Легенда про Ауреаліс

У давні часи, коли магія заповнювала кожний куточок світу, зародилася зірка під назвою Ауреаліс - це найяскравіша зірка на небосхилі, яка сяє над усіма світами. Її блискуче світло переповнене магією і непохитною силою, а сяйво змінюється від ніжного фіолетового до теплого блакитного, створюючи градієнт кольорів, що пливуть один в одного.

Кажуть, що до цього Ауреаліс була богинею світла, магії та прекрасних снів. Вона стерегла світ магії, дуже любила людей та давала надії тим хто в цьому мав потребу та вірив в чари Ауреаліс. Але чи так це було насправді ніхто достоменно не знає і досих пір.

Згідно легенди, ця зірка була втіленням потужної магічної енергіїв і той хто міг пройти випробування та заслужити довіру зірки міг отримати магічне бажання Ауреаліс. Воїни та маги, мандрівники і йокаї прагнули відшукати цю величну зірку, щоб стати обранцями її надзвичайної магії.

В ті ж часи жив Адон - амбіційний і хитрий маг, який завжди прагнув до влади та безмежної сили. Він чув про зірку Ауреаліс і її магічну силу, яка може виконати будь-яке бажання. Він був єдини хто зміг віднайти зірку та отримати блогословіння від довірливої Ауреаліс. Коли Адон отримав силу він зміг допомогти людям освоювати цей світ та полегшувати умови свого існування. Проте, з часом, людство захопила прагнення до наукового прогресу та технологій, і магія почала поступово забутися. Магічні знання і здібності поступово втрачалися, а Ауреаліс почала втрачати свою силу і бліднути на небосхилі. Ауреаліс звернулася до Адона, попереджаючи його про недоліки безконтрольного використання магії та необдуманого прогресу, але впертий Адон не прислухався до цих словесних попереджень.

Тоді скориставшись останніми краплями магічної сили Ауреаліс останній раз яскраво засвітилася, спалахнула та зникла.

Слідом за зникненням Ауреаліс, магія втратила свою видимість у світі. Закляття були забуті, чарівні елементи перетворилися на безжиттєві об'єкти, уміння володіти магією стало рідкістю, а йокам та іншим магічним істотам прийшлося виживати та переховуватися від людей.

Сама Ауреаліс стала легендою, про яку говорили тільки в оповіданнях та легендах.

Після скорботного зникнення Ауреаліс, останній відблиск її магічної сили опустилася на землю, розсіявшись по всьому світу. В той самий час народилася маленька дівчинка, яку назвали Німуе. В неї були незвичні і великі очі - одне око блакитне, а друге фіолетове, що було позначкою її особливого спадку.

Проте, хоча Ауреаліс більше не сяє на небі, часточка її магічної енергії все ще існує у світі.

Німуе кішечка-йокай
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Німуе Нішимура
Німуе Нішимура@nimue

475Прочитань
3Автори
7Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається