Перекладач (2023)| Геніальний фільм, чи все таки гарний маркетинг

В квітні 2023 року, на великих екранах, з'явився фільм, культового режисера Гая Річі, який був режисером, таких стрічок як: "Карти, гроші та два стволи, що димлять", "Великий куш", "Агенти U.N.C.L.E", та "Джентльмени".

Головні ролі в фільмі дісталися:

Джейку Джилленголу, відомому по фільмах: "Горбата гора", "Морпіхи", "Принц Персії: Піски часу", "Шульга" та " Людина-павук: далеко від дому";

Дар Салім, зіграв Ахмеда;

Александ Людвіг, якого ви могли бачити а таких відомих стрічках як: "Відьмина гора", "Голодні ігри", "Мідвей" і серіал"Вікінги";

Ентоні Стар, відомий по фільмах: "Троє в каное", серіал "Пацани";

Цією весною світ побачив, ще один, фільм легендарного режисера. Фільм "Перекладач" розповідає нам про сержанта армії США Джона Кінлі, який приймав участь в бойових діях на території Афганістану, та про перекладача Ахмеда, який працював разом з групою Кінлі. Хронометраж фільму становить 2 години, але під час перегляду ці дві години, проходять немов декілька хвилин, що дуже і дуже неймовірно, бо сам сюжет фільму я би поділив на три частини, одну маленьку і дві великі. (Зараз буде трішки спойлерів) Перша частина – це смерть першого перекладача, та одного з солдатів Кінлі. Друга частина – це шлях Ахмеда і Кінлі до їх бази, що знаходиться за 120 кілометрів від їх, початкового, місця перебування. Третя частина – це вже спасіння, самого Ахмеда, та його сім'ї. От начебто маємо всього лише три основні частини фільму, які плавно з'єднанні між собою, але це зроблено так уміло, що ми навіть не помічаємо як добре все йде.

Буду чесним, сюжет фільму не здивує своїми поворотами – людина яка має в своєму багажі багато гарних фільмів, вже на 30-40 хвилині, або навіть раніше, зрозуміє який буде кінець. В якійсь мірі, сюжет можна назвати примітивним, який не буде вас шокувати, напевно, зовсім, але попри цю примітивність, знання кінця, фільм залишається цікавим, що особисто мене дивує.

Зазвичай фільм має оцінку 7-8 балів з 10, що являється дуже непоганим результатом і головне справедливим. Це не той фільм який ви будете переглядати кожного місяця, або який вас приголомшить, та змусить сісти задумалися, але це саме той фільм, від перегляду якого ви отримаєте задоволення, який будете дивитися легко і він буде цікавий вам до самого кінця, бо він в собі поєднує гарну роботу сценаристів, хоч сценарій майже немає поворотів, але він настільки гармонійний, що це викликає повагу Фільм має гарну акторську гру, особливо виділяється гра двох головних героїв, які мають найбільше екранного часу. Все це дуже вдало поєднав між собою геній Гая Річі, без якого, скоріше за все, цей фільм був би не таким приємним, плавним та головне цікавим.

Не буде в цій бочці сам мед, потрібно додати і дьогтю. Фільм, безумовно, гарний, але він не заслуговує на таку велику увагу як йому приділяють, ваші очікування може і зовсім не підтвердити, проте це вже ваші проблеми. Його не можна віднести, до легендарних фільмів цього режисера, в нього, на мою думку, немає основного, що є в цих фільмах Річі, а саме цього настрою, вайбу, атмосфери, що ти відчуваєш під час перегляду таких шедеврів як "Великий куш", або ж навіть нещодавні "Джентельмени"

"Перекладач" - це гарний, але не легендарний фільм.

7,5/10

Всім хто дочитав до цього моменту я дуже вдячний, цікавить ваші коментарі, з чим ви згодні, а з чим ні. Можливо в тексті є помилки, заздалегідь, вибачте

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
МБ
Матіас Берк@Matias_Berk

155Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 14 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається