✨Новенькі книжечки!✨

Вітаю! Отримала сьогодні новенькі книжечки: одна від КСД, інша від Неба, вирішила поділитися думками.

Книга «Ворони» Меґґі Стівотер вже давно в моєму списку бажанок, проти ніяк руки не доходили її придбати: то забула, то ще щось. Але вона вже в мене, тому це можна вважати перемогою!

Нагадаю анотацію:

Щороку Блу Сарджент стоїть поруч зі своєю матір’ю-провидицею, поки повз неї проходять майбутні мерці. Сама Блу ніколи їх не бачить — аж до цього року, коли з темряви з’являється хлопчик і заговорює до неї.

Його звуть Ґензі, і незабаром Блу дізнається, що він — багатий учень місцевої приватної академії Аґліонбі. Блу дотримується правила триматися якомога далі від хлопців з Аґліонбі. Відомі як "ворони", вони можуть принести лише неприємності. Але Блу тягне до Ґензі. У нього є все — гроші родини, гарна зовнішність, віддані друзі, але шукає він набагато більшого.

Увесь час Блу попереджали, що вона стане причиною смерті її справжнього кохання. Вона ніколи не думала, що це стане реальною проблемою. Але тепер, коли її життя опинилося у дивному і зловісному світі Воронів, вона вже не так у цьому впевнена.

Інтригуюче, правда? От і я так подумала) Дуже цікаво буде дізнатися про цих Воронів і що то за академія Аґліонбі.

Не можу не сказати про чудові ілюстрації:

Маю дуже гарні очікування від цієї книги, ну, а ми йдемо до наступної.

Про книгу «Звичайні монстри» Дж. М. Міро я дізналася не так давно, декілька тижнів тому, але вона зацікавила мене своєю анотацією:

Чарлі Овід - особливий підліток із тяжким життям. Він постійно потерпає від побоїв, але не має на тілі жоднісінького шраму, бо організм хлопця здатен до швидкого самолікування. Проте Чарлі не єдиний, у кого є надзвичайні здібності: його приятель Марлоу може розплавити або зцілити плоть. Не характерні для звичайних людей вміння привертають до хлопців зайву увагу.

Під супроводом детектива Аліси Квік їх відправляють до маєтку, де перебувають інші діти з надможливостями. Однак виявляється, що мешканцям будинку загрожують темні сили, яким вони змушені протистояти. Чим закінчиться ця боротьба та чи дізнаються друзі всю правду про свої здібності?

Діти з надможливостями, притулок для таких дітей, небезпека, яка їм загрожує - все це дуже схоже на книгу «Дім дивних дітей» Ренсома Ріггза, яку я обожнювала у свої 13-15 років, тому від «Звичайних монстрів» очікую теж чогось цікавенького.

До речі, ця книга у суперобкладинці, без неї вона прям дуже софт тач, це прикольно!

Так, я на сьогодні все зі своїми новинами. Якщо вже прочитали якусь з цих книжок, то, будь ласка, діліться враженнями, буде цікаво почути інші думки (але без спойлерів, будь ласка). Всім дякую за увагу! Гарного дня!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Книжковий куточок
Книжковий куточок@book_corner

122Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається