Vertus - гра в Telegram на блокчейні TON - майним VERT

Vertus - це децентралізована Web3-програма, яка побудована на блокчейні TON і доступна безпосередньо через Телеграм. У самій грі ми добуваємо токени $VERT, які в майбутньому зможемо продати.

Додаток офіційно додали до Telegram Apps! Туди потрапляють лише перевірені програми!

Гра та майнінг абсолютно безкоштовні, всередині ніякі покупки робити не потрібно. Гаманці також прив'язувати необов'язково.

Механіка гри дуже схожа на майнер HOT від NEAR Wallet, але є відмінність - тут не потрібен Gas за клейм намайнених монет, що полегшує фарм! Та й розібратися у новій грі набагато легше.

Запускається програма з мобільних та ПК.

ПОСИЛАННЯ НА ГРУ

Про криптовалюту VERT

Засновниками та розробниками є приватна компанія Vertus Foundation, за інформацією з інтернету, компанія зареєстрована у 2021 році в Індії.

Активність у соціальних мережах:

X з 500 000 підписниками.

Telegram-канал із майже 2 000 000 передплатниками.

Medium, де розробники додатково публікують інформацію щодо проекту.

Соціальні мережі активні, регулярно розробники постять інформацію про проект, подальші плани тощо.

Самого токена ще немає, але вже можна безкоштовно в пару кліків формувати віртуальні монети VERT, які, можна буде обміняти на майбутній реальний токен (або на щось інше) в самій грі.

У грі вже закладено механіку конвертації наформлених монет, але вона поки не доступна, розробники працюють над її реалізацією. В одній із публікацій розробників йдеться:

Ми раді повідомити, що незабаром власники $VERT зможуть виводити свої видобуті монети з балансу безпосередньо на наш кастодіальний криптогаманець. Цей процес максимально простий, без прихованих комісій чи складних кроків. Єдиною вимогою буде невелика сума в TON для покриття комісії за газ, що забезпечить швидкість та безпеку транзакцій.

Сподіваємося на швидкі доопрацювання всього функціоналу та майбутню конвертацію в реальні токени. Проект росте дуже швидко виглядає перспективним.

Лістинг VERT

Також можу процитувати одну із публікацій розробників:

Одне з наших ключових завдань на найближче майбутнє – розмістити монету VERT на криптовалютних біржах. Цей крок значно підвищить видимість, доступність та ліквідність $VERT, що полегшить ширшій аудиторії взаємодію з нашою монетою та інвестування у неї. Ми старанно працюємо над тим, щоб це сталося якнайшвидше, і будемо тримати нашу спільноту в курсі нашого прогресу.

Виходячи з цієї інформації, можна припустити тільки плани розробників - вони хочуть розмістити монету $VERT на криптобіржах, але конкретних термінів вони не називають.

Нам залишається тільки майнути валюту всередині програми в Телеграм, стежити за новинами, тим більше, що це безкоштовно і не займає багато часу.

Майнерам виділять 80% токенів! Починайте активно таврувати монети!

Як використовувати Vertus?

Для початку потрібно перейти в робота. Вам буде видано кастодіальний гаманець на базі блокчейну TON, а також буде показано коротку довідку по додатку.

Механіка гри.

Майнінг автоматичний, програма може бути закрита. Збираємо монети раз на певний період. Період залежить від вашого прокачування.

Також можна отримати додаткові монети за:

Missions. Вони ж квести.

Friends. Вони ж реферали, там же доступне реферальне посилання.

Що прокачувати насамперед для швидкого майнінгу VERT?

У розділі "Upgrade" вам пропонується прокачувати своє сховище, щоб збільшити його місткість та швидкість видобутку. Для цього ви реінвестуєте намайнена раніше монети VERT в бусти.

Farm, Increase passive mining. Впливає на швидкість видобування монети. Качаємо в першу чергу.

Settlement, Boost mining speed by 1.2x, 1.5x, 2x times. Як і перший пункт, впливає швидкість видобутку монети. Качаємо в першу чергу.

Safe Deposit, Increase the fill time до claim less often. Впливає на місткість сховища, чим більше сховище, тим рідше можна заходити, щоб затаврувати монетки. Качаємо в другу чергу.

Про гру Vertus в Телеграм.

Гра проста з механіки, і не забирає багато часу у гравців. Від вас потрібно буквально кілька хвилин на день, щоб час від часу протискати кнопку "Collect" і майнити монети зі сховища.

Небагато часу займе і виконання нескладних завдань, і зовсім небагато - прокачування сховища. Тим більше, що гра не вимагає від вас жодних фінансових вкладень. Ви витрачаєте на неї лише кілька хвилин свого часу на день.

Гра розвивається, розробники займаються оновленнями, кількість гравців додається з кожним днем.

Посилання на гру в моєму телеграмі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.4KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається