Перший чемпіонат Європи з сексу відбудеться у Швеції

Змагання пройдуть з 16 дисциплін, серед яких прелюдія, витривалість, креативність у виборі пози, кількість оргазмів та інше.

«Матчі» триватимуть 45 хвилин, трохи довше за рекорд ваших колишніх, правда ж? А переможця визначить професійне журі разом із глядачами.

Секс як спорт

Звучить як жарт та щось не серйозне. Але це відбудеться насправді. Швеція перша країна, що зареєструвала секс як вид спорту та вирішила влаштувати турнір.

Шведська федерація сексу

Шведська федерація сексу — це реальна структура, що існує з 2016 року, яка навіть має свій офіційний сайт.

"Матчі" триватимуть 45 хвилин, а переможця визначить професійне журі разом із глядачами. Свої заявки на участь вже надіслали спортсмени із двадцяти країн.

Шведська федерація сексу поки що єдина організація у світі, яка зареєструвала секс як вид спорту. У її маніфесті йдеться, що найважливішим мотивом є "рішуча протидія пануванням чоловіків над жінками".

"Секс — один із небагатьох видів спорту (якщо не єдиний), у якому жінки домінують майже на всіх рівнях. Це важкий удар по чоловікам, які тисячі років таврували жінок. Дівчата перевершують хлопців практично у всіх сексуальних дисциплінах, що викликає суспільний резонанс серед аудиторії, яка, як і раніше, бажає чоловічого домінування над жінками", — йдеться у тексті заяви.

Новину про незвичайний конкурс вже опублікували кілька великих та авторитетних світових новинарень. Втім, цілком імовірно, що це — блискучий піар-хід голови федерації Дракона Братича, який за сумісництвом є власником однієї з найбільших мереж стрип-барів у Швеції.

Шведська федерація сексу планує провести перший чемпіонат Європи з сексу восьмого червня 2023 року у Гетоборзі. Змагання пройдуть з 16 дисциплін, серед яких прелюдія, витривалість, креативність у виборі пози, кількість оргазмів та інше.

Чи ділитимиться цей вид спорту на чоловічий і жіночий, чи буде змішана дисципліна наразі невідомо.

Це важлива подія для спортивного світу, оскільки цей чемпіонат збере найкращих спортсменів з різних країн континенту. Змагання пройдуть у великому басейні з високотехнологічним обладнанням, що дозволить спортсменам показати свої найкращі результати.

Серед великої кількості заявок, є і від України. Ім'я спортсменів поки що не розголошуються, але подейкують, що одним із видатних спортсменів, є Спартак Суббота. Він вже встиг показати вражаючі досягнення в своїй кар'єрі і є одним із фаворитів цих змагань. Завдяки його наполегливій праці та таланту, Спартак став відомим не лише у Швеції, а й у всьому світі.

Нехай цей чемпіонат стане святом спорту, яке запам'ятається як захоплююча подія з великими спортивними досягненнями.

Відео

Секс чемпіонат у Швеції
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Швидкі Новини
Швидкі Новини@novyny1

880Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Максим Галкін заспівав українську пісню

    Відомий радянський артист Максим Галкін, заспівав українською, патріотичну пісню. На сцені, Галкін у Варшаві заявив, що гарний українець. Галкін співає українською не вперше, але що він гарний українець заявив вперше.

    Теми цього довгочиту:

    Відео
  • Звернення Путіна до Пригожина

    Термінове звернення путіна до народів росії! Путін звернувся до росіян у зв'язку з переворотом Пригожина і ЧВК Вагнер захоплення Ростова і генштабу. Путін віддав наказ розібратися з Пригожином і пдтримав Шойгу.

    Теми цього довгочиту:

    Путін
  • Переворот! Пригожин звернувся до путіна з Ростова

    Сьогодні зранку росія новини нам дала. ЧВК Вагнер захопила Ростов, аеродром і штаб російської армії. Сам Вагнер записав звернення до путіна де оголосив втрати росії. Він підтверджує, що в день росія має втрати більше тисячі.

    Теми цього довгочиту:

    Прігожин

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається