До чого призведе інтеграція системи бітбон і економіки

Ми вже розуміємо що система бітбон це децентралізована соціальна мережа економічних відносин між її користувачами. Одним із завдань Соціальної мережі «Система Bitbon» є модернізація електронної комерції, зокрема здійснення обліку товарів і послуг, а також усіх подій за правочинами між користувачами із використанням функціональних можливостей інфраструктури Системи Bitbon, а також цифрових активів користувачів.

Зараз просто уявіть, ось ви живете в Україні, в нашій країні є дуже багато різноманітних активів, ресурсів, послуг і тд... І по факту зараз контролювати ці активи не можливо, а це призводить до того що більшість ресурсів розподілено не правильно, ресурси підвержені крадіжкам та не правильному розподілу між людьми. За допомогою системи бітбон, ми можемо оцифрувати по факту всі блага нашої країни, перевести всі права в цифровий формат, де всі ці активи будуть обертатись в розподіленому реєстрі, тобто буде вестись облік та переміщення всіх благ країни, це дасть нам повну прозорість всіх економічних процесів.

Архітектура Соціальної мережі «Система Bitbon» передбачає роль Регіонального оператора, який виконуватиме основні функції в організації електронної комерції за допомогою Системи Bitbon на закріпленій за ним території згідно з договором франчайзингу.

До основних функцій Регіонального оператора належать:

👉🏽Допомога та захист інтересів Спільноти на конкретній території;
👉🏽Верифікація сторін правовідносин, здійснюваних на конкретній території із використанням функціональних можливостей інфраструктури Системи Bitbon;
👉🏽Ведення діяльності, спрямованої на впровадження нових способів управління майновими та особистими немайновими правами за допомогою цифрових активів;
👉🏽Взаємодія з місцевою владою;
👉🏽Дотримання місцевого законодавства в межах застосування функціональних можливостей Системи Bitbon;
👉🏽Сприяння залученню сервісів Системи Bitbon до наявних механізмів надання публічних послуг на конкретній території;
👉🏽Модернізація електронної комерції в межах місцевого законодавства;
👉🏽Величезна кількість інших функцій, що забезпечують повноцінну інтеграцію Системи Bitbon на конкретній території.

Основним завданням Регіонального оператора є створення умов розвитку Соціальної мережі «Система Bitbon» на закріпленій за ним території згідно з договором франчайзингу.

Компанія «Сімкорд», розробник інфраструктури Системи Bitbon, дивиться на технологію розподіленого реєстру глибше, аніж це зазвичай прийнято в галузі або навіть у світі.

Ця технологія є ідеальною основою для токенізації не лише об’єктів, але навіть соціальних відносин, зокрема — правовідносин, що значно відрізняється від поширеного у світі розуміння блокчейну (однієї з реалізацій технології розподіленого реєстру) лише як деякої «платіжної системи» або нових «платіжних засобів», таких як криптовалюти.

Можливості технології розподіленого реєстру набагато ширші й глибші, ніж можуть запропонувати навіть найпоширеніші криптовалюти, оскільки в них завжди лежить спекулятивна природа, що несе реальну загрозу для правових і навіть фінансових систем країн.

Система Bitbon дозволяє своїм користувачам токенізувати не лише фізичні об’єкти, але й правовідносини навколо них. Це вигідно відрізняється від будь-яких інших відомих FinTech-рішень на основі технології розподіленого реєстру, що дозволяє вести миттєвий облік усіх подій із їх здійснення в інформаційній платформі на базі технології розподіленого реєстру — децентралізованій інформаційній платформі (ДІП).

Вся економіко правова природа системи бітбон читайте тут

Які можливості отримають люди та держава🤔

На картинці ми бачимо послідовність оцифрування матеріальних активів в системі бітбон.
На картинці ми бачимо послідовність оцифрування матеріальних активів в системі бітбон.


Уявіть що у вас є будинок, а саме права власності на ваш будинок, всі документи на нього які підтверджують що він ваш. Тобто це є первісним активом, далі створюється інформаційний ресурс в блокчейні, тобто йде наповнення інформацією блока в блокчейні, а саме запис в якому буде вказана вся інформація про ваш будинок, всі документи на ваш будинок, далі йде токенізація і цей токен буде вже обертатись в розподіленому реєстрі як нематеріальний актив похідний на актив який є у вас в реальному житті. Оскільки в системі ви є особистість і у вас є паспорт який повністю підтверджує вас як особистість, і у вас на балансі є нематеріальний актив в цифровому форматі, тобто будинок, в разі бажання його продати ви це можете зробити за декілька кліків.

Як саме? Ви виставляєте ваш цифровий актив в системі бітбон на дошку об'яв де він буде продаватись по фіксованій ціні, і будь-яка людина, не важливо де вона проживає, зможе зайти на ваш цифровий актив і побачити всю інформацію про нього, також людина завжди зможе на пряму написати вам особисто в системі бітбон, та (по)ставити питання які цікавлять людину, коли людина готова купувати, то їй не потрібно оформлювати багато паперів та документів, не потрібні нотаріуси чи ще якісь посередники, людина на пряму може купити ваш цифровий актив і отримати всі права власності на ваш будинок, а ви як продавець отримаєте гроші собі на гаманець, все це відбудеться за пару секунд та всі будуть задоволені.

Держава та всі люди зможуть все це бачити, адже буде все прозоро. Також держава зможе більш контрольовано розпоряджатись бюджетом країни, не буде корупції, все буде прозоро для людей та держави. Гроші будуть розподілені правильно і всім по заслузі, можливо буде програмувати пенсійні виплати людям, які будуть автоматично надходити людям на їх гаманці, буде змога програмувати зарплатню працівникам і також все буде приходити автоматично та правильно розподілено.

Як система бітбон вплине на відновлення України після війни?

Коли буде інтеграція системи бітбон і реального сектора економіки, коли будуть запущені всі продукти компанії тоді все почне змінюватись.

Один із продуктів в системі, а саме контриб'ютинг - він дасть змогу українським підприємцям залучати кошти з інших країн для реалізації своїх бізнес-проектів, це призведе великий потік грошей до країни і дасть змогу їй швидше відновитись. Причому підприємці будуть реалізовувати свої проекти за допомогою нової перспективної технології блокчейн, яка є основою функціонування в системі бітбон, а це дасть нам українцям велику перевагу між іншими країнами світу!

Другий фактор який допоможе відновитись країні, це знову ж таки прогрумуємі гроші, чому саме вони? Тому що держава зможе оцифрувати свій бюджет, перевести його в систему бітбон та чітко програмувати та розподіляти ці ресурси на благо країни. Наприклад виділити 100 000 000 гривень на відновлення одного із міст, на будівництво будинків і так далі, розподіл і потік грошей буде фіксуватись у блокчейні і буде видно куди ці гроші були витрачені, тобто ніхто не зможе ці гроші вкрасти собі, а це дасть велику перспективу та поштовх для швидкого відновлення країни!

А тепер просто уявіть що ви стали інвестором в таку систему, що буде з вашим життям коли активи які ви придбали на ранній стадії формування компанії, виростуть в 100-1000% і навіть більше, уявили? Тоді приймайте правильне рішення, яке допоможе нашій країні відновитись і вам стати фінансово забезпеченою людиною🤩

Пишіть мені в телеграм, по спілкуємось)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Павло
Павло@PavloDubrov

156Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 21 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається