Партія вчених України - ПВУ

 

 

 

 

Наша ідеологія – український помірний націоналізм.

Ми – не «праві» і не «ліві».

Ми проти розбрату серед представників української нації якої б віри вони не були.

Ми розділяємо ідеологію прагнення до інтелектуального і технологічного превосходства над ворогом. В цей нелегкий воєнний час ми всі повинні пам’ятати що ми – українці, нащадки козаків. Ми повинні себе берегти, любити і тренувати, щоб в майбутньому ми вистояли і вижили і примножились в усіх планах не зважаючи на будь-який геноцид.

Ми шукаємо спільних рішень і прагнемо до компромісу – з усіх питань, від незалежності країни, суверенітету держави, нетерпимості до корупції і брехні політиків.

Ми віримо що українці розумні і працьовиті, і найкращі і найрозумніші представники повинні керувати суспільством.

Ми націлені зробити з нашої неньки України нового європейського тигра, вивівши її на передові позиції в промисловості, науці і технологіях скориставшись нашим власним розумом. Наприклад, примінивши здобутки відчизняного вченого В. Висоцького по біотрансмутації хімічних елементів ми плануємо в майбутньому вирішити питання з золотовалютним запасом раз і на завжди, аж допоки існує капіталізм.

Запорукою розвитку України ми бачимо в некорумпованості уряду, посиленій праці і ідеологічній єдності на засадах багатовікової історії і менталітету.

У політичній діяльності ми керуємося національними інтересами України та волевиявленням українського народу, використовуючи весь науковий досвід (чи то в економіці, чи то в військовій справі, чи то в нанотехнологіях та ін.) доступний в наш час, керуючись чотирьома законами логіки в прагненні покращити життя українців реформувавши всі напрямки і галузі.

Ми– за ринкову економіку та економічну свободу для бізнесу. І водночас – за активну роль держави у обмеженні монополій та забезпеченні не просто соціального виживання, а і процвітання як матеріального так і духовного для кожного українця.

Ми за централізацію влади, бо як показав сучасний досвід військового часу – у нас децентралізація і як наслідок -  надмірне самоврядування призвело до того, що ми кладемо тротуарну плитку під час війни, замість побудови заводів, закупівлю озброєння і справжні грошові гарантії списаним військовим. Тим не менш, самоорганізація громад повинна бути на високому рівні. В цей важкий час війни ми повинні прикласти всі зусилля для свого існування в майбутньому, а це означає що громада України повинна об’єднатись в одному пориві допомоги фронтові, підсилення економіки і розвитку найновіших технологій як військових, цивільних, так і подвійного призначення. Ми за недопущення розколу держави чи відступу від курсу євроїнтеграції.

Ми– за справжню демократію та політичний діалог, вільні та відповідальні медіа, розмаїття думок і позицій. І водночас – проти корупції та брехні, які прикриваються і маскуються політичною риторикою, провокуючи конфлікти та розкол всередині країни.

Ми прикладемо всі зусилля для відновлення  територіальної цілісності, і не дозволимо нікому нас «демілітаризувати» чи «денацифікувати».

Ми розробили і впровадимо механізми справжнього народовладдя.

Наша партія цілком і повністю усвідомлює – без минулого немає майбутнього, тому для руху вперед треба збереження справжньої історії і недопущення паразитування на темі історичних подій. Наприклад ми пам’ятаємо і вшановуємо пам’ять воїнів УПА, але ми не навіжені щоб забувати про успіх українських воїнів в війні з фашизмом – не дозволимо РФ узурпувати цю пам’ять!


Наша філософія: Тільки підхід якісного превосходства з одночасним збільшенням чисельності.

 

 

 

 

 

 

Зрозуміло що під час військового стану вибори заборонені, і це правильно. Але на наступних наша партія планує йти на вибори!

 

 

Дана програма це тільки початок і вона буде допрацьовуватися.

Програма включає як президентські так і парламентські пункти.

 

 

 

 

Економіка

 

Унеможливимо самостійне собі нарахування непомірковано високої заробітної плати і премій менеджерами і іншими співробітниками державних компаній як от Укрзалізниця, Нафтогаз та ін.

 

 

Стимуляція розвитку приватних компаній.

Для прискорення росту українського ринку виробництв після моєї перемоги протягом двох років з моменту реєстрації компанії, в тому числі ФОП податки будуть знижені на 50%. З поверненням до повної суми через два роки. Це стимулюватиме ріст кількості підприємств і стимулюватиме конкуренцію внаслідок чого українські товари і послуги стануть більш конкурентоздатні на світовому ринку, плюс за рахунок збільшення компаній ми отримаємо приблизно ту саму суму збираних податків на початку, але через два роки коли компанії платитимуть вже повну вартість ми отримаємо суттєве збільшення податкового прибутку держави.

 

Створити програму розвитку перспективних напрямків економіки а саме високотехнологічного сектору. Зараз в світі справжній фурор робить такий винахід як графен. Він може використовуватись в багатьох напрямках промисловості і виробництва, від створення наноелектронних чипів до модифікації таких штук як асфальт, фарби, бетон, сталь та багато ін. Графен значно підвищує їх міцність і надає інші корисні властивості. В майбутньому планую перевести наше військо на графенові обладунки, вони будуть значно легші, зручніші і міцніші. Тим більше це буде гарною статтею експорту для наповнення бюджету. Саме тому ми зробимо акцент саме на державному виробництві національними підприємствами які ми створимо. Звісно ми створимо вигідні умови і для приватних підприємств, бо це буде стимулювати всіх до новітніх досліджень і як наслідок до підвищення якості, інформованості, інтелекту, промисловості, національної гордості (що як повітря необхідно для формування, з моєї особистої думки, національного менталітету).

 

Залишимо податки на існуючому рівні. Оскільки я роблю ставку не на обкрадання населення а на енергетичний сектор з залученням технологій Н. Тесли, розробку і запровадження холодного ядерного синтезу хімічних елементів, створення державних підприємств дохід яких буде наповнювати бюджет, та ін.

 

 

Програма збільшення кількості населення України. Це складне питання неможливо вирішити одним пунктом, тут необхідний комплекс дій. Наприклад, збільшення виплат за народження дітей, збільшення субсидій сім'ям з трьома дітьми і більше, проведення державної пропаганди яка буде націлена на збереження і зміцнення традиційних для України сімейних цінностей і культивування ідеї багатодітних сімей. Для багатодітних сімей держава візьме на себе витрати щодо закупівлі канцелярського приладдя для осіб з багатодітних сімей впродовж всього шкільного навчання. Можливо для цього ми створимо державні підприємства легкої промисловості, знову ж, щоб заощаджувати на маржі, але дизайн канцелярського приладдя буде крутим щоб у підлітків не виникло підсвідомої ненависті до держави. Збільшення місць державного бюджету у вищих навчальних закладах для дітей з багатодітних сімей та ін. Нам позаріз треба науковці, високоякісні спеціалісти і солдати...

 

Реформа Укравтодору.  Їм будуть платити не за ремонт, а за відсутність пошкоджень дорожнього полотна. При виявленні будь-якого пошкодження доріг потрібно буде водію сфотографувати і помітити координати пошкодження. Чим довше Укравтодор лагодитимуть тим буде їм більший мінус до зарплати. Для прокладання доріг вони зможуть використовувати будь-якого підрядника. Всі знають що вони добре називається на постійному ремонті доріг. В принципі мене це мало хвилює, але я хочу щоб були нормальні дороги і скоротити витрати бюджету приблизно на 30%.

 

 

Створимо фонд соціального багатства. Його роль буде полягати в тому щоб керувати значну частину ВВП на виплати громадянам шляхом погашення їх податків, комунальних заборгованостей, і насичення їх пенсійного фонду. Це буде повністю прозоро.

 

 

Питання пенсійного фонду. Проблема з пенсіями полягає в тому що відсоток податкоплатників малий (тобто мало працездатного населення, менше ніж пенсіонерів) і недосконалість накопичуваної системи (податки неможливо повисити до рівня інфляції). Я пропоную реструктуризацію  пенсійного фонду шляхом реінвестування коштів в українські і закордонні компанії. При вкладенні в акції прибуткових компаній таких як Тесла, Опен ЕйАй, Майкрософт, Гугл, Хуавей та ін. Ми отримаємо прибуток від росту ціни акцій, виплату по девідентам і за рахунок складного відсотку (за рахунок девідентів ми купуватимемо ще акції не потративши з бюджету ні копійки) геометричний ріст доходів тобто активів пенсійного фонду. Що б не сталось в Україні високі пенсії будуть! Планую покласти керування і прорахунок цих реінвестицій на міністерство фінансів.

 

 

Згідно чинного законодавства в Україні не існує поняття військово-промисловий комплекс. На це є багато причин. І одна з них - корупція, вона полягає в тому що діюча влада і посадові особи мають серйозний куш, відкати і хабарі при діючому порядку речей. Ви тільки вдумайтеся в існуючу схему: держава самостійно не веде ні розробок ні виробництва зброї. Але по закону цим повинні займатись приватні підрядники. Наприклад зброя масового ураження на нових фізичних принципах... Нову фізичну теорію повинні розробити приватні компанії, приватні компанії повинні виготовити будь-яке озброєння (а тендер який повинен бути справедливим і незалежним виграє той хто має родича чи заплатив посадовим особам. Таким чином країна втрачає колосальні ресурси, вже не кажучи про те що якість падає в рази. А ми зараз всі переживаємо: чому ж наші воїни гинуть і залишаються на все життя інвалідами... Чому у нас не існує якісної програми розробки найновішої зброї, чому в Україні не було жодного дослідницького супутника, не те що військового...)

А тепер задумайтесь над поняттям маржі.

Маржа - це дохід між затраченими ресурсами і брудним прибутком. Річ в тому що приватні компанії (підрядники) повинні мати профіт і цей профіт великий. Ааа... Тепер зрозуміло чому у нас середня пенсія 3000-4000 грн. Так ось куди в тому числі уходять гроші налогоплатників - на надприбутки підрядників. Наша партія пропонує наступне вирішення цієї проблеми: створення державного офіційного військово-промислового комплексу, як це частково було в Німеччині в 1930-1940 рр. думаю не знайдеться ідіота який буде заперечувати фантастичний військовий, промисловий ривок і науковий тогочасної Німеччини. Такий підхід дозволить: подолати корупційні схеми пов'язані з тендерами і закупівлею, взяти під контроль виробництво і слідкування за якістю (оскільки крайньою в будь-якому випадку буде держава), а саме головне що різниця між собівартістю і одиницею озброєння буде заощаджена і піде на підвищення рівня життя населення та підсилення економіки шляхом інвестицій в сучасні промислові і соціальні проекти.

 

Відповідно до міжнародного договору, а саме до Будапештського Меморандуму 1994 р. ми не маємо право мати ядерну зброю. Але як показує нинішня війна ми проміняли шило на мило. Але і з цього можна отримати вигоду, а саме: ні одна з країн підписантів не має право чинити економічний тиск на Україну. Тож притік міжнародного капіталу для розвитку економіки я нам забезпечу. Тим паче безвихідних ситуацій не буває. Я вчений, мені відомі такі види зброї масово ураження які засекречені в тих країнах які їх розробляють, а тому на них не розповсюджується жодне юридичне обмеження. Цим ми і займемося.

 

Засекретимо витрати на оборону.

 

Проведемо інвентаризацію всіх підприємств, компаній незалежно від форми власності, а також природних ресурсів, кваліфікаційного і кількісного рівня життєво необхідних спеціалістів для промисловості і інших галузей України.

 

Розпочнемо програму створення і запуску стратегічних підприємств на територіях країн-союзників задля диверсифікації виробництв особливо в оборонній сфері враховуючи існуючий досвід.

 

 

 

Введення на законодавчому рівні мараторію на продаж землі. Бо як виявилось після дозволу попереднім урядом продажу землі, нашу землю почали активно скуповувати через посередників саме в основному міжнародні корпорації і конгломерати. Ми також запровадимо державну оренду у землевласників в обмін на високі виплати, отримання соціальних і законодавчих пільг, а також часткове скасування податків на господарську діяльність, пільги їх дітям на вступ до вищих навчальних закладів і прибавку до пенсій.

 

 

 

Армія

 

Продовжимо модифікацію і реорганізацію армії за стандартами НАТО.

 

 

Створення якнайшвидшим шляхом свого військово-морського флоту шляхом закупівлі цивільних великих і недорогих суден і переоснащення на військовий лад. Річ в тому що баржа контейнеровоз, що найсучасніший авіаносець потопляємий однією торпедою. Все питання в системі захисту і озброєння. Уявіть як можна оснастити одну баржу по вантажопідйомності ППО, ПРО, протиторпедними установками і ракетним та іншим озброєнням. А по площі і вантажопідйомності одну баржу можна легко перетворити на вертольотоносець, та і в цілому може вийти найдешевший авіаносець, звичайно поганий, але це на перший час поки не будуть побудовані серійні авіаносці і лінкори. Вогневої потужності нам вистачить щоб прикрити Чорне море. Думаю для збільшення швидкості ми модифікуємо їх технологіями Віктора Шаубергера - видатного винахідника і вченого  3го Рейху, а пізніше США. Ми просто з барж зробимо бистрохідні ракетоносці.

 

Почнемо створення підземної дослідницької бази в Антарктиді під нашою дослідницькою станцією.

 

 

 

 

Влада

 

Започаткуємо традицію знайомити кращих випускників вишів з політичним бомондом в неформальній обстановці.

 

Створимо сайт моніторингу голосування депутатів України за законопроекти. Буде висвічуватись який депутат з якої партії проголосував чи відхилив відповідний законопроект. З вичерпним поясненням суті законопроекту в форматі відео і самим текстом закону. Також ми створимо схему взаємозв'язків законів між собою щоб бачити протиріччя одних законів іншим. Таким чином населення буде знати за кого голосувати чи не голосувати на наступних виборах і по якій причині.

 

Запровадимо відкриту перевірку всіх суддів і міністрів на детекторі брехні.

 

Реформуємо напрямок зовнішньої політики шляхом укладання нових союзів і спільних проектів, продовжимо наше прагнення євроінтеграції і вступу до НАТО.

 

Постараємось запровадити практику суду присяжних, але тільки за жорстким відбором по рівню інтелекту.

 

Модифікуємо програму захисту свідків.

 

Нарешті запровадимо чіткі, врегульовані і безповоротні каральні заходи за перевищення держслужбовцями їхніх повноважень (в т. ч. військових, прокурорів, поліції, СБУ та козацтва).

 

Створимо асоціацію з іншими правлячими партіями на всій планеті для створення єдиного органу для консолідації економічного зростання і взаємновигідних інвестицій і в майбутньому створення єдиного планетарного уряду. Якби єдиний планетарний уряд був створений раніше, то не було б війн і людських жертв, та і в космос ми повинні проводить експансію як одна згуртована планета під одним прапором.

 

Проведемо дієву антимонопольну політику. Щоб ви, шановні громадяни в цьому не сумнівалися, скажу наступне: нинішні монополісти заважають моїй майбутній владі.

 

Запросити Володимира Зеленського своїм радником.

 

Створення єдиної національної доктрини. Яку можна викласти так: "Тільки теорія якісного превосходства з глобальною стратегією для України на найближчі 200 років". Звичайно плани з часом коригуватимуться під диктат майбутнього часу.

 

Колись я запитав у свого знайомого серйозного адвоката: "А чи буває так що одні закони протирічать іншим?", він відповів (перепрошую за мат, але це дослівно): "До*уя і трошки!" І от я задаюсь питанням: чому так? Можливо проблема в тому що примітивний людський розум не може услідкувати за всіма деталями і усунути їх протиріччя. Це мене наштовхнуло на думку (а я постійно слідкую і вивчаю останні досягнення науки і технологій на цій планеті) - варто розробити національний штучний інтелект який буде автоматично, алгоритмічно розуміти суть законів і знатиме їх всі без винятку. Це потребує незначних затрат, адже це лише комп'ютерна програма і у нас в Україні наявні спеціалісти необхідного рівня для розробки власного народного штучного інтелекту. Це не привілегія і не розкіш, в наш час це сувора дійсність, всі наддержави розробляють власний штучний інтелект і якщо ми прагнемо колись стати наддержавою він необхідний нам як кисень для ссавців. В перспективі власний суверенний штучний інтелект можна і необхідно розвивати і модифікувати. Тобто ми зможемо знизити корупцію запровадивши реформи в судовій системі шляхом моніторингу і контролю судових процесів штучним інтелектом, це унеможливить ігнорування законів, винесення проплачених вироків і упередженого ставлення суддів до підсудимих.

 

Заключення договорів між нашою державою та і нашими країнами, між нашою державою і міжнародними корпораціями в сфері наукових досліджень і обміну технологіями.

 

Через створений національний штучний інтелект автоматизуємо більшість державних послуг. Таким чином викорінимо остогидлу всім бюрократію.

 

Внесення змін до законодавства які наділять службу безпеки надзвичайними повноваженнями під час військового стану. Це дозволить попереджувати держзраду і дозволить цій службі контролювати всі аспекти законотворення і законодотримання. Нарешті вони оправдають свою назву "Служба безпеки України". Це дозволить відслідковувати колаборантів не тільки серед населення але й серед посадових осіб які захищені недоторканністю і дасть змогу їх ліквідувати за законами військового часу, а також дозволить припинити дію лобістів ворога в середині уряду і держструктур.

 

Створення об'єктивного цифрового реєстру реформ з відображенням зв'язків і наслідків в різних секторах економіки, влади, промисловості і суспільного життя.

 

Створення національної платформи на основі Дії обговорення стратегії України в різних галузях, але право висловлювання і голосу в той чи іншій сфері матимуть тільки люди з певною освітою (економісти в економіці, лікарі в медицині, військові (і в цьому випадку ветерани) в питаннях реформи армії). У випадку коли питання стосується одночасно декількох галузей, наприклад фінансування медицини, то в такому випадку будуть враховуватись одночасно думки лікарів і фінансистів.

 

 

 

Соціум

 

Легалізація вогнепальної зброї але дозвіл зможуть отримати тільки повнолітні люди після тесту на рівень інтелекту, і поріг буде високим. Хочеш зброю - докажи що ти розумний. Це зменшить вірогідність потрапляння зброї до тупих злочинних угрупувань. І спонукає молодь до освіти.

 

Заборона на законодавчому рівні з прописанням цього закону в конституції: заборона будь-яких форм соціального рейтингу. Ми ж не хочемо ще одного закріпачення населення.

 

Відновимо козацтво як сословіє, козаки повинні будуть пройти всебічне навчання, скласти іспити і отримати зброю. Далі вони можуть займатися своєю повсякденною життєдіяльністью, але у них будуть унікальні права і обов'язки. Наприклад козаки матимуть право патрулювати населені пункти і проводити затримання в поміч поліції. Але у випадку війни вони виконуватимуть бойові завдання на рівні з регулярною армією маючи ті самі права і обов'язки. Просто Катерина 2 увійшла в історію як та що тимчасово «знищила» козацтво, а я хочу увійти в історію України як гарний правитель який відродить козацтво.

 

Проведемо розширений перепис населення. Враховуючи данні про освіту, вік, віросповідання, плани на кількість дітей і шлюб, стан здоров'я, шкідливі звички, кількість випиваємого спиртного в тиждень, плани на майбутнє, мрії, сексуальну орієнтацію. Це необхідно для того щоб мати достовірну статистику яка необхідна для виведення країни з того жахливого стану в якому вона знаходиться зараз, шляхом створення повного, вичерпного і всестороннього плану дій який складуть наші науковці, а не політики. Коротше, треба знати з чим працювати.

 

 

Зміна ідеологічного курсу і протидія в інформаційній війні. Так вийшло що з нашого мовчазного дозволу РФ узурпувала пам'ять подвигу героїв всієї Другої Світової Війни. Але ж Гітлерівські армії пройшли по Україні в обидві сторони, бомбили і наші міста і більше ніж російські гинули наші пращури і наші пращури внесли величезний вклад в боротьбу проти тогочасного фашизму і Гітлерівської диктатури і експансії, це українці винайшли танк Т-34 в Харкові. Ні я зовсім не відбілюю більшовицьку владу, особливо владу Троцкістів, які займали більшість керуючих посад. І уж точно не збираюсь забувати подвиги УПА, які боролись за незалежність Української держави. Але таке відношення і свідоме ігнорування фактів (особливо таких важливих як історичні) характерна психологічно незрілим і "недалеким" і здебільшого дуже юним і несформованим людським особистостям. Настав час подорослішати як нація і об'єктивно оцінювати історичні події.

 

Створення для людей потрапивших в кризову життєву ситуацію соціальної програми державного житла (якісь бараки) і роботи (підтримання благоустрою міст і т.д.). Фактично вони працюватимуть за їжу, але не помруть з голоду і не зіп'ються під забором. З можливістю отримати освіту. Таким чином ми позбавимося проблеми безхатьків.

 

Питання освіти дітей сиріт... Це не лише питання людяності, а й питання вирощування покоління патріотів держави і довгострокової стратегії. По перше, збільшимо витати на утримання дитячих будинків. По друге, (я довго думав як дешево, масово і ефективно дати їм високооплачувану роботу... І придумав) ми заключило контракти з приватними онлайн школами програмування і будимо ростити з них програмістів, веб-дизайнерів і хакерів;) По третє, ми знизимо ненабагато поріг балів для вступу в виші на посади держслужбовців, наприклад поліції, армії чи СБУ, бо коли людина зобов'язана усім державі вона буде вірним службовцем і патріотом. Звичайно освіта буде за рахунок держави з обов'язковими достатніми державними стипендіями.

 

 

 

Технології та наука

 

Зробимо пріоритетом держави дослідження і розроблення технологій за прикладом технологій Н. Тесли. Тобто отримаємо невичерпне і дешеве джерело енергії, яке зробить нас по-справжньому енергонезалежними. В перспективі це дозволить наповнювати бюджет за рахунок експорту енергії по дешевим цінам а Європу.

 

За допомогою власних провідних науковців (докторів наук, академіків, викладачів ВНЗ) створимо план розвитку, взаємної інтеграції і взаємодії між всіма міністерствами і напрямками економіки, виробництва і досліджень. Без залучення політиків.

 

Запровадимо окремим важливим пунктом дослідження і запровадження технології біологічної трансмутації хімічних елементів на основі досліджень і здобутків відчизняного вченого, Володимира Івановича Висоцького він доктор фiз.-мат. наук, професор, завідувач кафедри математики та теоретичної радіофізики в університеті ім. Шевченка. Ця технологія дозволить в перспективі лабораторно, в промислових масштабах синтезувати різні хімічні елементи, в тому числі ті, ціна за які досягає і 40 000 000$ за 1 грам. Таким чином ми вирішимо питання наповнення бюджету і нашого золотовалютного резерву. В Російській Федерації ця технологія працює, та і в Китаї, судячи багатьох неофіційних розслідувань є щось подібне. А якщо ми прийдемо до влади то і в Україні буде.

 

Розпочнемо власну космічну програму.

 

Почнемо розробки і дослідження в технології контролю погоди. Циклони і антициклони формуються в тому числі на електромагнітному принципі. Мексика вже успішно використовує дану технологію що дозволило їм раз і назавжди перемогти засуху. Таким чином питання з орошування полів буде вирішено що значно підвищить урожайність. А це важлива галузь нашої економіки, прибуток якої має велику роль в формуванні бюджету. Звичайно ми запросимо до співпраці мексиканських експертів.

 

Реформуємо шкільну освіту. Шляхом введення в шкільну програму таких дисциплін як логіка, філософія, економіка, базові принципи створення новітніх технологій і запровадимо військову (козацьку) підготовку з 8 класу. Також буде здійснено аналіз навчальних програм минулого включаючи радянську і будуть усунені всі спрощення дисциплін (тобто якщо якась дисципліна спростилась (деградувала) ми відновимо рівень найбільшої інтелектуальної продуктивності). Законодавчо зафіксуємо що подальші зміни в шкільній програмі можуть тільки рости в якісному плані тобто ніякого отупіння дітей. Передивимось всі останні досягнення науки і техніки такі як створення графену, створення безтоплевних генераторів, штучний інтелект та ін. і введемо в шкільну програму. Відновимо практичні заняття з хімії і фізики.

 

Зупинемо руйнування системи охорони здоров'я. Це дуже складна і об'ємна тема. Але я сам лікар і варюсь в цьому лайні щодня, тож за рівень медицини не переживайте. Скажу тільки що ми відновимо дослідження і інтеграцію в систему охорони здоров'я такі технології як електромагнітні і квантові технології регенерації пошкоджених органів. Запровадимо в медичних ВУЗах навчання квантовій генетиці і значно розширимо дисципліну біофізики. Настав час науці заглибитись від рівня хімічних елементів до рівня фізичних полів. 

 

Реформуємо систему патентування винаходів. Воно стане повністю безкоштовне. Це держава повинна бути зацікавлена в нових проривних розробках і інноваціях а не самі вчені і винахідники. Запровадимо систему миттєвого введення українських патентів в економіку і виробництво. Проведемо ревізію існуючих патентів.

 

Започаткування в Україні і фінансування з розробкою такого напряму як біонейронні чіпи. Очевидно що гонку нанотехнологій на основі простих транзисторних технологій ми вже прогавили... Залишається варіант освоїти наступний виток, який не потребує надскладної електроніки, це поєднання існуючих комп'ютерних чипів і біологічної нервової тканини. Цей етап на цій планеті тільки зароджується, отже ми маємо всі шанси стати в ньому лідерами. Для цього потрібні покращення якості підготовки студентів в таких галузях як медицина, фізика, генна інженерія і наноелектроніка. Оскільки країна монополіст в галузі штучного інтелекту буде правити світом, як справедливо підкреслив наш ворог - Володимир Путін, а обчислювальні можливості існуючих "штучних інтелектів", наприклад чату gpt, являть за своєю суттю нічого іншого як дуже продвинутий Т9, як заявляють самі розробники. То очевидно що наступний ривок буде на межі поєднання процесорної техніки і нервової тканини. Тим паче такі дослідження в світі вже ведуться. Наголошую що не буде вживляння в мозок, це будуть ноутбуки на основі обчислювальних здатностей справжніх нейронів.

 

 

Створення, розширення і модернізацію підприємств по видобутку і збагачення урану на українських підприємствах. Цікавий факт в Україні найбільші поклади уранових руд в Європі. Тож ми в тому числі можемо бути крупними експортерами. Це вже не кажучи про чисто гіпотетичну можливість дуже швидко і без особливих зусиль відновити свою військову ядерну програму, скористатись тим фактом що Будапешський меморандум не може нам гарантувати безпеку, тим паче наукова база є і ракетна програма присутня... Але я думаю що вигідніше буде закосити під покірну миролюбиву державу, ну як Німеччина перед другою світовою...

 

Забезпечимо ВНЗ необхідним обладнанням і реактивами, дозволимо студентам власноруч проводити свої експерименти задля розквіту науки, технологій і армії. Звісно під керівництвом їхніх викладачів.

 

Створити міністерство контролю якості ІТ продуктів і ІТ освіти. Зробимо з України нову силіконову долину.

 

 

 

 

 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Denis Sukhachov
Denis Sukhachov@Ratibor_Neperemozhnuy

Письменник, дослідник, лікар

298Прочитань
1Автори
3Читачі
На Друкарні з 12 жовтня

Більше від автора

  • Ідея експерименту

    Що ми отримаємо якщо підключимо ртутну антенну через конденсатор до землі? (Риторичне питання)

    Теми цього довгочиту:

    Фізика
  • Мислення

    Тема мислення

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається