Що показали на презентації Microsoft Surface

Microsoft відкрила нову еру комп'ютерів зі штучним інтелектом.
Allison Johnson / The Verge

Комп’ютери Copilot Plus

СЕО Сатья Наделла заявив, що Microsoft «приносить хвилю ШІ на ПК», що стосується зокрема нової категорії комп’ютерів — Copilot Plus. Пристрої будуть оснащені процесорами Snapdragon X Elite і Plus на базі Arm від Qualcomm, а пізніше отримають чипи Intel і AMD.

Чипи мають нейронні процесори (NPU), призначені для роботи нових функцій ШІ в Windows 11. В Microsoft заявляють, що комп’ютери Copilot Plus працбватимуть на 58% швидше, ніж MacBook Air M3.

Allison Johnson / The Verge

Нова функція Recall

Це одна з основних ШІ-функцій, доступних для Copilot Plus. Вона фіксує все, що користувач робить на комп’ютері, та дозволяє взаємодіяти з контентом далі: наприклад, відновити розмову в Discord чи повернутись на конкретний слайд PowerPoint.

Нові інтеграції Copilot у Windows 11

Асистент ШІ зможе надавати поради в меню «Налаштування», редагувати файли у «Провіднику» або писати відповіді на отримані сповіщення. Copilot також отримує нову модель GPT -40 від OpenAI.

Allison Johnson / The Verge

Surface Pro

Новий Surface Pro від Microsoft замінює процесор Intel Core Ultra останнього покоління на чіпи Snapdragon X Elite і Plus від Qualcomm. Він працює на 90% швидше, ніж попередній Surface Pro, і вперше поставляється з OLED-дисплеєм.

13-дюймовий Surface Pro стартує від $999.99 і доступний у чотирьох кольорах: синьому, бежевому, чорному та платиновому. Він сумісний з новою клавіатурою Surface Pro Flex Keyboard, яка працює, коли її під'єднано або від'єднано від пристрою.

Adobe, Davinci Resolve, Capcut на ПК Copilot Plus

Microsoft співпрацює з Adobe, щоб оптимізувати їхні програми для ПК Copilot Plus. Версії Adobe Photoshop, Lightroom, Firefly та Express для Arm64 вже доступні на комп’ютерах Copilot Plus, а Illustrator та Premiere Pro з’являться влітку цього року.

Комп’ютери Copilot Plus також отримають доступ до функцій ШІ в DaVinci Resolve, CapCut, Cephable, LiquidText і Djay Pro.


iSIGHT — медіаплатформа про ІТ, бізнес та професійне зростання. Instagram / YouTube / Telegram

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
iSIGHT
iSIGHT@isight

8.1KПрочитань
0Автори
11Читачі
На Друкарні з 4 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається