Персонажі

Капітан Шаг- ( Шаг Дрен)

Народився 21 квітня 2206 року у 4 регіоні, недалеко від міста Барлен.  До 7 років дів у звичайній сім'ї,  на 8 рік життя у Дренаж померла мати, батько почав пити і вживати наркотики, у 10 років лишився сиротою. По смерті батька, вирішив піти до військової академії, до смерті матері, батько багато розповідав про родичів які брали участь у світових війнах. Так склалось що у роді Шаг, багато хто був зв'язаний з військовою професією. То прабабуся буде поліцейською а прадід служив у регулярній армії, то далекі пращури брали участь у створенні ЗС як галактичної країни, тому він вирішив не відставати від тренду своєї родини. До 18 років навчався і жив у військовому інтернаті. По 18 річя одразу записався до Військової-Академвї імені Дарка Трукавска

Пішов на фах Сили Спеціальних Операцій (ССО) на початок не був успішним солдатом, був останній у своєму батальйоні та був одним із перших кандидатів на відчислення але згодом виправив ситуацію та став відмінником. Тактичний розум та сильні фізичні дані дали змогу Дрену стати капітаном тренувального батальйону, а згодом і капітаном Батальйону ССО '564" який брав участь у громадянській війні 2233 року на Марсі. Загалом життя склалось складне від нормального дитячого життя, до самовільне рішення вступу у військовий інтернат а потім і у військову академію. Ця людина є сильною та з жагою до волі. З згадок Капітана Шага:

"Війна це не то що хочеться, але іноді доводиться бачити. Це не як в грі, помер побратим, ну і фіг з ним зараз з'явиться новий, помер? Зараз перезавантажу і все буде окей. Нема не перезавантаження ні появи, помер побратим, значить він помер, ти помер? Значить ти помер.... Сподіваюсь що молодому поколінню не доведеться бачити всі жахи війни, коли мені дають багато свіжих хлопців і кажуть роби що хочеш це звісно добре, але не у військовий час. На завдання у тил ворога зі мною ходили 30 бійців...30! На базу повернулись я, Сержант Фокс, та Гракс... Всі молоді померли, всі ті з ким я був 5 років у батальйоні, виконував антитерористичні місії теж загинули. Тому коли хочете йти у високі чини або хочете піти до армії пам'ятайте що може бути і якою цінною воно може бути...."

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Maks
Maks@Nakamura

Нічого особливого)

43Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 серпня

Більше від автора

  • “Едем»- Галактичний Простір

    Давно мене не було. Сьогодні я хочу представити вам планету яку вчені ЗС захотіли вивчити більш детально. Зібравшись вони полетіли на «Едем». Те що вони побачили були останні емоції їх житті.

    Теми цього довгочиту:

    Космос
  • «Галактичний простір»

    Доброго дня всім! Давно не писав нічого. Сьогодні в мене зʼявилась така собі муза після того як я прочитав статтю про «Джека-Різника». Тому я вирішив створити аналогічного злодія у своїй розповіді. Буду чекати на відгуки:)

    Теми цього довгочиту:

    Розповідь
  • «Теорія появи світу» Галактичний Простір.

    В справжньому світі створення всього що є зараз пояснюється "Теорією великого вибуху". Але "Галактичний Простір" являється фантастикою тому тут все трохи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Космос

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Радий читати продовження, Максе!

Сподіваюсь, далі буде!

Вам також сподобається