Проведення настільних ігор англійською мовою

Проведення настільних ігор іноземною мовою виділить вас серед конкурентів: анти-кафе та подібних місць для ігор. На англійську мову простіше знайти прихильників, тому рекомендуємо почати бізнес саме з цієї мови.

Для залучення більшої кількості зацікавлених запустіть розмовний клуб англійською мовою. Організація розмовного клубу - це зовсім просто. Досить придумати кілька актуальних тем для обговорення і зробити анонс заходу.

Витрати та прибуток

Вартість відвідування гри та розмовного клубу може бути будь-якою на ваш розсуд. Не завищуйте ціну, але й не робіть символічною. Збір на гру має покривати вартість оренди. На запуск бізнесу вам буде потрібно зовсім небагато коштів. Усе залежить від масштабів запуску. Для початку достатньо закупити кілька комплектів настільних ігор. Такий бізнес актуально запускати підприємцям, які добре знають англійську мову і люблять настільні ігри. Для економії коштів на перших етапах домовтеся про погодинну оренду приміщення, наприклад, в анти-кафе або лофт-просторі.

Дозволи та документи

Будь-який бізнес має бути зареєстрований. Для проведення настільних ігор англійською мовою можна зареєструватися як ФОП або оформити себе як фрилансера.

Вибір приміщення

Як місце проведення настільних ігор англійською мовою підійде практично будь-який заклад вашого міста. Це можуть бути кафе, анти-кафе, бари, лофти, приміщення при освітніх центрах. Головне, щоб приміщення відповідало вашим запитам і його власники були готові до співпраці з вами. Розглянемо на прикладі кафе чи бару. Плюси для закладу - оплата депозиту за займані столи, замовлення гравців.

При виборі приміщення поза кафе організуйте зону для чаювання. Встановіть кулер із водою, стіл, чай і смаколики. Дозвольте гостям приносити частування із собою.

Як обрати постачальника

Ігри можна придбати в інтернет-магазинах настільних ігор або замовити безпосередньо у виробника. Зверніть увагу на інтернет-магазин Gameland. Тут можна знайти найпопулярніші та найактуальніші настільні ігри, зокрема в оригіналі без перекладу. Деякі ігри оформлюються за попереднім замовленням, тому враховуйте це перед плануванням заходів.

Підбір персоналу

Для успішного проведення ігор та розмовного клубу необхідно виконувати такі завдання:

  • Пошук приміщення для проведення ігор

  • Укладення договорів оренди

  • Пошук учасників, формування груп

  • Організація та проведення ігор

  • Ведення рекламних акаунтів у соцмережах

На старті буде складно взяти всі обов'язки на себе. Вам знадобиться помічник, з яким ви комфортно розділите обов'язки. На перших порах домовтеся на відрядну оплату праці, яка залежатиме від кількості ігор, що відбулися. На таку позицію чудово підійдуть старшокласники та студенти.

При збільшенні кількості ігор найміть менеджера, який візьме на себе організаційні моменти, роботу з реклами та ведення акаунтів в Інстаграмі, Фейсбуці. Заробітна плата менеджера залежатиме від обсягу роботи.

Як рекламувати бізнес

Розглянемо найпопулярніші канали просування:

  • Створюйте і просувайте рекламні акаунти в соціальних мережах

  • Розмістіть рекламні листівки в кав'ярнях

  • Повісьте рекламні плакати недалеко від проведення ігор

Для такого бізнесу велику роль відіграє сарафанне радіо. Зробіть акцію приведи друга й отримай гру в подарунок або знижку. На перших іграх можете ввести систему донату як рекламний хід.

Плюси та мінуси бізнес-ідеї

Плюси:

  • Запуск без вкладень

  • Доступність

  • Простота ведення

Мінуси:

  • Низький прибуток

  • Повільний розвиток

  • Висока конкуренція

Проведення настільних ігор англійською мовою - простий бізнес у задоволення. За грамотного підходу до справи бізнес буде розвиватися і приносити бажаний дохід.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

454.5KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається