Ти не можеш звернути не туди, ти просто досліджуєш нові шляхи

Про життя і творчість…

Знаєте про що я зараз жалкую? Про те що не почала раніше. Завжди на порозі чогось нового ти відчуваєш всесторонній супротив. Тобі здається все таким складним, незрозумілим, ворожим. Ти відчуваєш себе маленьким, недосвідченим, загубленим. Але я трохи хочу змістити твій фокус і пропоную подивитись на все з іншої сторони.

Тут є головне правило, що стосується мабуть всього в житті. Ніколи не порівнюй себе з людьми, які в цій справі вже багато років. Каюсь, час від часу, коли я гортаю бомбезні арти в Інсті чи Пінтересті, в мене з'являються думки типу “бл*ха, куди взагалі я прусь”, “кому я зі своїми квіточками і листочками потрібна”. Але якщо взяти окремого автора і дослідити його становлення, то відразу бачиш, що до нього ці навички не по Новій Пошті прийшли. Ти бачиш наскільки довго і плідно він працював, щоб бути там, де він є зараз.

Творчість це індивідуальний шлях. Твоє становлення як ілюстратора, художника, особистості ніколи не повинно залежати від зовнішніх факторів. Це твій персональний досвід. Ти сам зробив цей вибір. Це твоє дослідження, твої помилки, твоє натхнення, твій погляд. В цьому цінність і унікальність саме ТВОГО шляху!

Зроби з цього пригоду. Ходи, надихайся, блукай, шукай, практикуй. Ти не можеш звернути не туди, ти просто досліджуєш нові шляхи. Ти не можеш зробити помилку, ти експериментуєш. Цей світ створений для того, щоб його відкривали. І хоч до тебе це зробили багато разів, але ще ніхто не зробив це так, як ТИ.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ілюстраторка, людина
Ілюстраторка, людина@maria.magdalanna

28Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається