Параґендерна парасолька

Спектр параґендерних ідентичностей - що це, хто ці ґендерні ідентичності та які їхні прапори.

Обкладинка: Параґендерна парасолька.

Параґендерність - це ґендерна ідентичність, при якій людина відчуває себе дуже близькою до певного ґендеру, але включає в себе інший ґендер або почуття, які заважають їй бути повністю цим ґендером. Параґендерні люди відчувають 51-99% зв'язку з однією ґендерною ідентичністю, і 49-1% з іншою.

Параґендер - це парасольковий термін, який містить наступні ґендерні ідентичності:

Прапор параґендерів.

Парабой

Це ґендерна ідентичність, яка є параґендерною, а також пов'язана з маскулінною або маскулінно орієнтованою ґендерною ідентичністю. Маскулінна ідентичність може становити 51%-99% ґендеру, тоді як решта відсотків може бути будь-якою іншою ґендерною ідентичністю або комбінацією ґендерів.

Прапор парабоїв.

Парагерл

Це ґендерна ідентичність, яка є параґендерною, а також пов'язана з фемінною або фемінно орієнтованою ґендерною ідентичністю. Фемінна ідентичність може становити 51%-99% ґендеру, тоді як решта відсотків може бути будь-якою іншою ґендерною ідентичністю або поєднанням ґендерів.

Прапор парагерлів.

Параенбі

Це ґендерна ідентичність, яка є параґендерною, а також пов'язана з небінарною або аґендерною ідентичністю. Небінарна або аґендерна ідентичність може становити 51%-99% ґендеру, тоді як решта відсотків може бути будь-яким іншим ґендером або комбінацією ґендерів.

Прапор параенбі.

Нотатка: не плутайте деміґендерність і параґендерність, деміґендерність це половина якогось ґендеру, а параґендерність це маленький процент іншої гендерної ідентичності яка не дає можливості повністю бути одним ґендером.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
квіри п'ють чай
квіри п'ють чай@queersdrinktea

3.9KПрочитань
3Автори
51Читачі
На Друкарні з 11 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається