Друкарня нарешті буде приносити гроші, але є нюанс

Вітаю всіх! Це дуже швидкий апдейт, стосовно крипти в телеграмі.

Я думаю ви вже встигли помітити, що довгочити пов’язані з кріптою уходять на модерацію.

Я нагадаю, що команда Друкарні маленька і ми не можемо опрацьовувати всі ваші довгочити швидко, а їх близько сотні в день, тож якщо ви хочете прискорити розгляд вашого довгочита, то ми хочемо грошей! 💸💸💸💸

Акція! Скидайте в Повернись Живим донат на суму від 1000 грн в любій валюті і надсилайте нам скріншот з оплатою в бот + назву свого довгочита. Скріншот повинен містити точну дату оплати.
Для тих хто вже давно не користується застарілими формами оплати, то треба задонатити від 0.0005BTC (так в ПЖ є кріптогаманці)

ТИЦЯЙ ТУТ → https://savelife.in.ua/donate ← ЗАЛІТАЙ НА НАШУ ДОНАТ СТОРІНКУ

Отримавши таке повідомлення від (вже) улюбленого кріптоблогера, ми максимально прискоримо модерацію вашого довгочита, а якщо він ще й буде якісним одразу, то взагалі знімемо модерацію на всі ваші наступні публікації.

НАТАПАВ В ТГ
НАТАПАВ В ТГ

Це ще раз підтримає ваше твердження, що там можна заробити. Так ось, є можливість не на словах, а на ділі виправдати цей тейк. А ЩО може бути краще ніж поділитися своїми величезними статками з нашими військовими?
- Правильно, НІ-ЧО-ГО!

Український військовий на Миколаївщині збив ворожу ракету із ПЗРК
Фото з ресурсу lb.ua

І звісно, довгочит повинен відповідати стандартам описаним тут, за гроші можна тільки пришвидшити модерацію, але зробити її менш прискіпливою не вийде!

Повторю умови:

Ви нам якісний довгочит про кріпту і 1000 грн. на ПЖ - ми вам публікацію і (можливо) дозвіл на майбутні публікації без модерації (звісно якщо вони будуть такі ж якісні, як і ту що ми промодерували)

PS. бан хаммер продовжує літати по Друкарні. Це повільний процес, бо роботи багато, а часу зовсім нема. Але ми працюємо.

ВСІХ ОБНЯВ

просто чогось згадав ноталку
просто чогось згадав ноталку
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Друкарня
Друкарня@drukarnia

Офіційний акаунт

3.4KПрочитань
30Автори
526Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Це вже справжнє рішення, а не звичайний бан, після якого виникає враження, що ви не знали, як краще вирішити проблему. Як автор криптоблогу, можу сказати, що 1к - це мізер, який відсіює випадкових мамкіних криптоінвесторів і залишає якісний контент про крипту

Вам також сподобається