вважаю, що вони, як завжди, добре попрацювали. Гейбл влаштував велике святкування, поки Гюнтер в злобі кидався речами. Коул сказав, що Гейбл став першою людиною, яка перемогла Ринг Генерала з тих пір, як він дебютував в основі півтора роки тому. Людвіг Кайзер та Джованні Вінчі підійшли до рингу, і ведуча Саманта Ірвін оголосила, що Гюнтер все ще залишається Інтерконтинентальним чемпіоном.

За лаштунками Судний День розмовляють про те, хто з них об'єднається в команду. Хлопці не могли вирішити, тож Рія Ріплі сказала їм, щоб вони з'ясували це, або вона вирішить за них.

Після реклами нам показують Імперіум за лаштунками, де Гюнтер зриває свою злість по-німецьки. Людвіг Кайзер запитав Джованні Вінчі, що він збирається з цим робити? Вінчі озирнувся.

Коді Роудс дав інтерв'ю Байрону Сакстону. Він висміяв Джей-Ді МакДону за те, що він схожий на фанко-поп, тому що у нього така велика голова на маленькому тілі. Коді сказав, що така атмосфера за лаштунками не працює для подачі інтерв’ю. Коді запитав: "Про що ти хочеш поговорити?" французькою. Він сказав, що Судний День має перевагу завдяки чисельності, а потім сказав, що буде спостерігати за падінням Судного Дня.

Нам показують промо-ролик з Шинске Накамурою, який десь за лаштунками говорить японською. Шинске каже, що всім цікаво, що він сказав на вухо Ролінсу. Він каже, що знає основну слабинку чемпіона світу у важкій вазі. Шинске сказав Сету, що він знає про його проблеми зі спиною. Продовжив говорити, що ця біль пожирає його зсередини. Тому що він не може обійняти нормально свою дружину, підняти на руки свою дитину. Хоча він і чемпіон, але кожен його день зповненим болем. Шинске каже, що він не дуже відрізняється від Сета і він признається, що всередині нього є також порожнеча. Японець каже, що він не заспокоїться допоки зломить Ролінса раз і назавжди.

Після цього нам офіційно повідомляють, що Сет Ролінс буде захищати чемпіонство світу у важкій вазі від Шинске Накамури на шоу “Габела“.

Рія Ріплі шляхом підкорення перемогла Кендіс Ла Рей

Легка перемога Ріплі, як і очікувалося.

Ракель Родрігес з'явилася з милицею. Вона кинула милицю в Ріплі, щоб показати, що вона їй не потрібна і почалася бійка на рингу, Ракель провела клоузлайн, і Ріплі втекла. Ракель Родрігес розповіла, що її тільки сьогодні допустили до рингу. Вона сказала, що розмовляла з Адамом Пірсом, і він сказав, що на "Габелі" буде поєдинок Ріплі проти Родрігес. Ракель сказала, що вона збирається завоювати титул Чемпіонки світу серед жінок.

Томмасо Чампа ділиться своїми думками десь за кулісами. Він розмовляє про чемпіонства - як це бути чемпіоном. Він каже, що Гейбл отримав свій шанс, Накамура також. І він так само заслуговує на шанс, говорячи, що все одно його доб’ється.

Ми повертаємось на ринг, де нас чекає Міз. Він заперечив фанатам, що його дружина Маріс родом з Монреаля, заявивши, що вона ніколи не приїде до Квебеку. Міз висміяв Л.А. Найта, як завжди вихваляючись його досягненнями. Майк сказав, що всі будуть пам'ятати його через 20 років, в той час як Найт - це лише спалах на радарі, про який не будуть пам'ятати. Міз стверджував, що у нього сьогодні сильний супротивник. На арені появився Акіра Тозава. Міз запитав, чи це найбільший матч у кар'єрі Тозави, Тозава відповів "ТАК", в стилі Найта. Тозава сказав "ТАК" кілька разів, тому Міз кілька разів вигукнула "Справді?". Міз вдарив Тозаву ногою, щоб покласти цьому край.

Акіра Тозава переміг Міза

Перед початком поєдинку до коментаторів приєднався Л.А. Найт. Несподівана перемога Тозави. Гадаю, в цьому випадку виправданням є те, що Міз був зайнятий знущанням над Л.А. Найтом. Ймовірно, вони знову покажуть поєдинок Міз/Тозава і скоро Міз отримає реванш.

Після матчу Міз посперечалася з рефері (якого Коул називав "Едді Мюнстер"), і Найт вийшов на ринг, щоб провести Мізу некбрейкер.

Дрю Макінтайр розмовляв з Метом Ріддлом за лаштунками, причому голос Дрю звучав так, ніби він хотів покінчити з їхньою командою. Новий День підійшов і сказав, що Дрю і Ріддл можуть називатися МакРіддл. Кофі та Ксав'єр сказали, що їм подобається робота Дрю та Ріддла як команди і що у них є потенціал. Вони продовжили говорити, що наступними їніми противниками будуть Вікінги, але після цього вони дадуть матч-реванш Дрю і Ріддлу. Новий День подякував Дрю за підтримку. Після того, як вони пішли, Ріддл сказав, що хоче знову працювати в команді з Дрю. Дрю не сказав "так", але й не сказав "ні", оскільки він пішов.

Деміан Пріст був за лаштунками, до них підійшли Рія Ріплі та Домінік Містеріо. Пріст сказав, що Балор йому не довіряє, і Балор пішов поговорити зі своїм хлопцем Джей Ді МакДоною. Рія сказала, що вона дала їм шанс все владнати, тож тепер вони зроблять так, як хоче Ріплі.

Послухаємо Беккі Лінч

Минулого тижня на Raw Беккі Лінч і Тріш Стратус закінчили поєдинок подвійним каунтаутом. На шоу Габела Беккі і Тріш проведуть матч у сталевій клітці, щоб нарешті вирішити це питання. Лінч розповіла про те, що в її суперництві з Тріш Стратус було багато розмов про спадщину. Вона каже, що її спадщина буде визначатися виживанням і що їй можна завдати болю, зламати їй кістки, порвати зв'язки, але вона завжди повернеться. Лінч сказала, що її не зупинити не тому, що вона завжди перемагає, а тому, що вона завжди бореться. Беккі каже, що у неї все ще є незакінчені справи з Зої Старк, тому вона поговорила з Адамом Пірсом... але тут з'являється Тріш Стратус.

Тріш Стратус вийшла разом з Зої Старк і сказала, що їй дуже приємно бути в рідній країні, а не в США, де вона має справу з американцями. Тріш сказала "Merci beaucoup, Quebec". Тріш сказала, що бути в Квебеку абсолютно нічого не означає, тому що це не Монреаль і навіть не Торонто, додавши, що принаймні "Ліфс" вийшли в плей-офф.

Стратус вийшла на ринг. Вболівальники щось скандували, а Тріш сказала, що не розуміє, що вони говорять. Вона сказала, що нарешті доведе, що вона найкраща з усіх, коли переможе Лінч. Погана новина для Стратус полягає в тому, що Беккі вдалося замкнути Тріш у сталевій клітці. Тріш сказала, що ніколи раніше не билася в клітці і зізнається, що вона дещо налякана. Стратус продовжувала говорити про виживання і спадщину і сказала, що їй набридло доводити всім, що вона сильна. Тріш заявила, що ми побачимо її з того боку, з якого ніколи раніше не бачили і порадила Лінч боятися, тому що вона не переживе цього разу.

Лінч повідомила, що наступного тижня відбудеться бій Беккі проти Старк у поєдинку по правилам “утримання де завгодно” на Raw.

Челсі Грін та Пайпер Нівен за лаштунками як жіночі командні чемпіонки. Грін стверджує, що їхня хімія зашкалює, а Нівен виштовхує Челсін в сторону арени.

Пайпер Нівен і Челсі Грін перемогли Катану Ченс і Кейден Картер

Швидкий матч, щоб зародити початок історії Нівен як домінуючої чемпіонки хіла, в той час як Грін, ймовірно, будуть надирати дупу під час командних матчів. Ченс і Картер не викликають особливої реакції.

Інтерв'ю з Сетом Ролінсом

Сет "Фрікін" Ролінс, чемпіон світу у важкій вазі, дав інтерв'ю за лаштунками Джекі Редмонд. Сет сказав "нехай вони співають", тому фанати заспівали пісню Сета без її звучання на арені. Редмонд хотіла дізнатися про спину Сета, про яку раніше згадував Шинске Накамура. Ролінс сказав, що його травма спини - це не те, про що він любить говорити публічно. Він сказав, що у нього були два переломи в поперековому відділі хребта, але правда полягає в тому, що він не знає, що буде в кінці гри, і не знає, як довго він зможе займатися цим на тому рівні, на якому він знаходиться зараз. Ролінс сказав, що це "частина концерту", що це частина гри, якщо Накамура хоче атакувати його спину і грати в ігри розуму. Ролінс сказав, що Накамура хоче втягнути в це сім'ю Сета, згадуючи його дружину і дочку, але японцю краще підготуватися до зустрічі з ним віч-на-віч. Чемпіон сказав, що наступного тижня він буде на рингу, з титулом чемпіона світу на талії і весь світ співатиме його пісню. Ось і все.

Деміен Пріст Пріст і Фін Балор перемогли по ДК Кевіна Оуенса і Семі Зейна

Матч тривав приблизно 4 хвилини. Під кінець всього цього дійста Пріст взявся за кейс, але Семі стрибнув на нього зі сходинок. Тоді кейс взяв Макдона і закинув на ринг, але замість Балора він попав в руки Оуенсу. Той не довго думаючи б’є ним Фіна, через що рефері дискваліфікував їх.

Після матчу Пріст накричав на МакДону за те, що той взяв кейс MITB. Судний День почав побиття Семі Зейна та Кевіна Оуенса. Коді Роудс вибіг на порятунок. Фейси стояли на рингу, а Судний День лежав на підлозі. Коді сказав, що нас троє і вас троє, тож давайте зробимо це. Адам Пірс сказав Судному Дню, що матч розпочнеться прямо зараз.

Коді Роудс, Семі Зейн і Кевін Оуенс перемогли Судний День

Типовий командний мейн івент Raw . Таке відчуття, що ми бачили цей матч раніше або, принаймні, щось схоже. Тут не було нічого незвичайного. Домінік був хілом, який прийняв найбільше покарання, коли Коді провів йому фінішер, а потім Зейн і Оуенс також зробили свої фінішні прийоми. Це зробило фанатів щасливими, тож це добре. Семі Зейн зачитав промо, в якому сказав, що червоні командні титули - для Канади, а сині - для Квебеку. Він сказав це французькою. Так чи інакше, фанати вітали Зейна, Оуенса та Коді. Це був кінець шоу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.4KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається