Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

«Галактичний простір»

Доброго дня всім! Давно не писав нічого. Сьогодні в мене зʼявилась така собі муза після того як я прочитав статтю про «Джека-Різника». Тому я вирішив створити аналогічного злодія у своїй розповіді. Буду чекати на відгуки:)

Червоний мʼясник це особа яка в період з 2170 по 2203 роки вбивала та шматувала своїх жертв різними способами. Загалом інформації в інтернеті мало, а влада не надто охоче розповідає про це. В літню ніч, о 3:27 на Землі в Місті Впраград було знайдено трупи двух людей. Молода жінка та чоловік були дуже понівечені та кинуті у цисти в парку. На той момент поліція не думала о тим що на планеті зʼявився новий маньяк який буде кошмарити всю Синдоку. Офіційна заява була достатньо простою:

  • Слідство виявило що молода пара мала проблеми з залежностями. Вживання наркотиків та борги могли призвести до того що ті хто чекали гроші назад, просто прийшли та забрали їх так.

Заява була слабкою та не дуже правдоподібною, але так само не хотілось і не вірити. Цілий місяць було тихо. Всі вже почали забувати про випадок, як в один день 7 серпня в поліцію поступив дзвінок

  • тут труп! Він повністю понівечений! Я навіть не хочу туди підходити. Не знаю чоловік чи жінка.

В той день загиблою була вчителька старших класів Аріана Шоралак. Криміналісти відкрили другу справу, думаючи що це інший маньяк з схожою стилістикою. Через дві неділі нові трупи. На цей раз 3 жінки до 44 років. Труси були максимально понівечені та розрізані. І в цей момент криміналісти вирішили обʼєднати всі справи. По трьох місяцях тиші, слідчі вивчали справу та намагались знайти хоч щось.

27.11.2170.

Місто Впраград

Відділ поліції N27.

19:30.

День був спокійний. З 2-3 виклика за день. Слідчий Джев Кравен закінчив свій робочий день та йшов на парковку. Як в один момент він побачив синій пакет від сміття. І наче нічого такого, на території поліцейського відділу стояли сміттєві контейнери, але за великий пакет. Джев вирішив на всяк випадок перевірити. Підійшовши до пакету він його прав ногою. Пакет трохи повернуся. На дотик, він тяжкий але нога проходить у середину. Джев подумав що це може якась трава, повернувся та пішов до машини. Піднявши голову він побачив якусь людину. Стать не скажеш але вона йшла в одязі, схожим на який захисний костюм. Джев трохи занервував. Вирішивши що він себе накручує, він все-таки пішов до машини. Сів та поїхав.

21:00.

Джев вдома вже з пів години. Пакет та особа недавала йому спокою. Була в нього підозра що там далеко не трава. Все-таки не витримавши свої думки, він поїхав до відділу. Приїхавши він бігом знайшов той пакет. Без думок він його порвав, звідти витік сік трави та випала трава. Джев аж жити легше стало. І тільки він підняв голову як він побачив ту саму особу за огорожою. Видно було тільки посмішку. Опустивши свої очі він побачив такий самий другий пакет. Який вже став трохи фіолетовим. Розірвавши його, роздачі жахливий сморід. Органи. Все що було видно. Джев аж захотів блювати. Відійшовши він знову подивився на особу за огорожею. Вона почала повільно відходити. Без роздумів Джев достає пістолет та починає стріляти в особу. Але та спокійно покинула поле зору Джева. За секунду Джев дзвонить у спільний чат слідчих та починає бити тривогу.

  • «Блять, тільки що я зрозірвав пакет у нас на смітнику! Тут бляха органів на людей 5-6. Швидко всі сюди!»

За 10 хвилин у відділу вже були всі охоронці порядку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Maks
Maks@Nakamura

Нічого особливого)

43Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 13 серпня

Більше від автора

  • “Едем»- Галактичний Простір

    Давно мене не було. Сьогодні я хочу представити вам планету яку вчені ЗС захотіли вивчити більш детально. Зібравшись вони полетіли на «Едем». Те що вони побачили були останні емоції їх житті.

    Теми цього довгочиту:

    Космос
  • «Теорія появи світу» Галактичний Простір.

    В справжньому світі створення всього що є зараз пояснюється "Теорією великого вибуху". Але "Галактичний Простір" являється фантастикою тому тут все трохи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Космос
  • Персонажі

    Капітан Шаг- ( Шаг Дрен)

    Теми цього довгочиту:

    Персонаж

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається