Програма оцінки бізнесу (купівля-продаж)

В цьому дописі ми не будемо обговорювати складнощі, які негативно впливають на  бізнес-середовище, про це трохи пізніше, окремим постом. Це важливо робити не тільки констатуючі факти, а і мати поради у вигляді ефективних інструментів, які сприятимуть поліпшенню ситуації.

Ми проговоримо про можливості, так вони є навіть в такі складні часи.

Ми проговоримо про купи/продай власну справу. Хтось для себе бачить такий шлях і це також варіант – купити справу у власника, який за якихось причин готовий передати свою справу в інші руки.

Протягом 3-х минулих років, я аналізувала пропозиції з продажу бізнесів, здебільшого невеличких компаній (вони більш гнучкі та оптимальні у частині співвідношення ціна/цінність та коштують зрозумілих грошей). Було цікаво проаналізувати  причини продажу, наявність та вартість активів, цінність продукту/послуги, рівень фахівців та багато іншого. Чимало бачила компаній, які тримались на одному постачальнику, особистих контактах власників чи інших ризиках, які після продажу для нового власника стали б неприємною несподіванкою та взагалі шансом купити купу майна, яке без певних складових нічого не коштує. 

Нещодавно займаючись аналізом ринку певного напрямку  для створення бізнес-плану для одного замовника, побачила знову свої улюблені сайти з пропозиціями з продажу бізнесів і вирішила додати до свого переліку послуг бізнес-консультанта послугу оцінки бізнесу.

Якщо ви хочете придбати існуючий бізнес або створити власний, я залюбки проконсультую та допоможу зробити аудит чи підготую бізнес-план  задля досягнення певної мети.

Що Ви отримаєте:

1.     Аналіз відношення ринку до продукту/послуги бізнесу, який ви плануєте придбати;

2.     Аналіз ситуацію в самому  бізнесі (більш детально при особистій зустрічі);

3.     Вартість бізнесу (розрахунок з урахуванням усім факторів та активів, ризиків та фінансових потоків);

4.     Допомогу в переговорах та оформленні документів (передачі усіх необхідних ресурсів  згідно домовленостей);

5.     Бізнес-план  майбутнього розвитку з порадами та планом розвитку /просування.

Партнерство в цьому важливому питанні – це запорука якісної угоди та нових можливостей в такі складні часи. Кризові ситуації іноді і є той шанс, який використати варто саме сьогодні. Подати заявку за посиланням:https://kursi.dp.ua/ozenka_biznesu/

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валентина Гарбузюк
Валентина Гарбузюк@ValentinaAtlant

консультант, тренер, менеджер

51Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 27 листопада

Більше від автора

  • Як продавати задля Клієнта?

    Головне, що притаманне усім компаніям, це комунікація задля продажу, а не задля вирішення проблем, завдань та потреб Клієнта. Головне має бути саме це, тому що якщо ми врахували всі запити, то пропозиція буде унікальною.

    Теми цього довгочиту:

    Продажі
  • Гранти для переробних підприємств

    Бізнесу сьогодні вкрай складно… лунає дуже часто така думка. Але все  ж таки є виключення. Хтось вийшов на зовнішній ринок, хтось відкрив виробництво, а хтось релокувався та знайшов нові ресурси.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес
  • Грантові програми для власної справи

    Незважаючи на те, що можна пройти безліч вебінарів та прочитати багато книжок, справжнє підтвердження необхідності вашої ідеї виходить від  потреб певної аудиторії та наявності конкурентів на ринку.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається