“Едем»- Галактичний Простір

Давно мене не було. Сьогодні я хочу представити вам планету яку вчені ЗС захотіли вивчити більш детально. Зібравшись вони полетіли на «Едем». Те що вони побачили були останні емоції їх житті.

Планета «Едем»

Едем планета яка знаходиться в 11 малих солах від Сонячної системи. Дивлячись на неї з Землі було видно чудову флору. І без втрати часу група вчених ЗС полетіли до планети. На велику вдачу 1 доба на Едемі була майже рівна Земній, 30 годин. Едем неймовірно велика планета, 30кмП. Це половина кмП Юпітера. Далі опис планети з слів групи вчених які туди прибули але не були знайдені, та групи спецназу які полетіли туди на аварійний сигнал.

З щоденника:

Ми тут вже 4 дні. Планета неймовірна гарна та масштабна. Чого коштують тільки дерева. Ось наприклад дерево «Раг». Воно неймовірно велике. Стовбур в довжину метрів 15, висоту ми не змогли підрахувати, не взяли с собої дронів. А ось фауна. За 4 дні ми бачили неймовірних тварин. Найстрашніший був Оком як би це не звучало б дивно. На глибині 50 кілометрів, що для цієї планети не глибоко, ми почали досліджувати як здавалось породу каміння. Коли Алан відколов частину почала литись рідина. Проаналізувавши ми зрозуміли що це щось подібне крові. Коли Алан почав робити другу пробу ми побачили як відкривається величезне око. ОКО! І воно почало дивитись прямо на нас. Звісно це можна списати на те що ми щось приймали, але ні. Коли інші вчені сюди прибудуть вони теж це побачать. Алан нажаль помер. Ця істота почала рухатись і ми всі почали оперативно тікати. Усі окрім Алана встигли на морський апарат. Ми чекали 3 хвилини його. Але його сигнатура на моніторі не давала признаки життя. Не знаю що сталось але він помер. Ми швидко випливли на гору та вийшли з океану. Більше ми в океан не лізли. Також ми хотіли зробити карту планети на кораблі, але щось апаратура барахлила і не зовсім добре вийшло. Технології нова тому навіть це для неї добре.

По карті видно що планета має один континент, не багато островів та два океани.

На 6 день ми пішли досліджувати печеру. Розмір був таким самим як і дерева колосальним. Ми були неймовірно здивовані. Зайшовши в середину ми побачили щось подібне до наших малюнків. Чи то ми сходили з розуму бо самі тут, чи то направду. Добре що фотографії всього є тому можно про це завести дискусію.

На жаль довго ми там не були. В середині була велика тварина. Менше ніж та у океані але така сама велика. Ми прозвали її молотобоєць. Тварина яка в величину як 15 поверхова будівля. Завдовжки як 3-4 таких будівель. Він чогось дуже спугнувся та почав тікати. Ми теж спугнулись та почали тікати на корабель.

День 11.

Нас залишилось 3. Сил, розуму та бажання писати немає. Але ми думаємо що хоч хтось це зможе прочитати. Двоє з нашої групи загинули, точніше один загинув. Коли ми встали вранці, побачили що Ромао нема. Подивились де його маячок, коли ми прийшли на його маячок… ми побачили велику кількість крові та органів. Ми одразу зрозуміли що його щось вбило, але що ми не змогли дізнатись. Інший почав марити. І на 10 день ми забули зачинити аварійні двері корабля і він пішов… Маячок він викинув тому коли ми прийшли на його сигнал ми не знайшли його. Сподіваюсь що ми виживемо. Припасів мало. Ще й виявилось що на кораблі нема світла. Хтось або щось в цю ж ніч бив корабель і обірвав усю проводку. Тому можливості полетіти назад нема. Ми кинули аварійний сигнал. Не знаю коли по нас прилетять, але я сподіваюсь що ми не помремо.

Зі слів бійця спецназу:

«Цей блокнотик ми знайшли недалеко корабля. Він був трохи потасканий але читати можна було. Останніх 3 вчених не було знайдено. Будемо вести розслідування, враховуючи що ми на новій планеті, шансів розкрити це інцидент майже немає. Наступна група вчених полетить у супроводі армії для безпечного вивчення планети.»

Фотографія Планети «Едем»
Фотографія входу у пещеру «Нових Пращурів»
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Maks
Maks@Nakamura

Нічого особливого)

43Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 серпня

Більше від автора

  • «Галактичний простір»

    Доброго дня всім! Давно не писав нічого. Сьогодні в мене зʼявилась така собі муза після того як я прочитав статтю про «Джека-Різника». Тому я вирішив створити аналогічного злодія у своїй розповіді. Буду чекати на відгуки:)

    Теми цього довгочиту:

    Розповідь
  • «Теорія появи світу» Галактичний Простір.

    В справжньому світі створення всього що є зараз пояснюється "Теорією великого вибуху". Але "Галактичний Простір" являється фантастикою тому тут все трохи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Космос
  • Персонажі

    Капітан Шаг- ( Шаг Дрен)

    Теми цього довгочиту:

    Персонаж

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається