Вибори. Коротко про …

Почнемо з того, що штаби ряду партій вкотре "перенесли" вибори 😂 В регіонах крутять пальцями коло скронь і паралельно - дулі в кишенях.

Бо задовбали своїми обіцянками для челяді. То Юля восени 2023 збиралась обиратись, уже передумала. То Петро Олексійович страшив імперативними мандатами і Синюткою, бо "вибори скоро". Теж "переніс" на наступний рік.

З притомних, які реально сприймають ситуацію в країні, - "Слуги", бо війна, і в них головний інсайдер 😜 Вичікує Притула, бо просто робить свою роботу і боїться повторити "полосатий успіх" Арсенія.

З перспективних - умовні "партія військових" і "партія волонтерів". За ці два табори - особлива боротьба усіх відомих політсил. І розбудова мереж гошок під "волонтерство".

Без перспектив, тому й не стартують, - залишки "Голосу", частина з яких піде до Притули. В засаді - осколки ОПЗЖ - ПЗЖТМ і ВУ, бо не знають, що робити з Арестовичем.

Ну й Разумков, який уже втратив надію подолати 1% власного успіху, буде йти або по мажоритарці, або десь у когось в чужому списку. Разом із Дмитрієвою, Саладухою і Петруняком.

Решта тільки формують якісь проекти і шукають партнерів в регіонах. Під місцеві. Якщо когось забули, то вибачте, - без перспектив теж.

І головне - вибори будуть. Тільки після Перемоги. От тоді заіскрить з усіх оголених проводів. А нещодавні заклики до єднання одного відомого Гетьмана будуть далеким відлунням залишків притомності його послідовників.

Більш детально по деяких проектах напишемо обов'язково 👀

P.S. Щоденні інсайди на https://t.me/politbavovna

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ПолітБавовна
ПолітБавовна@politbavovna

Канал про політику і політиків

200Прочитань
1Автори
3Читачі
На Друкарні з 15 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається