ТОП захопливих фактів про "Залізну людину" кіно всесвіту Marvel

"Залізна Людина" створена Стеном Лі, Ларрі Лібіром, Доном Геком і Джеком Кірбі 1963 року. Його дебют відбувся в коміксі "Tales of Suspense: # 39" (пер.: "Історії про невідомість"). Персонаж був створений на спір, спір полягав у тому, щоб Лі створив героя, який спершу всім не сподобається, але якого згодом усі полюблять.

Обкладинка коміксу "Tales of Suspense: # 39" 1963 рік

"Залізна людина" (2008) - це перший фільм, який повністю фінансувала "Marvel Studios".

За весь час існування персонажа "Залізної людини" права на нього були передані кілька разів. Спочатку вони належали кінокомпанії "Universal Studios", потім вони продали їх кінокомпанії "Fox". "Fox" не знайшла застосування "Залізній Людині" і тому передала права в кіностудію "New Line". Але й у тих нічого не вийшло, тож компанія "Marvel" повернула права собі і згодом зробила успішну серію фільмів.

У виконанні ролі Залізної людини були зацікавлені Ніколас Кейдж і Том Круз. Зокрема, Том Круз планував спродюсувати фільм і виконати головну роль. Так само на роль Тоні Старка розглядали кандидатури Клайва Оуена і Сема Рокуелла. Останній все-таки взяв участь у фільмі, але вже в ролі Джастіна Гаммера в другій частині трилогії.

Фото: Ніколас Кейдж, Том Круз, Клайв Оуен і Сем Роквелл

Щоб підготуватися до ролі Залізної Людини, Роберт Дауні-молодший проводив п'ять днів на тиждень силові тренування і займався бойовими мистецтвами, щоб прийти у форму.

Рейчел МакАдамс була першим вибором Джона Фавро на роль Пеппер Поттс, але вона відхилила пропозицію.

Рейчел МакАдамс

Костюм "Залізної Людини", який одягав у фільмах Роберт Дауні-молодший, складався приблизно з 450 деталей і важив понад 40 кг. У реальності його вартість становить близько $110 млн.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Челомбітко Павло
Челомбітко Павло@pasha

275Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається