покемони, і чому варто грати?

Колись, в далекому далекому 27 січні я почали грати в покемон fire red, і це дійсно був чудовий досвід! тому якщо ви ще не грали в покемон fire red, ви обов'язково маєте спробувати. Але покемон fire red це не єдина гра про покемонів, тому ви можете спробувати ще ось ці версії, які не гірші!

• Pokemon Mega Power

У Pokemon Mega Power вашим персонажем є Ніл (чоловік) або Тайра (жінка), геніальний учений. Це руйнує форму десятирічного підлітка, щоб стати майстром покемонів. Ваш персонаж хоче створити найсильнішого покемона, але не має грошей для цього. Ви вирушаєте в пригоду, щоб заробити гроші та захопити покемонів по дорозі, а також мати справу з командою Delta.

• Pokemon Sienna

Дія покемона Сієни відбувається в регіоні Канто. Замість того, щоб отримати власного покемона від свого професора, ви подаєте заявку, щоб стати тренером із плато Індіго. Вашу заявку відхилено, тож наступним кроком буде вирушити у власну пригоду, щоб самостійно стати майстром покемонів, маючи справу з рештою світу.

• Pokemon Dreams

Історія Dreams полягає в тому, що ваш персонаж намагається піти по стопах вашого старшого брата. Які кроки ви запитаєте, чому стати майстром покемонів. Під час вашої подорожі ви зустрінете друзів, ворогів і нюанси на цьому шляху. Досліджуйте регіон Солда і станьте наступним майстром покемонів.

• Pokemon AshGray

Якщо ви є великим шанувальником першого аніме-серіалу Pokemon, який мав підзаголовок «Ліга Індиго», то вам сподобається Pokemon AshGray. Він заснований на FireRed, а історія розповідає про події аніме. Існує система винагород, за якою гра винагородить вас, якщо ви використовуєте покемона Еша в певних боях, заснованих на серії.Звичайно, вам не потрібно цього робити, тому що ви все ще можете створити свою власну команду. Ви можете захопити всіх покемонів, яких Еш спіймав у подіях, заснованих на аніме. Це також означає, що будь-яке покоління чи покемон після аніме не з’являтимуться тут. Якщо ви добре знаєте аніме, то можете скористатися перевагами цієї гри в процесі.

• Pokemon Gaia

Pokemon Gaia — унікальна та захоплююча історія, яка не є звичайною історією про те, як стати майстром покемонів, але вона все ще є.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
каченя вібіс
каченя вібіс@ss1bu2vs1j

17Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається