29.09.2023

Нарешті, я закінчив перегляд 9 частин Пили, але пропустив Пилу: початок (не 1 частина, а частина 2018 року). Чесно кажучи, мені не дуже подобаються фільми жахів, але я мав бажання подивитися щось у цьому жанрі. Я дивився деякі фільми, зокрема: Вій (нову і стару версію), Воно (1 і 2 частина), Піраньї 3D. Можливо, список міг би бути більшим, але це все, що залишилося в моїй пам'яті.

Не суть, Пила це щось нове для мене, особливо перші частини. Спочатку мені здалося, що весь сюжет буде триматися на декількох персонажах, і тому я навіть не напружував мізки, просто спостерігав за розвитком подій. Досить було зрозуміти, що є серійний вбивця, який викрадає людей і грає з ними, як він сам цього захоче. А самі жертви в основному - люди, які були недостатньо людяними на погляд Пили (вбивали інших людей, були причетні до грабежів, підставляли інших і т.д.).

Але з розвитком подій я більше поринув в цей світ Пили, світ, який був і жахливим і водночас захоплюючим. Мене більше захоплювало те, що серійний вбивця, як говорили журналюги про Джона Крамера (Пила), ніколи не вбивав людей. Звісно, після перегляду, язик навіть не повернеться сказати, що він не причетний до цих смертей. У більшості випадків, смерть людей була від складних механізмів (різні види пасток і смертельних камер), але в свою чергу люди мали можливість зберегти своє життя.

Звісно, цю можливість не просто так дається, і ти повинен віддати щось взамін, в основному частину власного тіла або вагому к-ть крові. 🙂

Пила має свої плюси та мінуси. Для мене ця серія фільмів дала можливість подивитися на світ з іншого боку. Мені було цікаво спостерігати за подіями, за персонажами і за місцями подій, тому я повністю задоволений переглядом цього твору.

Треба додати: якась з частин мені здалася нудною, тому на другорядних персонажів забив і слідкував за основними тільки. Спробую згадати і потім підправлю.

Не знаю, чи можна тут обговорювати Пилу ще й в таких моментах. Сподіваюсь, бан не вліплять, і я буду тут іноді з'являтися.🤞

Питання: “Пила: початок” має відношення до основного сюжету?

Стосовно дати, це прем'єра 10-ї частини Пили.🤨

Нехай почнеться гра!🧐

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Vladyslav Tyshniuk
Vladyslav Tyshniuk@cyclical_pasture

20 років, магістратура - on

83Прочитань
6Автори
0Читачі
На Друкарні з 31 серпня

Більше від автора

  • Пила 10, частина 1

    Що ж там нас чекає в 10 Пилі, гадаю щось цікаве. Коротке знайомство з фільмом.

    Теми цього довгочиту:

    Фільми 2023
  • Короткий опис місця проживання

    Сьогодні з'явилося бажання щось написати цікаве і незвичне. Спробую описати те, що я бачу зараз 😶.

    Теми цього довгочиту:

    Кваритра

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається