Щоденник майбутнього вітубера - частина 1

Вітаю! Я дуже рада, що ми зустрілися тут, на друкарні бо наразі це одне із найзатишніших місць серед українського інтернету. Мене звати Німуе і я майбутній вітубер, який з нетерпінням чекає, щоб ділитися з вами своїми думками, переживаннями, лайфхаками (якими особисто я користуюся) та процесом розробки Vtuber(ської) моделі. Я хочу, щоб мій канал був місцем, де ви можете розслабитися, насолодитися контентом та отримати позитивні емоції. Якщо ви цікавитесь тими ж темами, що й я - малювання, відео-ігри, меми, книги, фільми та аніме - то ви потрапили за адресою.

У майбутньому я планую занурити вас у захоплюючі світи відео-ігор під час наших стрімів. Ви будете мати можливість долучитися до цікавих пригод разом зі мною та іншими гравцями.

Крім того, ми разом переглянемо найкращі відеосюжети з різних куточків інтернету, зупиняючись на найбільш захоплюючих та забавних моментах.

Але це ще не все - ми також будемо спілкуватися на різноманітні теми, ділитися думками та досвідом, щоб збагатити одне одного. Я планую знімати відео, які не тільки розважатимуть, але й надихатимуть вас на нові враження та досягнення. Разом ми зможемо створити незабутні моменти та відкривати нові горизонти.

Я дуже рада, що ви дізналися більше про мене та мої плани на майбутнє. Я відчуваю великий ентузіазм щодо моїх майбутніх проектів та сподіваюся, що вони будуть цікавими та корисними для вас. Я завжди відкрита до нових знайомств та співпраці, тож якщо у вас є якісь ідеї чи пропозиції, не соромтеся зв'язатися зі мною.

Дякую за те, що приділили мені свій час. Якщо ви зацікавлені у моїх подальших досягненнях, не забувайте слідкувати за моїми оновленнями!

З любов'ю, Німуе! 💗

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Німуе Нішимура
Німуе Нішимура@nimue

476Прочитань
3Автори
7Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

  • Легенда про Ауреаліс

    Ауреаліс - це найяскравіша зірка на небосхилі, яка сяє над усіма світами. Її блискуче світло переповнене магією і непохитною силою, а сяйво змінюється від ніжного фіолетового до теплого блакитного, створюючи градієнт кольорів, що пливуть один в одного.

    Теми цього довгочиту:

    Сюжет
  • Феномен віртуальних блогерів. Чому Вітубінг стає популярним?

    У нашій епохі коли цифрова комунікація переповнює наші екрани і змінює спосіб, яким ми сприймаємо інформацію та розважаємося, Вітубінг виступає як феномен, який змінює правила гри.

    Теми цього довгочиту:

    Vtuber

Вам також сподобається

Коментарі (2)

О привіт. Приємно бачити нових вітуберів в Україні! Вдачки тобі в твоїх починаннях. Я теж вітуберка, рада підтримувати моїх колег!

Вам також сподобається