Про що цей блог?

Якщо коротко, то блог про мої особисті інтереси на різні теми.

Які це будуть теми ?

ігри, кіно, серіали, аніме, книги, музика, теми які є популярними у поточний проміжок часу

Які ігри попадуть у цей блог?

здебільшого це ігри, що подобаються мені, або є вкрай впливовими на ігро-індустрію, від яких утворились нові жанри, або ті, які змінили курс розвитку цілої індустрії
це буде як невеликий сполер до однієї з майбутніх статтей

Досить частою темою буде гра “League of Legends”

Які в ній є проблеми, чому я вважаю, що у гри немає майбутнього в тому напрямку, в якому вона рухається. Як на мою особисту думку можна було б виправити подібне становище у грі.

Однією з найбільш цікавих для мене тем будуть інді ігри, серіали та аніме, які значною мірою вплинули на індустрію в цілому.

Які ігри стали гарним натхненням для створення фільмів або серіалів, або навпаки.Які це мало наслідки для ґеймдеву.Як загалом це сприймала аудиторія

Стратегії/тактичні ігри та їх види

Нещодавно для себе відкрив світ нових стратегій і також хотілося б поділитися тими стратегіями що мене зацікавили. Як відчуваються стратегії нульових сьогодні. Однією з перших стратегій, що я хочу оглянути в цьому блозі, буде “oxygen not included”

Ще однією цікавою для мене темою буде вивчити культові ігри “кожного періоду“. Ігри які отримали найбільше визнання, і чому це сталось.

Музика

В цьому блозі будуть висвітлюватись молоді українські і не тільки, музикальні гурти, різних жанрів і напрямків. Також будуть підбірки пісень які я слухаю.

Хто написав поплярні саундтреки для ігор. Їх найвідоміші твори.

аніме/серіали та кіно

Ось це обєднаю в одну тему, та як я не дуже активний глядач, але перегладаючи щось дійсно вартісне хочеться викласти свою думку і можливо побачти тих, кому припалаи мої думки до душі.

У випадку, якщо хтось буде не згодний із моєю позицією( на будь-які теми) буде цікаво подискутувати і можливо дійти спільних висновків.

Хочу одразу наголосити огляди будуть не як від людини яка на 100% розумється на конкретній темі, а як від середньостатистичного користуввача інтернету. Не апелюю до абсолютної достовірності моїх слів. Якщо в мене будуть нетоночності або якісь помилки - буду вдячний за їх виправлення.

Післямова

Не забудьте задонатити на ЗСУ.

Допомагати нашим воїнам що нас боронять кожного дня вкрай важливо.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
S
Sovushek@Sovushek21

132Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

  • League of Legends

    Особисті думки стосовно гри лол та її балансу

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається