повня попливла

Сьогодні я зізналась в коханні. Чи то повня так вплинула, чи то я попливла. Зізналась тією фразою, що ми завжди зізнавались: "Гарний сьогодні місяць, чи не так?". Історія цієї фрази походить з далекої (Японії? Китаю?). Це є найінтимніше зізнання, яке кажуть тільки людям, яких дуже люблять. 

Я ж зробила це людині, яка дуже не любить мене. Причина? Не знаю. Наслідки? Не дуже. 

Як місяць для неї не дуже, так і наслідки для мене не дуже. Як відпустити людину, яка була для тебе цілим світом? Ти ж для неї стала класним досвідом, звісно. 

Чесно кажучи, щось мені підказує, що коли в мене відляже, то прокинеться в неї. Напевно не той час. Можливо, і не ті люди.

20.08.24

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
н
неписьменниця@delibertatium

пишу есе про все

274Прочитань
6Автори
11Читачі
Підтримати
На Друкарні з 4 червня

Більше від автора

  • Профдеформація як спосіб справитись з особистими проблемами (част 1)

    Вікіпедія каже, що “Професі́йна деформа́ція — комплекс негативних змін у структурі особистості, що виникають під впливом змісту, організації та умов службової діяльності.” Наводить також приклади з різних професій. Менеджерства там немає, тому казатиму з власного досвіду.

    Теми цього довгочиту:

    Менеджмент
  • Моя мова любові - гроші

    Гортаю Інстаграм. Бачу сторіс. Комусь подарунки зробили. Напевно класно їм. Перед очима проносяться всі щасливі моменти. Я біжу вже в пʼяту друкарню, шукаючи останні примірники омріяних ними книг.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе
  • мені 22 і я люблю слухати музику (ні)

    Прослухавши пару композицій я задалась питанням: чому я не слухаю часто музику? Як не любителька саморефлекції я не хотіла довго про це думати. Раптом я перенеслась у холодний литовський ранок, де опускався туман.

    Теми цього довгочиту:

    Особисте Есе

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається