З моменту, як у мене закрались сумніви щодо майбутнього Друкарні я вирішила шукати платформу, на яку вразі чого можна потім перебазуватись. На своє здивування я все ж дещо знайшла…

Особиста інформація

Зареєструвати профіль можна підтвердивши особу через Дію, стрьомно? Скоріше не дуже зручно для бажаючих залишитись анонімними, адже в профілі буде світитись прізвище та ім’я і приховати їх не можна.

Особисто я не дуже цим задоволена, але що вдієш, хочу тестувати.

Категорії

Тут можна обрати цікаві категорії, але по правді вони охоплюють лише популярні теми, а вузьконаправлені залишаються без уваги, на відміну від міток на Друкарні, які можна створити самостійно.

Наразі платформа налічує 27 категорій і що мене зацікавило, для бізнесменів і криптоблогерів є окрема, що дозволяє їм вільно висловлюватись і не захламляти при цьому стрічку.

Система мотивації для авторів і читачів

Оце вже цікаво. На платформі є своя “валюта” яку можна заробляти та використовувати лише в межах платформи. За неї можна розкручувати свій профіль та “донатити” іншим користувачам, а заробляються ці PLX монети активним відвідуванням платформи, гарними оцінками довгочитів і коментарів та ін.

При реєстрації дається 100 PLX які можна на щось витратити. На мою думку це і прикольно і не дуже, може я зажралась, але мене якось донат на булочку мотивує значно більше.

Довгочити

Як я розумію, писати можна і великі, і малі статті. Платформа українська, але я не бачила чи є там обмеження, щоб писати лише українською, щоправда рос. мови я поки там не помічала також. Форматування тексту схоже скоріше не на Друкарню, а на опис під відео в Ютубі чи постом в Інстаграмі. Ніякого форматування по суті нема.

Мої враження

Можливо комусь це те, що треба, тоді я рада, що відкрила для вас щось нове. У мене думки перейти на ту платформу визивають не захват, а скоріше “тоску”, тому я не хочу розглядати цю платформу, як заміну Друкарні і щиро сподіваюсь на те, що вона буде рости тільки вгору, адже за більш, ніж рік вона мені дуже полюбилась.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Біла птаха
Біла птаха@ptaha

Ділюсь знаннями і надбаннями

4.8KПрочитань
7Автори
40Читачі
Підтримати
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Звідки взявся Білл?

    Сайт дав доволі багато цікавої інформації по всесвіту, в особливості про Білла Шифра. Давайте розберемось хто він, і як став тим, ким є зараз. Наголошу, що далі будуть теорії фанатів, засновані на деяких фактах про нього.

    Теми цього довгочиту:

    Теорії
  • Продовження головоломок з сайту про Гравіті Фолз

    Друкарня на минулому довгочиті сказала, що я забагато редагую і ще й некоректно зберегла деякі данні, що завадило мені створити нормальну базу матеріалів з того сайту, тож ловіть продовження.

    Теми цього довгочиту:

    Доповнення

Вам також сподобається

Коментарі (7)

вітаю!

а можна, будь ласка, детальніше про майбутнє друкарні? 👀

Вам також сподобається