Топ-3 YouTube Канали про криптовалюти: на що підписані українці?

Світ фінансів та інвестицій завжди мав попит на більший інтерес публіки. І не тільки щодо заробітку, а й задля персонального освітнього зростання та можливості вивчити більше про структуру інвестиційного ринку. Попит на знання збільшився у декілька разів, відколи криптовалютна індустрія набрала широкої популярності у світі.

YouTube не став винятком, на платформі існує велика кількість освітньо-розважальних каналів про криптовалюти, адже криптовалютна індустрія динамічно розвивається та змінюється. Відстежити всі події буває нелегко, проаналізувати тенденції ще складніше. Тому криптоентузіастам часто доводиться звертатись до роликів на YouTube, де криптотрейдери, інфлюєнсери та навіть звичайні користувачі діляться своєю думкою і допомагають пояснити складне простими словами.

Більшість користувачів не звикли користуватись статтями на відповідні теми, тому що зазвичай такі матеріали мають складну структуру та термінологію. Але YouTube — інша річ, платформа надає доступ до великої кількості відеоматеріалів, присвяченим криптовалютам. Які серед них найкращі, розглянемо у статті.

Рассел Бренд: комік, актор та криптовалютний шоумен

Рассел Бренд. Джерело: X
Рассел Бренд. Джерело: X

Рассел Бренд, відомий британський комік, актор, громадський діяч та шоумен, створив один із найдавніших каналів  у 2007 році. На своєму каналі він ділиться враженнями та думками про фінансові світові події та криптовалюту англійською мовою.

Бренд також виявив великий інтерес до біткоїна як інвестиційного засобу та регулярно обговорює цю тему на своєму вебсайті, в YouTube та Twitter. Він часто запрошує гостей, маючих досвід інвестування в біткоїн, роблячи свій канал привабливим для початківців, які цікавляться інвестиціями та криптовалютами.

«Біткоїн має силу революціонізувати глобальні фінансові системи, криптовалюти — це майбутнє грошей, яке може усунути сучасний капіталізм», – прокоментував Рассел в одному зі своїх відео на ютуб.

Канал Рассела Бренда
Канал Рассела Бренда

Найпопулярніші Відео:

Discover Crypto: криптоканал від епатажного Бена Армстронга

Команда BitBoy Crypto: Бен Армстронг та Джей Шедд. Джерело: Instagram
Команда BitBoy Crypto: Бен Армстронг та Джей Шедд. Джерело: Instagram

Discover Crypto (раніше відомий як BitBoy Crypto) канал відомого та трохи провокаційного криптотрейдера Бена Армстронга. Він публікує як готові студійні відеоматеріали, так і відеоролики у вільному форматі, без довгих вступів, розглядає останні події у світі криптовалют, аналізує популярні проєкти та розкриває тренди, періодично надаючи рекомендації щодо торгівлі криптовалютами.

Канал BitBoy Crypto має майже 1,5 мільйона підписників, хоча кількість переглядів відео значно менша. Попри це, відеоматеріали Бена Армстронга допоможуть вам слідкувати за важливими подіями та тенденціями у світі криптовалют та освоїти їх основи.

Канал BitBoy Crypto
Канал BitBoy Crypto

Найпопулярніші Відео:

Gagarin Show: розважальне шоу про криптовалюти та фінанси

Gagarin Show — перше у світі розважальне шоу про всесвіт криптовалют українською мовою.  Перша серія вийшла в ефір у липні 2020 року, й з того часу на YouTube-каналі всього 77 серій.

Gagarin Show
Gagarin Show

Gagarin show — це проєкт Володимира Носова, CEO WhiteBIT. Якщо у вас мало часу для перегляду фільмів, ви можете просто налаштуватися на подкаст і слухати його будь-де. На шоу часто запрошують блогерів, редакторів відомих видань, музикантів, яких ведучі у жартівливій формі знайомлять зі світом блокчейну та пояснюють усі нюанси крипто індустрії. Випуски включають різні активності, аналіз останніх новин та багато іншого. Серед відомих гостей були: Даша Астаф’єваОлексій ДурнєвОля ПоляковаАндрій Бєдняков, Kyivstoner та багато інших.

Gagarin Show
Gagarin Show

«Спочатку ми мали кілька ідей для формату каналу. Перша – розповідати простою мовою складні речі, пояснювати терміни. Але за своїм світовідчуттям, і в рамках того, що кажуть мої близькі, простими словами про блокчейн розповісти неможливо», — розповідає Володимир Носов в одному з інтерв'ю.

Найпопулярніші відео:

Завершальні думки

Збільшення популярності криптовалюти відкриває нові можливості та фінансову свободу, стимулюючи людей опановувати нові шляхи інвестування. YouTube став важливим джерелом знань для тих, хто цікавиться цією індустрією. Шоу, подкасти та відео від інфлюєнсерів про криптовалюти стають важливим засобом навчання, привертаючи більше уваги та сприяючи кращому розумінню криптосфери.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Катерина Романенко
Катерина Романенко@romanenkok

Digital-журналіст

1.2KПрочитань
7Автори
8Читачі
На Друкарні з 17 жовтня

Більше від автора

  • Крипто, ШІ та ідеї Білла Гейтса: всебічний погляд на технологічні тенденції

    Згідно зі словником Collins, "штучний інтелект"(ШІ) став словом року 2023. Минулого року юзери значно більше цікавилися пошуком ШІ, ніж "біткоїнами" або "криптовалютами". Цікаво, що про це думає Білл Гейтс?

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • Україна на шляху до лідерства у світі Web3 технологій

    Розвиток інтернету незупинний, швидкий та стрімкий. Web3 враховує проблеми централізації, конфіденційності та безпеки, намагаючись надати користувачам більший контроль над своїми даними та діяльністю в онлайні. Україна має всі шанси стати одним із світових лідерів у Web3.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Криптовалютна хроніка 2023: Виклики, перемоги та нові тенденції

    2023 рік добігає кінця, знаменуючи собою завершення найдовшої “ведмежої” фази в історії криптовалютного ринку. У 2023 році індустрія ще більше “подорослішала”, успішно долаючи виклики, які ще кілька років тому могли стати фатальними.

    Теми цього довгочиту:

    Технології

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається