Стильне Сьогодні

Сьогодні стиль і мода доступні. Ми владні змінити свою реальність і це починається зі зміни гардеробу. І сьогоднішній наш настрій коригується одягом, потрібно лишень опанувати гардеробну терапію.

Нас читають по нашому зовнішньому вигляду і ми самі піддаємось впливу одягу і взуття. Мабуть помічали, що є комплекти в яких нам комфортно і є взуття, що доставляє дискомфорт.

Одяг накопичує інформацію і коли привносимо нове, зі смаком підібрані речі , автоматично переключаємось на нові вищі вібрації.

Помічала, що навіть дуже красиві і розумні від природи люди можуть виглядати погано в непідходящому одязі.

Коли ми опановуємо науку стилю, відчуваємо магію кольорів, підтримуємо себе своїм одягом ми можемо витягнути себе з більшості передряг, які зустрічаються на нашому Шляху.

В мої чорні часи я носила чорне і сіре. В сьогоднішні мої кращі часи я ношу відтінки бежевого, кави з молоком, шоколадного, пастельні тони і розбавляю кольорами під нагоду. Моєму гардеробу біля року. Лише деяким речам трішки більше і в мене нове життя, нові вібрації.

Всім стилю і Живого Життя!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ОН
Олена Наливайко@Olena_Elena

1.7KПрочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • З чого починаємо нове життя?

    Нове починається з нового, з кращого, зі значно кращого. З прощання зі старим, з віджившим, з розхрамлення.

    Теми цього довгочиту:

    Живе Життя
  • Живемо на повні груди

    Заради себе і своїх, заради Живого Життя. Знаходимо Силу навіть в слабкості. Зміцнюємо свій дух і свою плоть. Зміцнюємо себе, але залишаємося вірними собі.

    Теми цього довгочиту:

    Людина

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається