Оновлення Друкарні: сповіщення, статистика, стрічка. Починаєш щось цінувати тільки коли це втрачаєш 🐺

Пройшов ще тиждень і ми раді презентувати новий апдейт від розробника блог платформи Друкарня.

Laughing Wolves | Know Your Meme
Референс до заголовка

Сповіщення

На платформу додали сповіщення. Вони працюють з такими реакціями:

  • Оплески

  • Підписки

  • Коментарі

  • Відповіді на ваші коментарі

Тож, тепер вам не треба буде перевіряти кожен довгочит, де ви залишали коментар, а автори, тим паче зможуть більш активно спілкуватися зі своїми читачами.

Сповіщення поки працюють лише всередині сайту, але в наступному апдейті вже буде можливість налаштувати сповіщення на телефон (для тих, хто користується PWA). Вони будуть приходити так само як і зі звичайного застосунку, тож гадаю, вам сподобається. Окрім цього хочемо додати можливість отримання сповіщень через наший бот. Кому буде так зручніше, то така можливість також згодом з’явиться.

Стрічка

Багато працювали над стрічкою і цей варіант нам подобається набагато більше, ніж все що було до цього.

  • Тепер в “Слідкую” залишилися лише автори на яких ви підписані. Довгочити, які містять теми, на які ви підписані, переміщенні в стрічку “Рекомендується”.

  • Покращена продуктивність стрічки, тепер вона працює значно швидше.

  • В стрічці “Рекомендується” сильно зменшений вплив дати написання на позицію в видачі та збільшений вплив саме ваших преференцій.

Нагадаю, ми не ЗМІ і не соц. мережа, наприклад, якщо довгочит “Огляд гри АБВ” був написаний місяць тому, це не означає, що він втратив актуальність. Тому довгочити будуть в стрічці досить довгий час. Все залежить від того наскільки ви цікавитесь умовними іграми, а не від дати написання.

Для того, щоб вам не рекомендувалося одне й теж протягом довгого періоду, публікації будуть зникати з вашої стрічки, якщо ви їх вже побачили у рекомендаціях і проігнорували. Тож, активніше користуйтеся збереженням!

Доповнення статистики — охоплення в стрічці

Тепер у кожного довгочита будуть рахуватися не тільки прочитання, але й охоплення в стрічці — це число унікальних переглядів в стрічці ваших довгочитів.

В наступному оновленні буде ще один показник — Покази, який буде відображати скільки разів ваш довгочит взагалі траплявся на очі людині, адже один користувач може побачити ваш довгочит декілька разів, наприклад окрім стрічки ще й в блоку “Тобі також сподобається”, або “Більше від автора”.

Перероблені зображення в довгочиті

Я не буду довго розписувати що змінилось. Просто скажу, що тепер зображення на платформі, як мінімум, стали легшими й гугл стане їх більше любити. Для нас дуже важливо SEO просування ваших публікацій, щоб вони потрапляли в пошукову видачу Google.

Також тепер ми зберігаємо оригінал картинки, тож якщо ви робите контент, який спирається на візуал, то для вас гарні новини: скоро ми додамо можливість відкрити зображення в довгочиті в оригінальній якості (в тій якості, в якій фотографію додав автор), просто тицьнувши на зображення.

Зникаючий хедер і інтерактивні кнопки

Тут коротко. Тепер коли ви читаєте довгочит то кнопки взаємодії та хедер сайту буде зникати для того, щоб було більше місця для тексту і нічого не заважало читанню. Особливо це круто працює на телефонах, де місця і так мало.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Друкарня
Друкарня@drukarnia

Офіційний акаунт

2.7KПрочитань
27Автори
443Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (23)

Поставте посилання на профіль в кінці.

(Поміняйте місцями посилання сповіщень та профілю, в нижній навігації)

Вам також сподобається