За головок

Моєї історії не існує. У мене дивне імʼя, прізвище ви кликає змішані реакції, тому часто я його не називаю, та й нема для чого. В моменті навколишній світ, чи точніше, більбашка яка мене о точила, стала настільки стабільною та рівномірно заїбалансованою, що я на віть не маю до неї претензій.

А на що жалітись? Ми вийшли на плато. Тьфу тьфу тьфу. *постукав по потилиці, бо деревʼяна*

Чи в когось не так все? Ка жуть, що не у всіх, але видиться мені шо в моїй більбашці у всіх. Бо ж інших більбашок я спостерігати не зда ten. Може воно і на краще.

В рештіре шт все завжди на краще, бо більбашки для того й і снують. Та годі вже про це бо я не про це.

Я гово рив про імʼя. Воно у мене дивне. І приіз вище, яке викликає змішані реакції, самето му час тихше за все його я і не на зиваю. Та ви вже й самі вку RSI, що нема длячо го. Живемо в моменті. В більбашці, єдино -ріг/-ю (потрібне підкреслити) здатні стю якої є ото чування і ста білізація з рівномірною заїбалансованістю. І вона таки працює. До неї претензій не ма.

Та і як можна ма ти претезнії. Більбашка за безпечує ви хід на плато. Дай боже спо кою, тьфу тьфу тьфу. Постукати б по дере WU, та дубина тут лиш моя голоwow.

А може то я дивний, а у когось всене так? Так таки може бути, що й не у всіх. Але не у всіх хто поза моєю біль башкою. А в нашій, за тишній, все так як у всіх. Але той хто ята кий, щоб мати rаtio. Мені ж крізь більбашку не видно, не данон ам того.

Та воно так і ліпше ма буть. Я впевнений. Бо вре штіре шт все на краще. Вірите ви в це чи ні.

Більбашки існують і це до бре. Щось мене кудись не ту ди завело. Про що це я казав? Точно не про це.

А, щодо мого імені…


Не ля кайтесь. Мир всім. Маю надію, що комусь цей текст здасться милим або достатньо пікантним для сприйняття і приємним для усві домлення ^_^ аніме форелям!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Аніме Форелям!
Аніме Форелям!@anime

26Прочитань
2Автори
3Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Заїбалансованість - як життєва база .

А текст прикольний , нагадує якийсь експеримент , але для мене то є плюс . І тема цікава : ніби з пустого в порожнє , але таке до болю знайоме .

Вам також сподобається