Щоденник моїх думок. День 1. Вступ

Життя це складна штука. Життя під час війни також. Може то так тільки в мене, а може так у всіх навкруги, але з настанням такого складного часу дійсно захотілося жити.

І я почала. Після року життя в окупації. Кинула університет який ніколи не подобався (треба було зробити це ще давно), закохалася в хлопця і вийшла за нього через два тижні після знайомства. Ця історія звісно просто вимагає щоб її розповіли, але не тут. Не в цьому тексті. Можливо вона ляже в основу якоїсь з моїх книг і люди будуть сміючись називати її "не вигаданою історією про яку неможливо мовчати". З іронією, звісно.

Скоріше за все не всі мої рішення приведуть до щасливого фіналу. Тепер я занадто поспішаю жити. Це не вплине гарно на моє майбутнє. Але й майбутнього може не бути. То про що жаліти? От і я так думаю.

Жахливо те, що я вже не пам'ятаю як жити без війни. Та і війна вже сприймається як щось повсякденне. Вибухи не викликають страху, новини про смерті не турбують серця. Це розум жахається. А серце вже мовчить. І це найстрашніше.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Оксана Бухова
Оксана Бухова@eHUywWoUOnBunj2

11Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 13 червня

Більше від автора

  • Книги на букнеті

    Нажаль, зараз в українському сегменті існує лише один широководомий сайт на якому автори можуть самі публікувати свої книги ще й заробляти на цьому кошти. І це букнет.

    Теми цього довгочиту:

    Книги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається