Щоденник майбутнього вітубера - частина 2. Розробка та дизайн

Привіт, мої хороші! 💗

Минув рік з моменту, коли я вперше поділилася своїми думками на сторінках Друкарні і почала свою діяльність,як Вітубер. Тоді завдяки Друкарні я зібрала кілька людей біля себе і з цього почалося все. За цей час я пережила багато подій, набрала невеличку аудиторію в Telegram та пізніше на Twitch і активно готувалася до свого дебюту. Цей рік став для мене роком змін, і моя медіадіяльність у сфера Вітуб теж зазнала змін.

Нішімура Німуе - українська вітуберка

Про розробку персонажа та дизайн

Я дуже довго думала над концепцією Німуе. Над тим ким вона буде. Спочатку я думала, що вона буде відьмочкою, потім звичайною людиною, неко, але хотівши чогось унікального розробка тривала довше ніж я думала. Але в моїй голові завжди був образ, який був зі мною раннього підліткового віку і її звали Лу вона була просто неко дівчинкою з моїм характером та переживаннями з якою ми разом росли.

Перші концепти Німуе, як просто неко-дівчинки

Початкова концепція дизайну передбачала створення біловолосої кішко-відьмочки з білими віями та чарівними очима з зірочками. Потім ідея переросла на азіатську тематику, а Німуе отримала два хвости та гетерохромію виглядаючи вже як кішечка-некомата з японських легенд.Тоді ж Німуе вже виглядала як молода дівчина в коротенькій сукні та кофтинці, яка зігрівала її. Проте враховуючи, що Німуе любить зручний одяг, я вирішила брати курс на більш стандартний одяг, який був би дуже миловидним та відповідав би корейському сучасному стилю. Але на щастя чи на жаль ця концепція швидко втратила свою привабливість бо я зрозуміла, що ні я, ні Німуе вже не ті, ми переросли підліткові вподобання нам вже подобаються інші речі, ми інші в середині. Дорослі.

Дизайн Німуе в сучасному стилі. Автор Хосфор

Пам'ятаючи той період, розумію, чому концепції так швидко змінювалися. Я просто почала бачити себе в новому світлі - як дорослу дівчину, а не просто дівчинку-підлітка. Хоча мій характер лишався тим же, я відчувала, що емоційно зростаю, і це відбивалося також і на Німуе. Минулий рік був випробуванням через численні зміни у нашому житті, але ми разом пройшли та проходимо через них, крокуючи вперед.

Невже нічого не вийде?

Час минав, а ідеї для дизайну в моїй голові здається перестали народжуватися. Я втачала час, але не знала чого я хочу. І тоді я вирішила звернутися до однієї з моїх улюблених художниць Пані Ловти.

Майбутній дизайн Німуе

Я завжди мріяла створити щось унікальне щоб відображало мене, якщо не повністю то хоча б частково. Пройшло майже півроку, перш ніж я зрозуміла, якою саме я бачу в Німуе. Ідея створити дизайн з азіатськими мотивами, що перепліталися б з сучасним стилем та мали якийсь фантастичний акцент - засіяла в моїй уяві. Здавалося, це ідеальне поєднання, про яке я мріяла. Я люблю насправді ці дизайни, але поки я чекала художницю модельки та вивчала Live 2d і розбиралася з анімацією персонажа, я… Як ви думаєте що? Знов змінюю дизайн і знов пишу Ловті і кажу, що все пропало, але вона вивезла всю ситуацію і зробила вже кінцевий дизайн Німуе і я їй вдячна за це. Зараз Німуе виглядає ось так завдяки їй.

Дизайн та скетч майбутньої вітубер модельки
Цю сторінку я хотіла б посвятити у свім хто доклав зусиль до створення Німуе такою якою вона є зараз. Та тим хто вірив в мене усім серцем

Дякую, сонечко за те, що ти дочитав(ла) цей пост до кінця. Скоро побачимося! А якщо виникли питання то будь-ласка завайте в коментарях, а також не забувайте слідкувати за іншими соцмережами.

З любов’ю , Ваша Нішімура Німуе 💗

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Німуе Нішимура
Німуе Нішимура@nimue

476Прочитань
3Автори
7Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

  • Легенда про Ауреаліс

    Ауреаліс - це найяскравіша зірка на небосхилі, яка сяє над усіма світами. Її блискуче світло переповнене магією і непохитною силою, а сяйво змінюється від ніжного фіолетового до теплого блакитного, створюючи градієнт кольорів, що пливуть один в одного.

    Теми цього довгочиту:

    Сюжет
  • Феномен віртуальних блогерів. Чому Вітубінг стає популярним?

    У нашій епохі коли цифрова комунікація переповнює наші екрани і змінює спосіб, яким ми сприймаємо інформацію та розважаємося, Вітубінг виступає як феномен, який змінює правила гри.

    Теми цього довгочиту:

    Vtuber

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається