Відмова від сніданку - одна із причин набору ваги!?

⁉️А ви знали, що...⁉️

- Відмова від сніданку – одна з причин набору ваги. Ті, хто регулярно пропускає сніданок, за рік можуть набрати 4-7 кг зайвої ваги.

- Більшість людей снідають високо-калорійною їжею з великим вмістом жирів і цукру.

- Вуглеводні, жирні, солодкі сніданки🎂провокують часті перекуси, переїдання та, як наслідок, зайву вагу.

- Калораж сніданку повинен складати приблизно 25% добової потреби організму. Ця норма індивідуальна і відрізняється в залежності від способу життя та фізичного навантаження.

✅В ідеалі сніданок повинен містити:

- близько 20 г білку;

- основний набір вітамінів і мінералів;

- не більше 5 г жиру;

- клітковину.

Сніданок це найважливіший прийом їжі. Численні наукові праці підтверджують, що він має прямий вплив на контроль ваги, кардіо-метаболічні процеси та когнітивні здібності людини, а також на продуктивність протягом дня.

Так, згідно зі спостереженнями австралійських учених, учасники досліджень, які не пропускали сніданок, отримували більше енергії, ніж учасники, які його пропускали (середня різниця - 259,79 ккал/день).

Також зазначалося, що ранкове споживання вуглеводів, жирів і білків призводило до скорочення їх споживання протягом решти дня.

Оскільки відомо, що насичуючі властивості їжі протягом дня знижуються, відтак, їжа на початку дня може сприяти кращому тамуванню голоду, ніж їжа в кінці дня.

✅ВИСНОВОК - поживний сніданок, який містить повільні вуглеводи, білки та корисні жири буде сприяти нормалізації маси тіла і її підтримці.

Снідаємо обов'язково!!!!!!

Для отримання інформації щодо правильного харчування, консультації, підбору схемі прийому для нормалізації ваги - долучайтесь до нашої телеграм групи у шапці профілю☝️ ☝️ ☝️
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
PREMIUM
PREMIUM@PMI_HEALTH

Успішним, здоровим бути ЛЕГКО

223Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 28 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається