Стаття Залужного

Звичайно надія на чарівну зброю це наратив з російських казочок, щоб вбити дракона, спершу, треба знайти меч, наш Котигорошко просто брав довбню.

Генерал вже договорився, що і ф16 не порішають, леопарди не порішали, то чому ф16 мають допомогти? А хаймарси? непогано працюють.

Залужний не має рішення і по-моєму шукати його в технологічній перевазі це помилка. Звичайно, що треба було смілевіше користатися політичною ситуацією з вагнером, коли підірвали каховку і Дніпром змило все мінування, треба було йти за водою але для цього нам необхідні досвідчені генерали, які би бачили ці можливості, а де ж їх взяти, якщо ми не воювали? росія воювала і її генерали обсираються на кожному кроці, то де ж нашим не робити помилок?

Що робити коли вони бачать що робимо ми, а ми що роблять вони. Частково стаття пишеться з огляду на те що вони бачать, що робимо ми. Частково це стаття на експорт, як в минулому році коли Залужний лякав захід можливим повторним наступом з півночі, коли всім було зрозуміло, що його не буде але необхідно було лякати щоб давали зброю.

Цю статтю Залужний пише для сенаторів США, перед голосуванням, якім не зрозумілі цілі і які хочуть знати як ми збираємося перемагати. Ми не знаємо як, а тут щей ви не дуже допомагаєте.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
С
Сергій@loveaction

949Прочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 4 травня

Більше від автора

  • Криптоісторія 2

    Війна триває, але не всі події опинилися під пильною увагою громадськості. Нещодавно у Wall Street Journal та Foreign Affairs з'явилися викривальні статті, що розкривають правду про переговори в Туреччині.

    Теми цього довгочиту:

    Політика
  • Теорія сексу

    польові дослідження сексу! несподіване відкриття! на заході вестерни трахаються не так як ми!

    Теми цього довгочиту:

    Секс
  • розмова з Бардом

    Бард це ШІ гугла. Досліджуючи його межі провів наступну розмову:

    Теми цього довгочиту:

    Ші

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається