Сестра Кім Чен Ина є «найнебезпечнішою жінкою в світі», каже експерт: ось чому - Fox News

Північнокорейський експерт обговорив з Fox News Digital, чому сестра Кім Чен Ина - Кім Йо Чен є «найнебезпечнішою жінкою в світі» після несподіваної появи в Росії минулого тижня.

«Я стверджую, що сьогодні Кім Йо Чен справді є найнебезпечнішою жінкою у світі за всю корейську історію, можливо, навіть світову», — сказав Сон Юн Лі, співробітник Міжнародного наукового центру Вудро Вільсона.

«Хоча вона й відносно молода, їй виповниться 36 років наприкінці вересня, вона є жінкою, яка, звичайно, приносить більш м’який імідж у грубий, шовіністичний фасад своєї нації, де домінують чоловіки», – сказав він, - «Її слід сприймати дуже серйозно».

Лі є автором статті «Сестра», в якій розповідається про прихід Йо Чен до влади як «фактичного заступника» верховного лідера королівства відлюдників.

Кім Йо Чен вперше з’явилася на публіці в 2011 році, разом зі своїм батьком Кім Чен Іром, але залишалася в основному фоновою фігурою, поки не з’явилася на Зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані (Південна Корея), в 2018 році. Через кілька місяців вона супроводжувала свого брата на історичній події, саміту з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном. Нещодавно вона супроводжувала свого брата в Росію, на його саміт з Володимиром Путіним, відвідавши космодром «Східний» перед зустріччю двох лідерів .

Аналітики визначили Кім Йо Чен як можливу наступницю свого брата, а Лі вважає, що вона може слугувати регентом для дітей свого брата, за чутками, до тих пір, поки вони не стануть достатньо дорослими, щоб взяти владу – навіть, якщо це створює певну напругу.

Лі визнав, що якщо виникне «певна напруга з тіткою», то вона «згадає холодну зиму 2013 року, коли вона та її брат стратили свого дядька ».

Кім Йо Чен та її брат, схоже, почали співпрацювати протягом багатьох років, починаючи з убивства їхнього дядька, який «нехтливо плескав у долоні» в присутності верховного лідера – лише один із кількох злочинів, у яких звинуватили державні ЗМІ,а також його використання «нахабних» дій, які викликали «велике обурення нашого обслуговуючого персоналу та людей».

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин розписується в книзі відвідувачів, поруч зі своєю сестрою Кім Йо Чен, під час візиту на космодром «Східний» для зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним 13 вересня 2023 року.

Після свого публічного дебюту за кордоном, у Південній Кореї, вона зробила сміливі заяви від імені свого брата та його уряду – принаймні 40 письмових заяв, а також наказала знищити спільний офіс зв’язку, розташований на території Північної Кореї.

Лі пояснив, що це повноваження викликає особливе занепокоєння, оскільки воно, ймовірно, дає їй повноваження, навіть спільно з її братом, – над арсеналом ядерної зброї країни, про що вона згадувала в кількох заявах минулого року, погрожуючи Південній Кореї, якщо вона «випустить хоча б один вогонь, одну кулю на території Північної Кореї».

Церемонія Збройних Сил
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин і його сестра Кім Йо Чен беруть участь у заході з вручення пам’ятних пістолетів «Пектусан» провідним командирам збройних сил у 67-му річницю підписання перемир’я в Корейській війні, 27 липня 2020 року. , в Пхеньяні.
«Ми ніколи не бачили такого в Північній Кореї, в корейській історії, у світовій історії, щоб жінка-співдеспотиса, жінка-спів-лідер кримінального режиму , погрожувала ядерною зброєю і казала, що - “Я маю повноваження знищити вас, мирний народ, демократичної сусідньої держави”, - сказав Лі.

Дослідження теми однієї з найтаємніших націй на планеті виявилося складним, але Лі пройшов через «великі труднощі» за допомогою аспірантів, щоб дослідити «кожне згадування про Кім Йо Чен» у китайських звітах і навіть на Тайвані, офіційні заяви Північної Кореї та «сотні годин» північнокорейського відео.

Кім Йо Чон Політика
Кім Чен Ин присутній на завершенні будівництва заводу з виробництва добрив, разом зі своєю сестрою Кім Йо Чен, у регіоні на півночі від столиці Пхеньяна, 2 травня 2020 року.
«З усіх цих відео, кадрів і заяв Північної Кореї те, що я бачу - Кім Йо Чен займає винятково впливову позицію в ієрархії своєї нації», — сказав Лі, — «Я також взяв інтерв’ю у кількох людей, які зустрічалися з нею, і зміг трохи зрозуміти її особистість і так далі, але я визнаю, що є обмеження для моєї книги та загалом для вивчення Північної Кореї».

Його дослідження дали цікаві знахідки, такі як напруга, яка виникає через впливову жінку-лідера в сильно «шовіністичній культурі та суспільстві, де домінують чоловіки», що, на думку Лі, буде «другим після збереження правління в королівській родині».

Саміт Королівства пустельників
Кім Йо Чен тисне руку директору відділу національної безпеки президента Південної Кореї Чон Ей Йонгу, на північній стороні прикордонного села Панмунджом у демілітаризованій зоні, Північна Корея, 12 червня 2019 року.

«Сама Північна Корея, її існування, шокує, тому, що це така унікальна країна – настільки унікальна, така інша, настільки нетрадиційна, що я часто називаю Північну Корею країною, не схожу на жодну з сучасних», – сказав Лі, — «Північна Корея справді інша, а також, я припустив, що Північна Корея може використовувати Кім Йо Чен, як зброю, відправляючи її на зустрічі з президентом або в Організацію Об’єднаних Націй, що поставило б ці керівні органи в незручне становище прийняти її або виглядати «злобними» через те, що вона жінка, для зміцнення її влади та впливу.»

«Колись, коли вона скаже: «Добре, давайте поговоримо про денуклеаризацію або нормалізацію дипломатичних відносин», багато хто з нас захоче повірити їй лише тому, що вона жінка», — сказав він. «Отже, вона амбіційна, вона розумна, вона безжальна, і тому ми повинні сприймати її дуже серйозно, а не опікуватися».

Джерело Fox news

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Космос Політики
Космос Політики@politikosmos

Новини України та світу

68.5KПрочитань
4Автори
238Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається