Отримувати гроші за рецензії на книги (1 рецензія на книгу = $60.00?)

Хочете дізнатися, як можна заробляти $60 за одну рецензію на книгу і чи дійсно це чудовий спосіб постійно заробляти додаткові гроші в Інтернеті? Тоді ця стаття для вас. Нещодавно я натрапив на платформу, яка фактично пропонує платити вам за написання книжкових оглядів і читання книг. Вона називається BookBrowse. У цьому огляді BookBrowse я поясню, як саме вона працює, а також розповім про всі плюси і мінуси, щоб ви могли зрозуміти, чи підходить вам ця можливість чи ні.

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

Що таке BookBrowse?

Давайте почнемо з того, що таке BookBrowse і хто може долучитися до нього. BookBrowse - це путівник по різних книгах, зокрема, завдяки тому, що на них є багато рецензій. Люди можуть прийти сюди, щоб отримати допомогу в пошуку книг, які вони дійсно хочуть прочитати або купити. Для цього їм потрібно, щоб хтось писав ці огляди, і саме тут з'являєтесь ви. Вони готові платити людям за написання цих рецензій.

Про те, що їм потрібно, я розповім пізніше. Спершу давайте обговоримо, хто насправді може брати участь. На Bookbrowse дуже чітко вказано, що більшість рецензентів знаходяться в США, але вони відкриті для рецензентів з-за кордону. Просто майте на увазі, що вони працюють виключно з американськими видавництвами, тому видавництва рідко надсилають друковані копії на адреси за межами США. Якщо ви перебуваєте в іншій країні, ви можете подавати заявку лише в тому випадку, якщо можете читати електронні книги і вам зручно це робити. Майте на увазі, що у вас може бути менше можливостей, якщо ви не живете в США, але вони відкриті для потенційного прийняття вас як рецензента, навіть якщо ви не живете в США.

Тепер давайте зануримося трохи глибше в те, чи дійсно це хороша можливість, які вимоги, скільки ви можете заробити і все таке інше. Перш ніж подавати заявку на BookBrowse, дуже важливо, щоб ви правильно оцінили свої очікування і переконалися, що ви відповідаєте вимогам. Вони отримують багато заявок, тому вам потрібно знайти час, щоб заповнити заявку належним чином. Переконайтеся, що ви також відповідаєте вимогам, щоб не витрачати свій і їхній час даремно.

Як це працює

Є кілька вимог, яких потрібно дотримуватися. Наприклад, ви не можете займатися плагіатом. Ви не можете копіювати або надсилати контент, створений AI або ChatGPT. Дуже важливо, щоб ви самі читали книги та писали рецензії. Досить легко виявити, що рецензії на книги не є оригінальними. Якщо ви не готові робити цю роботу самостійно, то це не для вас. Швидше за все, вас навіть не приймуть. Навіть якщо вас приймуть, якщо ви не будете докладати зусиль, вас, швидше за все, просто виженуть.

Вам також потрібно надати зразки. У них є посилання, де вони показують деякі приклади якісних статей, як вони кажуть тут. Вам потрібно надіслати зразок, і ви можете побачити тут лише приклад того, як може виглядати зразок. Ви також можете прочитати це. Крім того, вам потрібно написати щось, що називається «Поза межами книги», що йде разом з рецензіями. Це щось, що демонструє конкретний факт, тему або обстановку, дозволяючи читачам дізнатися щось нове, поки вони читають книгу. Вам потрібно написати і цю статтю, і рецензію на BookBrowse.

Самі рецензії мають бути на тисячу слів або більше, тож це не те, що можна зробити за кілька хвилин. Насправді, вам також потрібно спочатку прочитати книги. Хороший спосіб визначити, чи це для вас, - прочитати зразки рецензій, які ми надаємо. Подивіться, чи вважаєте ви, що це те, що вам під силу. Якщо ви вважаєте, що так, то вам потрібно мати якісні зразки, які складаються щонайменше з 300 слів. Вам також потрібно вказати своє місцезнаходження, ім'я, адресу та жанри, яким ви віддаєте перевагу. Все це потрібно зробити правильно, тому що в іншому випадку вас не приймуть.

Потенціал заробітку

Одна річ, яку я помітив на BookBrowse - це те, що там не так багато інформації про те, як стати рецензентом. Однак, з того, що мені вдалося з'ясувати, ви можете заробляти близько $60 за одну рецензовану книгу. Загалом, інформації про заробіток не так багато, і вони не виділяють цей метод заробітку, оскільки зрозуміло, що вони не шукають людей, які хочуть приєднатися до них лише заради заробітку. Вони зацікавлені в людях, які хочуть читати книги, люблять книги і хочуть ділитися цим з іншими, а не тільки за гроші.

Якщо вам подобається читати нові книги і ділитися своїм досвідом, а заодно і трохи підзаробити, це може бути чудово. Однак, зрозуміло, що саме таких учасників вони шукають, і вони зможуть побачити це зі зразків, які ви надасте у своїй заявці. Я вважаю, що ви не отримаєте шансу рецензувати книжки, якщо ви не зацікавлені в їхньому читанні та наданні якісної оцінки.

Навіть якщо вас приймуть, рецензенти, як правило, пишуть приблизно одну рецензію на місяць, і це те, чого ви можете очікувати. Неможливо читати книгу щодня і писати рецензію щодня, тому ви зможете заробляти трохи більше грошей лише раз на місяць.

Остаточний вердикт

Підводячи підсумок, якщо ви любите читати книги, то я думаю, що BookBrowse може бути цікавим способом трохи підзаробити. Однак, основною мотивацією не повинно бути лише бажання заробити більше. Хоча це може бути чудовим способом зробити це, якщо ви любите читати, потенціал заробітку обмежений. Якщо ви насправді не любите читати, то, на мою думку, воно того не варте.

Якщо ви шукаєте способи заробити трохи додаткових грошей в Інтернеті безкоштовно, то є багато інших варіантів, які краще підходять вам.

Незважаючи ні на що, я сподіваюся, що ця стаття допомогла вам!

Бізнес. Ідеї. Стартапи