Пила 10, частина 1

Десь місяць тому переглянув даний фільм, скажемо так - сподобалося. Мене розчулив момент з хлопчаком, який був готовий до страждань замість Крамера. Цей момент був в кінці, тільки все одно не зрозумів, що він там робив вночі. Часові рамки фільму - це період, коли Крамер був тяжко хворим і вже змирився з тим, що скоро прийде його кінець. Він відвідував певні клуби, де збиралися тяжко хворі люди й ділилися своїми думками та переживаннями - щось на зразок групи підтримки. У кафе ми бачимо Генрі(тип з групи підтримки), зав’язалася розмова, в якій нам розповідають про невідомих лікарів, які придумали свій спосіб в боротьбі з тяжкими хворобами. Генрі звернувся до них і пройшов повний цикл лікування, результат - він пішов на поправку.

Генрі записує контакти клініки.

Після розмови Джон заповнює заявку для контакту з тією клінікою та отримує відповідь. Вони готові прооперувати нашого головного героя, але через пару неділь. Крамер впадає в ступор, бо його хвороба є неоперабельною (залишилося декілька неділь до смерті). Головний лікар розуміє це, тому готовий прооперувати Джона на наступній неділі. Джон готується до поїздки в іншу країну за своїм другим життям.

Начебто нічого не пропустив, далі починається саме цікаве, тому не знаю чи буде доцільне це описувати в текстовому форматі, але напишу так - фарш буде, цікаві персонажі присутні, а фінал даної роботи під пивко точно зайде. Дещо пропустив…

Про хворобу* - Діагноз "пухлина головного мозку, яка є метастазом раку прямої кишки".

Генрі* - це товариш з яким Джон познайомився в тій групі.

На вікі також все детально розписано, але я думаю краще глянути цю роботу самому, якщо вам подобається дана серія фільмів, то ви не пошкодуєте витраченого часу і бажаю гарного перегляду друже!)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Vladyslav Tyshniuk
Vladyslav Tyshniuk@cyclical_pasture

20 років, магістратура - on

83Прочитань
6Автори
0Читачі
На Друкарні з 31 серпня

Більше від автора

  • Короткий опис місця проживання

    Сьогодні з'явилося бажання щось написати цікаве і незвичне. Спробую описати те, що я бачу зараз 😶.

    Теми цього довгочиту:

    Кваритра
  • 29.09.2023

    Перше знайомство з серією фільмів "Пила" і мої переживання щодо бану поста.🫣 В основу покладено мою думку про фільм і його вплив на мене, ніякого хейту в сторону фільму не буде.🥺

    Теми цього довгочиту:

    Фільми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається