Що у нас по ринку. Основне і важливе

Після двох тижнів зі старту BTC-ETF, денний обсяг торгів знизився до 1$ млрд (мінімум з моменту запуску, максимум близько 5$ млрд).

Відтік грошей з ETF від Grayscale сповільнюється, а аналітики JPMorgan заявляють, що інвестори, ймовірно, закінчили з основною частиною фіксації прибутку, що може послабити тиск на ціну BTC.

Уже наступного понеділка (29 січня) Google почне дозволяти рекламу BTC-ETF, а BlackRock сьогодні проведе вебінар про Bitcoin для фінансових консультантів.

На тлі цих новин, Bitcoin ніби як стабілізувався вище 40$k, що може призвести до відскоку ціни на 41200$, а далі за ситуацією, якщо від цього рівня почнуться розпродажі, то повернемося до попереднього діапазону 39500-40300$.

На прикріпленій картинці до цього посту можна спостерігати поведінку (послідовність) ціни після кожного халвінгу.

BTC поступово починає зростати за рік до халвінгу і зростання триває протягом 12-16 місяців після халвінгу. Виходячи з цих спостережень, можна припустити, що цього разу пік циклу може припасти на період з квітня по серпень 2025р.

Але ось цей сценарій я однозначно чекаю.

Нехай не з поточних, може спочатку буде зростання до 44-45$k, але Перез наступним польотом - крові на ринку має бути багато.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес у рваних штанях
Бізнес у рваних штанях@bursh_ua

531Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 24 січня

Більше від автора

  • Корекція, причини, куди підемо, що робити

    На ринку нічого важливого поки що не відбувається, якихось особливо цікавих активностей теж не спостерігаю. Тому давайте проговоримо про те, що робити, коли все піде не за планом, і як до цього підготуватися.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Як вирішити проблеми тестнетів

    Доволі часто користувачі, під час раллі за дропами, стикаються з різними проблемами і це нормально, тому що доводиться взаємодіяти з проектами на ранній стадії. Але для усього є рішення. І про них ми поговоримо у цьому випадку.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається