Токенізація = інвестиції на 2024-2050 роки!

Вітаю дорогі підписники.

Давайте поговоримо про майбутнє ринка токенізованих активів!

Я як і будьякий інвестор який створє капітал на довгий термін, я розумію що треба шукати компанію яка буде перспективна на ринку і буде приносити реальну користь людям!

І розібравшись у багатьох ринках, куди можно інвестувати свої кошти я всетаки зупинився саме на цьому ринку!

ЧОМУ САМЕ ТОКЕНІЗОВАНИЙ РИНОК?

Тому що що це нова гілка в розвитку блокчейна. Ще ніхто не зміг обєднати цю технологію в реальний сектор економіки, бізнес, життя людей, державу! І той хто це зробить зможе мати все.

І я розумію що токенізація, або людськими словами цифровізація зараз чіпляє все!

Ви можете токенізувати наприклад ваші документи на володіння квартирою. По факту в додатку у вас будуть токени, в яких зберігається інформація і право користування, та володіння цією квартирою! Тобто вам не потрібні більше нотаріуси, купа бумаг, підписів і так далі, блокчейн це спрощує. Ви можете просто в додатку передати права володіння цими токенами, тобто документами іншій людині і юридично це все фіксується в блокчейні, тобто якщо права передали то квартирою вже буде володіти інша людина а гроші за квартиру переходять вам, причому тут є довіра на обмін і немає посередників між вами!

Це насправді лише один приклад із мільйона як можно використовувати токенізацію!

І саме система бітбон, про яку кожен з вас може прочитати у візитівці і є першою децентралізованою, регульованою, платформою по токенізації прав на майно, будьякі активи, ресурси, послуги і інше!

Я не буду говорити що компанія єдина хто цим займаєтья, але я точно знаю що вони є лідерами на цьому новому ринку. І я знаю що коли будуть запущені усі практичні сервіси, кожен буде мати круті результати!

Самі подумайте, токенізація буде всеодно, наш світ перейде на токенізований формат і буде користуваче децентралізованих платформенних рішень, кожен з нас буде учасником таких систем! Як ми використовуємо зараз такі платформи як Amazon, Aliexpres і інші платформи.

Але той хто вміє бачити далі, хто вміє аналізувати ринок, розуміють що маючи активи компанії по токенізації ми можемо забезпечити себе на довгі роки життя!

А чи не кожен прагне цього?

Ядумаю кожен хоче мати в житті додатковий прибуток, щоб не просто виживати а ще і жити, розвиватись, подорожувати, мати час на сімю та близьких людей!

Саме тому я і створюю тут капітал вже 5 років і планую це робити ще довгий термін часу, поки не реалізуюсь по максимуму в цьому житті і в старості зможу сказати, Я ПРОЖИВ ЦЕ ЖИТТЯ МАКСИМАЛЬНО ЯСКРАВО І ЩАСЛИВО"

Впевнений що кожен з вас, мої дорогі читачі теж йде шляхом який вас приведе до успіху🙃

Гарного вечора вам😇

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Павло
Павло@PavloDubrov

163Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 21 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається