Дякую “Друкарні” за її існування

Від щирого серця з найкращими побажаннями.

Колись писала я значить в інсту. Коли ще не знали, що таке нормальний смм та був ковід. Я хотіла писати та розказувати світу про себе. Після такого ведення “блогу” я зрозуміла, що там це людям нецікаво. Або ж нецікаво те, що пишу я. Плюс до того, мені треба було мучитись з фотографіями: а як зробити, а де зробити, а як обробити, а коли закидувати і тд. Писати ж мені було набагато легше.

Зрозумівши, що інста то не те, що мені треба, я пішла в тамблер. Щось там намагалась то, се, але знову нічого не вийшло. Це просто було місце, куди я приходила і писала в порожнечу. Мені важливо спілкуватись з людьми, у яких інша точка зору на якісь речі, з якими можна дискутувати і разом плакати чи радіти.

Одного прекрасного дня, просиджуючи в ТікТоці замість того, щоб писати диплом, я попала на відео про новий український продукт. Це була Друкарня. Сам концепт мене настільки надихнув, що я усвідомила як мені все ж не вистачає оцього ком’юніті. Я активно веду свій твітер, але то не то.

І от уже декілька днів я пишу, публікую або не пишу, а просто публікую свої старі напрацювання. Чи легше мені стало від цього? Так. Я нарешті можу не витрачати час, а присвячувати його своєму улюбленому хобі та навіть не складати це все десь в папку документів, а публікувати. Документи можуть пропасти, а вот інтернет ніколи не забуде. Пишіть, панове, і насолоджуйтесь життям.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
н
неписьменниця@delibertatium

пишу есе про все

244Прочитань
8Автори
11Читачі
На Друкарні з 4 червня

Більше від автора

  • мені 22 і я люблю слухати музику (ні)

    Прослухавши пару композицій я задалась питанням: чому я не слухаю часто музику? Як не любителька саморефлекції я не хотіла довго про це думати. Раптом я перенеслась у холодний литовський ранок, де опускався туман.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе
  • На всі сфери майстриня

    От уже передостанній день літа. Починається вже завтра асистентська практика в університеті, яка подарує безцінний досвід. А чи безцінний = безкоштовний? В моєму випадку так. А чи безкоштовний = непотрібний? В моєму випадку так.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе
  • Реве та стогне…

    Ситуація схожа щось на те, що коли у тебе проблеми з якимось сервісом, то ти спочатку сам розбираєшся, а потім терпець уривається, і ти вже ловиш себе на тому, що кричиш на нещасну дівчину колцентру, яка там працює не від хорошого життя напевне. І ти потім себе картаєш за це.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе

Вам також сподобається

Коментарі (1)

А мене тільки що надихнуло те, що вас надихнуло! ☺️

Вам також сподобається